Ajax-loader

Blog / #19

XBOX az E3-on

Vlcsnap_2017_06_11_17h05m40s141.0

A Microsoft a tavalyi E3as leszereplés után idén igencsak odatette magát, és az eddigi legszélesebb skálájú játék felhozatalt mutatta be a gaming expo történetében. 42 játék került bemutatásra, ebből a konzol exkluzivitást visszahozva, 22 csak Xbox One platformra. De erről később. A Microsoft új üdvöskéje, a project Scorpio néven indított, Xbox One X-re átkeresztelt „konzolPc” hivatalos megjelenési dátumot kapott. Az új legerősebb konzol november 7.én érkezik a boltokba.

 

Nagy bejelentés érkezett a régi motorosok számára is, mivel az óriáscég programja, a Backward Compatibility, már az Xbox classic játékokra is érvényes, érdemes lesz figyelni az érkező címeket.

A Microsoft konferenciáján amint említettem 42 játék lett bemutatva. Ebből nagyjából 10 az Xbox ID tagja, mely az indie cégek játékait karolja fel, és segít nekik a játék fejlesztésében. A programmal közel 500 játék lett eddig fejlesztve, és a kínálat folyamatosan bővül.

Az egyik nagy durranás a Forza Motorsport 7 volt, mely az új konzolon 4K 60fps-ben fog futni. A játékban 30 pálya lesz megtalálható, és ahogy a fejlesztők fogalmaztak „az eddigi legnagyobb Ferrari, Porsche vagy Lamborghini felhozatalt fogjuk látni”. A játék október 3-án érkezik Xbox one platformra.  

A Crackdown sorozat egy új részhez érkezett, melyben továbbra is hihetetlen badass karakterekkel kenhetjük el az ellenfelek száját, és nem mellesleg eszméletlen jó poénok vannak a trailerben is. A játék 2017 november 7-én érkezik Xbox One-ra 

A Life is Strange 2. évada is a Microsoft konferenciáján kapott helyet. Azok akik játszották az első részt, megváltás lesz ez a játék, mely a story előtt foglal helyet, és a játék előtörténetét írja le. 

A Sea of Thieves tavalyi bejelentése után sok ember hypolva lett, és ez nem is alaptalan, hiszen a játék rengetek contentet tartalmaz ránézésre… Természetesen a teljes játék kiadása után tudunk majd teljes értékű véleményt mondani, de nagyon ígéretes címnek látszik. A játék 2018 korai szakaszában érkezik. 

Az Anthem című Bioware által készített játék eszméletlen grafikájával és alaphangulatával ásta el magát az emberek szívébe. A játék az EA shown is megjelent, kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

A cuphead egy hihetetlenül nehéz platformer, mely hangulatával, és coop jellegével igen népszerű lett az indie játékok között, és természetesen az Xbox ID tagja volt. 

A Metro Exodus a 2 előző singleplayer csoda utódja, melyről igazából nem tudok mit mondani. Engem teljesen magával ragadott a játék, mely gameplay trailere magáért beszél. A játék 2018-ban érkezik. 

A State of Decay 2 szintén hivatalos bejelentést kapott, és a pletykák után végre úton van. A survival horror játék műfaj az utóbbi időkben hanyatló formát mutat, így ez a játék megváltás lehet a fajtájának, mely 2018 tavaszán érkezik Xbox One-ra. 

Az Ori and The Blind Forest után, egy újabb gyöngyszemmel áll elő a Moon studios, amely legalább olyan szép, mind grafikailag, mind tartalmilag mint az előző rész. Az Ori and the Will of The Wisps még nem kapott megjelenési dátumot.

A hihetetlen sikerű Playerunknowns Battlegrounds, vagy egyszerűen PUGB Xbox-on is elérhető lesz 2017 késői szakaszában, konzolos exkluzivitásban. 

A Dragon Ball Fighter Z, egy újabb része a sorozatnak, mely eszméletlen látványos trailerével minden szemet elkápráztatott. A játék 2018 elején érkezik.

Eddig tehát a Microsoft viszi magasan a pálmát az idei E3on, de kétség kívül érdemes lesz figyelni majd a Sony konferenciáján is.

Blog_logo

Címkék

Nincsenek címkék.