Ajax-loader

Médiaajánlat kereskedőknek

A Swappygame Magyarország legnagyobb könyvcserélő portáljából a rukkola.hu könyvcserélő oldalból nőtte ki magát és kezdte meg működését. A két oldal között bár működési összekötés nincs, de az ott szerzett tapasztalatok és fejlesztések segítettek minket a létrehozásban. elindított egy 100%-os biztonságot nyújtó használtkönyv értékesítési lehetőséget. 

 

A videójátékok szerelmeseinek kínálunk egy online piacteret, ahol nem csak cserélhetnek, hanem eladhatnak és vásárolhatnak is játékokat. Az adás-vétel ráadásul 100%-os biztonsággal bankkártyás vásárlással oldható meg úgy, hogy az összeg a szállítás visszaigazolása után azonnal megjelenik az eladó számláján.

Az eladások, cserék támogatását nem csak fejlett rendszerünkkel, hanem az országban található több mint 200 cserepontunk segítségével bonyolíthatják le ingyenesen.

De nem csak a játékosoknak kínálunk szolgáltatásokat, hanem játékokkal foglalkozó üzleteknek, médiáknak, vállalkozásoknak.

 

Mit tudunk nyújtani a játékkereskedőknek?

Indulásunkkal egyidőben elérhetővé tesszük minden online játékokkal foglalkozó üzletnek a kereskedői accountot, aminek segítségével mennyiségi korlát nélkül tölthetik fel játékaikat eladásra. Ennek megkönnyítésére hamarosan befejezzük a tömeges feltöltést. 

Miért jó ha a Swappygame-en is hirdetem a játékokat?

Ez tulajdonképpen egy ingyen reklám. Minden játéknál lehetősége van a felhasználónak kívánságlistára tenni az adott játékot. Amikor feltöltesz egy játékot eladásra az összes kívánságlistás értesítést kap, hogy a kívánt játéka megvásárolható. 

Hogyan kerülök kapcsolatba a vásárlóval?

Amikor megtörténik a vásárlás mi összekötünk vele és minden információt átadunk. Hát hol van még egy ilyen áruház? 

Hogyan kapjuk meg az eladásból származó pénzt?

Az eladáshoz majd szükséged lesz egy barion.hu regisztrációra. Amint a vásárló visszaigazolta a játék megérkezését azonnal jóváírjuk neked az összeget? 

Miért tudjátok azonnal jóváírni az összeget? És ez tényleg azonnal?

Igen, tényleg azonnal. Ugyanis a vásárló kizárólag bankkártyával fizethet a játékért. Amikor megtörtént a fizetés a számláját beterheljük így a pénz már nincs veszélyben. Biztosan ki lesz fizetve az eladásra szánt termék és azonnal jóvá is tudjuk írni Barionos számládon. Innen nem csak átvezetheted bármilyen számládra hanem akár mint egy bankfiókból utalhatsz is. Ráadásul sokkal kedvezőbb díjért.

Mennyi játékot lehet feltölteni eladásra?

Ha üzlet vagy akkor neked korlátlan jogot adunk.

Mennyi jutalékot számít fel a Swappygame?

Az első időszakban nem számítunk fel jutalékot. Kizárólag 1%-os tranzakciós költséget. 

Tudok hirdetni az oldalon?

A marketing csomagok kidolgozása folyamatban van, addig azonban speciális ajánlatot tudunk adni hosszabb együttműködés esetén.

Minimum 20 eladásra feltöltött játék esetén egy hónapos banner megjelenést INGYEN adunk!

További hirdetési lehetőségekért vedd fel velünk a kapcsolatot: info@swappygame.hu