Ajax-loader

Blog / #21

Ubisoft E3 Konferencia 2017

Ubisoft1

Tegnap éjszaka lezajlott a Ubisoft E3 konferenciája, a franciák igen komoly lineupot hoztak idén is a gamereknek!

 

Elsőként bemutatkozott a Nintendo és a Ubisoft közös tactical shootere a Mario + Rabbids Kingdom Battle. Nagyon ígéretes játéknak tűnik, de csak a Nintendo Switchel rendelkező játékosok élvezhetik.


 

Ashraf Ismail jött ezúttal a színpadra, az Assassin’s Creed Origins rendezője. Tizedik születésnapját ünnepli idén a sorozat. Kaptunk trailert és egy kis gameplayt is. A régi játékaikkal szemben most inkább akció rpg stílusú lesz a játék, megváltozik a harcrendszer, az eagle vision, és az egész játékmenet. Nézzétek meg a videót, érdemes!
2017 Október 27-én nekivághatunk a kalandnak az ókori Egyiptomban! 


 

A The Crew 2 első trailerét megkaptuk. Ezentúl nem csak a földön fogunk versenyezni, hanem a levegőben, az erdőkben és a vízen is. Ismét gyönyörű a grafika, az irányítás kifinomultabb lesz, reméljük beváltják a reményeiket és nagyon változatos lesz a játék.
2018 ban kapjuk meg, a bétára már itt lehet jelentkezni: https://www.ubisoft.com/en-GB/game/the-crew-2/?ncid=313-5165—-1-odvidch-28-41-TC2_beta_e3_cgi—1-1—0617-6-1—4-TC2_C2W_Ann_E3_TC2_beta_e3_cgi_ID45081#207290204


 

A South Park: The Fractured But Whole új trailert és gameplay videót is kapott a rendezvényen. Szerintem sokak legjobban várt játéka volt ezen a konferencián, én magam is így vagyok ezzel. Végre megkaptuk a mehjelenési dátumot: 2017 Október 17! 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=VVPHXDsyhA8
Gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=x6stnkU03Fw

Egy kicsit később lett bejelentve, de azért mégis csak South Park..jön egy mobil játék Android és IOS eszközökre, a PHONE DESTROYER! A Stick of Truth játékelemeit használva játszhatunk kedvenc rajzfilmünk karaktereivel, mobilon is! Hamarosan beteszik őket az áruházakba. Pontos megjelenési dátum még nincs.

 

Kapunk egy VR játékot, melyet kedvenc hobbitunk Zsákos Frodó mutatott be nekünk. Egyenlőre sokat nem tudunk róla, de egy trailert azért kaptunk:

 

1721, Indiai-óceán, központban a kalózok! Új IP-t jelentett be a Ubisoft Skull & Bones címmel. Az Assassin’s Creed Black Flag sikere után ismég hajóra pattanunk, többféle játékmóddal, single és multiplayerben! Hatalmas hype övezi körül már most pár órával a konferencia után! Reméljük nem fut zátonyra olyan gyorsan mint a For Honor! :)

 

Soron következő, a kötelező Just Dance 2018. Táncosok, majd Babe Rexha jött színpadra dalolni egyet. Trailer itt:

 

Új érdekesség a Starlink: Battle for Atlas. Switchen, PS4en és XOneon játszhatunk majd ezzel a különleges AR technologiával készült játékkal. Teljesen személyre szabható lesz a hajónk amivel csatába szállunk, teljesen élő bolygókon.

 

A Steep megkapja télen az első nagy frissítéset a Steep: Road To The Olympics-ot. Értelem szerűen az olimpiai játékokon lesz a hangsúly, a műfaj kedvelőinek kötelező darab!

 

A Far Cry 5, kegyetlenül jó gameplayel érkezett hozzánk a konferencián. Szerintem a sorozat rajongóinak (nekem is)  teljes mértékben felül múlta a várakozását, csodálatos lesz a tervek szerint. Több segítőnk lesz a harcban, remek a helyszín és időválasztás.

 

15 év rengeteg idő. Ezalatt 2 konzolgeneráció lement és nagyon sok új és régi frachise átalakult, vagy elsüllyed az örök feledésbe. De van egy cím ami hatalmas rajongó tábornak örvendett már akkor is, a Beyond Good & Evil! Szerintem ez volt a konferencia csúcspontja, nem véletlenül hagyták a legvégére! 15 év után végre megkapjuk a Beyond Good & Evil 2. részét! Kegyetlenül várja mindenki aki szerette, de talán még az is aki nem ezt a csodálatos játékot. Nagyon ütős lett az új trailer, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

Ez volt a Ubisoft 2017-es E3 konferenciája, rengeteg jó tartalommal gazdagodunk idén és jövőre a franciák háza tájáról! Remélem mindenkinek tetszett a bemutató. A teljes adást itt tudjátok végignézni, érdemes: 

 

 

 

Blog_logo

Címkék

Nincsenek címkék.