Ajax-loader

Blog / #22

EA konferencia beszámoló

Sixteennine.img

Megkésve bár, de törve nem összegyűjtöttem az EA konferencia trailereit és gameplay videóit.

Madden 18 – LongshotAz új Madden szebb mint valaha, egy második rövidebb videóval az Xbox One X-en nyújtott grafikát is bemutatták.

Battlefield 1 In the Name of the Tsar DLC


Rövid és ütős előzetest pakoltak össze a következő DLC-nek. Az új tartalmak szeptemberben kerülnek a játékba.

FIFA 18Gameplay és sztori előzetest is kapunk, Alex Hunter visszatér ebben a részben is, az ő történetét folytathatjuk. Szeptember végén fog megjelenni.

Need for Speed Payback


Új Need for Speed érkezik, Payback alcímmel, a vizuális élmény brutális. A játék november 10-én érkezik.

A Way OutBemutatkozott a Brothers: Tale of Two Sons csapatának újdonsága, amely szokatlan, osztott képernyős kooperatív csoda. Ez volt a legváratlanabb, ezzel együtt meglepően izgalmasnak tűnő játék.

Anthem


Nagyon rövid teaser érkezett a Bioware új címéről, amely az Xbox konferencián hosszabb ideig is mutatkozott. Akció-szerepjáték, amely kicsit Destiny-re hajazó elemeket tartalmaz.

NBA LIVE 18Az NBA Live idei része is bemutatkozott, sokkal nagyobb mozgáskultúrát téve a játékba. Kíváncsian várjuk, a játékban nagyon sokféle játékstílus jelen lesz.

Star Wars Battlefront 2Az utolsó nagyágyú a Battlefront 2 része volt, melyből előzetes és gameplay is érkezett. Nagyon gyönyörűen muzsikál a Frostbite a játék alatt, a megjelenést az új Star Wars filmre időzítik.

Blog_logo

Címkék

Nincsenek címkék.