Ajax-loader

Nagy Gergely

Rate_positive 3 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

462 napja velünk van 172 napja láttuk utoljára 134 napja hibernálva van

Badge-feltolto-1-2 Badge-early_bird-2

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a játékokkal szeretne a felhasználó játszani.

összes (16)

Star Wars Battlefront II (2)
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Driver: San Francisco
XBOX 360
A Ubisoft idei legnagyobb durranásának ígérkező Driver : San Francisco az előző rész meglehetősen sokat sejtető és méltó folytatásának ígérkezik. Az új részben a korábbi Driverből már megismert főszereplő Tanner bőrébe bújhatunk és keverdhetünk ismét zűrös és a stabil életfunkcióinkra nem túl hízelgő, rázós és enyhén szólva is nem túl kecsegtető szituációkba. Az új kalandban 120 különféle gépcsoda és egy különleges teleportáló képesség is a segítségünkre lesz, hogy ismét leamortizálhassunk és tönkretegyünk minden fellelhető tereptárgyet ami csak az utunkba kerül féktelen száguldásokkal és akciókkal teli hadjáratunk közepette! Megjelenés: 2011. 08. 30. Xbox 360 és Playstaion 3 konzolokra !

Fable-2-xbox-360_710_640x0.fill
Fable 2 XBOX 360
1

Fable 2
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

81lu0dyfyhl._sx342_
Tetris Nintendo 3DS
1

Tetris - -
Nintendo 3DS
A tetris 3d-s változata nitendo 3DS-hez. A 2DS konzolokon is játszható.

Snoopy's Grand Adventure
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fable_tlc_-pc-_box_art_high_res
Fable PC
3

Fable - The Lost Chapters
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Forza-horizon-xbox-360_1688_640x0.fill
Forza Horizon XBOX 360
4

Forza Horizon
XBOX 360
A Forza Horizon egy nyílt világú autós játék lesz és a játékmenetben is ez a funkció élvezi majd a legnagyobb szerepet. Az új forza az eddigi részektől eltérően a hangulatra, hatalmas panorámák bemutatására, végtelen vezetés élményére és a féktelen bulizásra invitálja meg a gyorsulás szerelmeseit. A készítők elmondták továbbá,hogy az új rész hangulatához talán a legközelebb a Need For Speed játékok állnak mert ezúttal a külömböző és legújabb gépcsodaák bemutatása mellett az izgalmas üldözésekre féktelen adrenalinlöketekre fókuszáltak. A Turn 10 Studios és a Playground Games berkein belűl készülő új Forza játék munkatársai már számtalanszor bizonyították,hogy igencsak értik a dolgukat, legyen szó az autós játékok tökéletesen élethű vezetési élményének kidolgozásáról vagy a lelegzetelállító grafikai megvalósításról. A játék képsorait elnézve a fejlesztők ismét teljesítették a tőlük elvárt és megszokott színvonalat amiről ti is meggyőződhettek a videóajánlónkban. Kapható: Xbox 360 konzolra.

Super-smash-bros-3ds_3467_640x0.fill
Super Smash Bros. Nintendo 3DS
1

Super Smash Bros.
Nintendo 3DS
Rajongók millióinak kérésére a Nintendo végre új életet lehelt klasszikus verekedős játékába, így a Super Smash Bros már a népszerű kézi konzoljukra, a 3DS-re is megvásárolható! A jópofa és kedves kalandok helyett azonban a Super Smash Bros.-ban a Nintendo legnagyobb hősei esnek egymásnak egy óriási bunyó keretében. A játékban tehát felbukkan az összes szeretett figura, ám ezúttal olyan hatalmas összecsapásokra és fergeteges kombókra készüljön mindenki, aki netán arra számított, hogy Mario oldalán, egy könnyed délutáni gombagyűjtögetésre adná a fejét! Hőseink egytől egyig, egymástól merőben eltérő képességekkel és harcmodorral rendelkeznek, így jó időbe bele fog telni, mire alaposan betanuljuk a speciális mozgásokat, hogy végül a torna legnagyobb harcosává válhassunk! A Nintendo természetesen nem hazudtolta meg magát, így a harcoknak helyet adő pályák külleme a szereplők saját világát idézik, ezért a Pokémon, a Zelda és természetesen a Mario játékokból megszeretett, gyönyörű díszletek között fognak zajlani a nagy összecsapások!

South Park The Fractured But Whole
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Star Wars Battlefront II (2)
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Skylanders Trap Team Starter Pack
Nintendo 3DS
A Skylanders Trap Team ezúttal új Skylander-figurákat és egy teljesen új történetet kínál, kicsik és nagyok számára egyránt! A történet szerint a Kaos erői ezúttal a Trap Masters-csapattal kerülnek összetűzésbe, hogy végigvezessék játékosok millióit a látványos és óriási pályákon. A játék kooperatív lehetőségekkel is kecsegtet, és természetesen használható az összes eddig megjelent Skylander-karakterrel! A Skylanders Trap Team-ben csak rajtunk múlik, hogy mikor játszunk hőssel, vagy gonosszal, bármikor szabadon váltogathatjuk őket de célunk, hogy végül minden karaktert az igaz ügy szolgálatába állítsunk.A Trap Team egyik legfontosabb újdonsága a Traptanium Portal, amelyen egy csapdát is felfedezhetünk és ha legyőzünk egy ellenfelet, majd berakunk egy csapdát, akkor abba foglyul ejthetjük, és attól kezdve saját hőseink mellé állíthatjuk, hogy segítségünkre legyen a csaták során! A portálba egy hangszórót is építettek a készítők, így a csapdába esett lényeink beszélnek is hozzánk rajta keresztül. Több mint 60 új Skylander vár ránk a Skylanders Trap Teamben és 40 csapdába ejthető ellenség, de az eddigi Skylanders játékok 175 figuráját is használhatjuk majd az új kaland során. A csomag tartalma: Skylanders Trap Team 3DS játékszoftver 2 db. Skylanders figura (Platformfüggetlen) 2 db. Skylanders befogó csapda 1 db. Portál platform (Portal of Power) Skylanders matricák, és kártyák

Skate-3-xbox-360_120_640x0.fill
Skate 3 XBOX 360
1

Skate 3
XBOX 360
A SKATE 3-ban egy vadiúj co-op mód is megtalálható, ahol a játékosoknak együtt kell küldetéseket teljesíteniük miközben karrierjüket is egyengetik.A játékot egyjátékos módban is játszhatjuk, melyben saját karrierünket indítjuk el Port Carvertonban. Ebben a játékban azonban már karrierünk szinte csúcsán járunk, ahol saját egyedi trükkjeinket mutathatjuk be, valamint saját gördeszkás cégünket indíthatjuk el. A lényeg, hogy minél több reklámtáblát és terméket adjunk el. Néhány tagot is szereznünk kell ahhoz, hogy igazán hiteles brand-et hozzunk létre. A helyszín Port Carverton, ami sokkal hívogatóbb, mint a SKATE 2-ben található San Van. Szeretsz gördeszkázni? És szeretnél saját deszkamárkát? Akkor ez a Te játékod!


Elérhető játékok

A felhasználónak nincsenek elérhető játékai jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

250px-killzonecoverart
Killzone PS2
0

Killzone
PS2
"Háborús időkben ne várj tisztességet. Ne imádkozz rendért, barátságért vagy önzetlenségért. Csak annyit kérj, hogy túléld a mai napot."


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amikkel játszott. :)

The Amazing Spider-Man 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Crash-of-the-titans-xbox-360_2436_640x0.fill
2

Crash of the Titans
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Assassin's Creed Revelations
XBOX 360
Azt hiszem joggal jelenthetjük ki,hogy az Assassin's Creed sorozat az indulásának kezdetétől,valami egészen elképesztőt és emlékezeteset tett le az asztalra. Főhősünk Ezio kalandjait gyakorlatilag a megszületésétől kezdődően követhettük nyomon és fejleszthettük egy tökéletes,kegyetlen és profi bérgylkossá. Az előző Brotherhood című rész minőségi bemutatása után minden rajongó joggal tehette fel a kérdést: Fejlődhet ez a minden ízében tökéletes alkotás még ennél is tovább? A választ most minden kétkedő megkapja és garantáltan nem fog csalódni mert az Assassin's Creed Revelations Ezio Barátunk utolsó krónikáját minden eddig ismert és imádott magaslatokat túlszárnyalva fogja elmesélni! Megjelenés: 2011. 11. 15. Xbox 360,PS3 és PC-re !


Saját játékpolcban

Ezek a felhasználók jelezték, hogy megvan nekik a játék.

összes (36)

The Amazing Spider-Man 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Counter-Strike: Global Offensive PC (CS:GO)
PC
Counter-Strike: Global Offensive PC (CS:GO)

Ce95531dd60fc0b220bb280e5759edd5
1

Minecraft
PC
A Minecraft egy sandbox open world (nyílt játékterű) stílusú videojáték, amit eleinte a svéd származású Markus "Notch" Persson fejlesztett, később az általa alapított cég, a Mojang, és ezt 2014-ben felvásárolta a Microsoft. A játék neve is tükrözi a játék lehetőségeit, ami nagyban különbözik a többi játéktól. A Mine a bányászást, a craft a barkácsolást jelenti, ami nemcsak a játék világában megtalálható bányákat és az eszközök barkácsolását jelenti, hanem azt is, hogy a játékos szabadon változtathatja a teret az új blokkok kitörésével, bányászásával, illetve a lerakásával, barkácsolásával. Ezzel ugyanis megreformálta az eddigi videójátékipart. Vásárlás után az egyjátékos és többjátékos játékmódok játszhatóak az önálló indító letöltésével. A klasszikus Minecraft available to play ingyenesen játszható. A hivatalos demó szintén ingyenes, de van egy 100 perces időkorlát. A Minecraft fejlesztése 2009. május 10-e körül kezdődött, és a teljes játék előrendeléseit 2009. június 13-án kezdték elfogadni. A Minecraft hivatalos megjelenési dátuma: 2011. november 18. 2014. szeptember 20-án a számítógépes Minecraft lett a legkelendőbb számítógépes játék. 2015. június 30-án a számítógépes Minecraft elérte a 20 milliós eladást.

LEGO Harry Potter: Years 5-7
XBOX 360
Napjainkban a különféle Lego játékok videójáték átiratai valami elképesztő népszerűségnek örvendenek. A recept egyszerűbb mint gondolnánk: végy egy olyan építőkockát és a hozzá tartozó figurákat amivel már gyakorlatilag a szüleink is elütötték fölös szabadidejüket két uzsonna között az oviban és ültesd át korunk legmodernebb kézi és asztali konzoljaira. A szereplők egytől-egyig ismert figurák, egy adott film vagy rajzfilm karakterei akiket gond nélkül be lehet azonosítani egy jellegzetes ruha vagy frizura alapján amire minden ember nullától 60 éves kor-ig élénken emlékszik, a multból vagy a jelenkorból. És most a rajongók legnagyobb örömére most végre elkészült a Lego Harry Potter: Years 5-7 ami humorban,gondolkodásban és felhőtlen szórakozásban gazdag órákat fog szerezni kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Kapható Xbox 360,PS3,PSP,Nintendo Wii,Nintendo 3DS és PC latformokra.

Fifa-15-xbox-360-magyar-szinkronnal_3191_640x0.fill
FIFA 15 XBOX 360
0

FIFA 15
XBOX 360
(Magyar szinkronnal) A világ legjobb focis játéka a FIFA 15 képében, igazi új generációs élménnyel, rengeteg újítással, extra tartalommal és a szezonnak megfelelő csapatokkal várja vásárlóinkat! Természetesen a FIFA 15 az előző részhez képest minden elemében, óriási fejlődés mutatkozik meg. Az animációk, a grafika, a játékmenet és a játékosok közötti fizikai kontaktus szimulációja egy korábban nem látott szintre emelkedett. Természetesen a multiplayer adta lehetőségeket is maximálisan kihasználták a fejlesztők, továbbá a labdajáték pontossága, soha eddig nem tapasztalt fejlődésen ment keresztül. A készítők elmondása alapján az új generációs konzolok elhozták végre az áttöréshez szükséges erőforrásokat, így a FIFA 15-höz kifejlesztetett Ignite Engine grafikai motor segítségével, egyedülálló és lélegzetelállító látványvilággal ruházták fel az új epizódot. Vásárlónknak és megrendelőinknek jó hír, hogy a FIFA 15 Magyar felirattal és kommentárral érkezik üzletünkbe!

Crash-of-the-titans-xbox-360_2436_640x0.fill
2

Crash of the Titans
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Assassin's Creed Revelations
XBOX 360
Azt hiszem joggal jelenthetjük ki,hogy az Assassin's Creed sorozat az indulásának kezdetétől,valami egészen elképesztőt és emlékezeteset tett le az asztalra. Főhősünk Ezio kalandjait gyakorlatilag a megszületésétől kezdődően követhettük nyomon és fejleszthettük egy tökéletes,kegyetlen és profi bérgylkossá. Az előző Brotherhood című rész minőségi bemutatása után minden rajongó joggal tehette fel a kérdést: Fejlődhet ez a minden ízében tökéletes alkotás még ennél is tovább? A választ most minden kétkedő megkapja és garantáltan nem fog csalódni mert az Assassin's Creed Revelations Ezio Barátunk utolsó krónikáját minden eddig ismert és imádott magaslatokat túlszárnyalva fogja elmesélni! Megjelenés: 2011. 11. 15. Xbox 360,PS3 és PC-re !

C5c365e070f19b8267ad2ff54ccb19f7
0

I am bread
PC
Vigyázz, pék... rajt! Készülj fel egy szelet kenyér ropogós kalandjaira a pirítóssá válás felé vezető rögös úton. Tarts bátor hősünkkel, aki elhagyja természetes élőhelyét, a konyhát, hogy a gyanútlan háztulajdonos otthonán átmasírozva bitokba vegye a nagyvilágot. Ez a szelet kenyér bátran elindul oda, ahol péksütemény még nem járt azelőtt!


Játszotta

Ezek a felhasználók játszották már a játékot.

összes (45)

Spiderman Shattered Dimensions
PC
A Batman: Arkham Asylum sikerén felbuzdulva az Aktivision egy igen talányos döntést hozott.Miszerint egy jobb napokat is megélt,és mára már igencsak kallódó kultuszfigurát leporolva új eletre keltene egy legendát.Igen! Ő nem más mint a csodálatos és közkedvelt Pókember! A korábbi részek unalomig ismételt küldetéseit elhagyva,most egy igazi,kerek és izgalmakkal teli kalandban lesz részünk.Nem 1 és nem is 2 hanem 4! külömböző dimenzióban küzdhetünk a gonoszok zsarnoksága ellen. Ebbő kifolyólag 4 külömböző öltözetü és képességekkel ellátott pókember kalandjait élhetjük átt. Azok a szerencsés játékosok akik kipróbálták a játék demo változatát, egybehangzóan kijelentették: Szenzációs kalandnak igérkezik! MEGJELENÉS: 2010. 09. 10

Counter-Strike: Global Offensive PC (CS:GO)
PC
Counter-Strike: Global Offensive PC (CS:GO)

Spiderman friend or foe
PC
Pókember visszatér, ezúttal egy nagyon különleges akciójátékban. A játék egy új csavarral bővíti a lehetőségeket, mégpedig azzal, hogy a szuperhős ellenfelei, ha legyőzi őket, akkor a barátaivá, segítőivé válnak, így egyre népesebb csapattal küzdhet a rosszfiúk ellen. A játék a képregényekre alapoz inkább, mint a filmekre. A történet szerint Pókember éppen csak megmenekül számos ellenségének hálójából, köszönhetően az Új Manó segítségének. A szuperhős ellenfeleit pedig elragadja egy különös, idegen energia. Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. embere elmondja Pókembernek, hogy a Venom-ot létrehozó idegen szimbióta nem az egyetlen volt, ami a Földre érkezett. Pókembernek meg kell találnia a többi meteort is. Igen ám, de egy minden eddiginél veszélyesebb idegen gonosz átvette Pókember ellenségeinek irányítását, és ellene küldi őket. Pókember feladata, hogy egyiket a másik után felszabadítsa, ezért azok megígérik neki, hogy segítenek megkeresni és legyőzni a főgonoszt. Később kiderül, hogy ez a gonosz nem más, mint Mysterio, aki különleges hadseregével át akarja venni a világ irányítását, és ehhez a meteorokra is szüksége van. A fenyegetés ismeretében Pókember és egyre növekvő csapata elindul, hogy leszámoljon a gonosszal. A megmenthető karakterek között olyanok vannak, mint Octopus doktor, a Homokember, a Zöld Manó, de a behozható karakterek között van még a Fekete Macska, a Skorpió, Vasököl, Rhino, Penge, és még sokan mások. Egy igazi szuperhős csapat indul tehát az idegen hadsereg ellen. A játék alapja egy hagyományos verekedős akciójáték, amelyben minden karakternek megvannak a saját egyedi képességei, amelyeket sokszor használni is kell a továbbjutáshoz. A játékot akár két játékos is végigviheti ko-operatív módban. Ilyenkor az első játékos Pókembert irányítja, míg a második az egyik segítőjét. Ketten együtt még szórakoztatóbb elintézni a rosszakat. Az egyes karaktereknek a játék során új ruhák és öltözékek nyílnak meg. Később bármelyik pályára vissza lehet menni, irányítani lehet akár a fekete ruhás Pókembert is, és bármelyik segítő választható társnak. A helyszínek között nemcsak New York szerepel, de olyanok is, mint például Tokyo, Egyiptom vagy Nepál. Igazi képregényszerű, világkörüli kaland ez kedvenc szuperhőseiddel.

Spiderman 3
PC
A szuperhősök között Pókember az egyik legnépszerűbb, akár a képregényeket, a mozifilmeket vagy a videojátékokat nézzük. A Spider-Man 3 játék többé-kevésbé az azonos című film történetét követi, de vannak benne extra ellenfelek és pályák. Peter Parker végre jól érezné magát a bőrében. Mary Jane Watson a barátnője, New York pedig imádja Pókembert. Minden rendben is megy egészen addig, amíg újra sötét felhők kezdenek gyülekezni a falmászó hős feje felett. Egy szökött rab, Flint Marko véletlenül beleesik egy részecskegyorsítóba, ezáltal átváltozik Homokemberré. Eddie Brock, egy újdonsült fotós és lelkes törtető folyamatosan próbálja kitúrni Parker-t az állásából. Ráadásul a városban is újabb bűnbandák jelennek meg, akik nem kevés feladatot adnak a szuperhősnek, és még a világűrből is érkezik egy különleges lény... Mindennek a tetejébe Harry Osborn átalakul az Új Manóvá, ezáltal Pókembernek igencsak megszaporodnak a teendői. A Spider-Man 3 egy egész városrészt, Manhattan-t tartalmazza. Ez a hatalmas méretű terület szabadon bejárható, 32 kilométernyi csatorna- és metróhálózatot is tartalmaz. Ebben a nagyvárosban lehet és kell felvenni az egyes küldetéseket, mellékszálakat és extra feladatokat lehet teljesíteni. A játék az elődeihez képest egy teljesen újraírt, új harcrendszert kapott, sokkal több mozdulattal, lehetőséggel. A harcrendszer megváltozik, amikor Pókember felveszi az új, fekete ruháját. Ebben az öltözékben a főhős sokkal erősebb, aggresszívabb mozgásokra képes. További újítás, hogy a játékban minden jelenet játszható, még azok is, amiket elsőre inkább átvezető animációnak láttat a program. A történet során nemcsak a sima és a fekete Pókembert irányíthatod, de később megnyílik az Új Manó és a civil Peter Parker is. Minijátékok erejéig lehet irányítani a Skorpiót is.

Spider-Man 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Spider-Man: Shattered Dimensions
PC
A Batman: Arkham Asylum sikerén felbuzdulva az Aktivision egy igen talányos döntést hozott.Miszerint egy jobb napokat is megélt,és mára már igencsak kallódó kultuszfigurát leporolva új eletre keltene egy legendát.Igen! Ő nem más mint a csodálatos és közkedvelt Pókember! A korábbi részek unalomig ismételt küldetéseit elhagyva,most egy igazi,kerek és izgalmakkal teli kalandban lesz részünk.Nem 1 és nem is 2 hanem 4! külömböző dimenzióban küzdhetünk a gonoszok zsarnoksága ellen. Ebbő kifolyólag 4 külömböző öltözetü és képességekkel ellátott pókember kalandjait élhetjük átt. Azok a szerencsés játékosok akik kipróbálták a játék demo változatát, egybehangzóan kijelentették: Szenzációs kalandnak igérkezik!

Ce95531dd60fc0b220bb280e5759edd5
1

Minecraft
PC
A Minecraft egy sandbox open world (nyílt játékterű) stílusú videojáték, amit eleinte a svéd származású Markus "Notch" Persson fejlesztett, később az általa alapított cég, a Mojang, és ezt 2014-ben felvásárolta a Microsoft. A játék neve is tükrözi a játék lehetőségeit, ami nagyban különbözik a többi játéktól. A Mine a bányászást, a craft a barkácsolást jelenti, ami nemcsak a játék világában megtalálható bányákat és az eszközök barkácsolását jelenti, hanem azt is, hogy a játékos szabadon változtathatja a teret az új blokkok kitörésével, bányászásával, illetve a lerakásával, barkácsolásával. Ezzel ugyanis megreformálta az eddigi videójátékipart. Vásárlás után az egyjátékos és többjátékos játékmódok játszhatóak az önálló indító letöltésével. A klasszikus Minecraft available to play ingyenesen játszható. A hivatalos demó szintén ingyenes, de van egy 100 perces időkorlát. A Minecraft fejlesztése 2009. május 10-e körül kezdődött, és a teljes játék előrendeléseit 2009. június 13-án kezdték elfogadni. A Minecraft hivatalos megjelenési dátuma: 2011. november 18. 2014. szeptember 20-án a számítógépes Minecraft lett a legkelendőbb számítógépes játék. 2015. június 30-án a számítógépes Minecraft elérte a 20 milliós eladást.

Harry Potter és az Azkabani Fogoly
PC
Amikor az EA megvette a Harry Potter jogait J.K. Rowlingtól, egy olyan franchise-ra tette rá a kezét, amelyből rengeteg mindent ki lehet hozni. Az Azkabani Fogoly alcímet viselő epizódot az EA 2004-ben adta ki, és az előző részhez képest több újdonságot is belepakolt a játékba...

Platformok

Kategóriák