Ajax-loader

platform: PC

Dead Rising 2: Off the Record
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition
PC
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Pro Edition PC Tartalma: Call of Duty Infinite Warfare játékszoftver Call of Duty Modern Warfare Remastered játékszoftver + 10 multiplayer pálya

Star-trek-pc_2178_640x0.fill
0

Star Trek
PC
A Digital Extremes stúdió fejlesztésében elkészült új Star Trek a J.J. Abrams álmodta, minden szempontból modern Star Trek univerzum alapjaira építkezik. A játék két főhőse Kirk kapitány és Spock lesz, akiket akár kooperatív módban is irányításunk alá vonhatunk. A játék stílusát tekintve egy külső nézetű, fedezékrendszerrel fűszerezett akció-kaland alkotás , melyben a taktikázásnak is hangsúlyos szerepet szántak a fejlesztők. A kaland során természetesen találkozhatunk minden fontos és jól ismert szereplővel akik fontos és emblematikus figurái a Star Trek univerzumának. A fent említett taktikázás mellett, kellő mennyiségű akcióból is kivehetjük a részünket ami a kaland kezdetétől fogva meghatározó eleme lesz a játékmenetnek. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Assassin's Creed 3 Freedom Edition
PC
Az Tartalma: Assassin's Creed III játék Egy Connort ábrázoló 24 cm nagyságú szobor Alex Ross által tervezett különleges fémdoboz George Washington naplója, benne titkokkal a templomosokról és az assassinokról 1 exkluzív litográfia 2 in-game single player küldetés 1 in-game multiplayer csomag Az Assassin's Creed III-ban az 1753 és 1783 közötti eseményeket követhetjük nyomon, az Amerikai függetlenésgi háburú időszakában. Főhősünk és irányítható karakterünk ezúttal egy Connor nevű félig indián vérvonallal büszkélkedő bérgyilkos lesz akit az Indiánok csak Ratohnhake-nak hívnak.A történet szerint miután a telepesek felgyújtották és elpusztították falujának teljes lakosságát, megerőszakolták a nőket és megölték a gyermekeket, Connor irdatlan hargra gerjed és bosszút esküszik. A készítők szerint az Assassin's Creed 3 életünk legnagyobb kalandját ígéri számunkra, a történelem egy küzdelmes de ugyanakkor rengeteg szépséggel tarkított Amerikájában amit szabadon bejárhatunk Bostontól egészen New York City-ig. A játékban feltünnek a telepesek és Brittek is de részesei lehetünk olyan történelmi eseményeknek mint az óriási New York-i tüzvész vagy bekapcsolódhatunk akár a Valley Forge- i csatába ahol, akár több ezer ember összecsapását is láthatjuk a képernyőn! Nagy hangsújt fektettek az időjárásváltozás részletes bemutatására,de ezúttal vadásznunk is kell a külömböző erdőkben,hogy az eljtett zsákmányt eladhassuk vagy elcserélhessük arra amire éppen szükségünk van.Elmondásuk szerint a harcrendszer mellett a grafikai motoron is egy nagyobb tuningolást hajtottak végre amelynek köszönhetően, soha nem látott látványvilág tárul a szemünk elé! Kapható: PC, PS3 és Xbox 360 platformokra, Magyar felirattal !

Metro Last Light Complete Edition
PC
Metro Last Light D1 Limited Edition PC Tartalma: Ranger Mode DLC (Ultranehéz bónusz nehézség!) Exkluzív fegyver 100db speciális lőszer (fizetőeszköz is a játék világában! RPK gépfegyver DLC Megérkezett a Metro: Last Light amely 2033-ba kalaúzolja el a játékosokat és vezet be mindenkit a sötét jövőben játszódó világba, Moszkva földalatti vérkeringésébe. A nagy sikereket elért első rész után rendkívül sokat váratott magára a folytatás, de az előzetes ígéretek és a képsorokat elnézve megérte várni a kultikus játék folytatására! Az előző részből már megismert történet szerint a föld alatt élő kolóniák harca, szakadatlanul és kegyetlen intenzitással folytatódik, melynek egyetlen célja a túlélés és és az egyeduralom megszerzése. Főhősünknek az lesz a feladata,hogy egy egyszemélyes hadseregként keresztül verekedje magát a sötét és veszélyes alagútrendszeren, felkutatva egy különleges eszközt ami megváltoztathatja a világot és kiszabadíthatja az embereket a sötétség birodalmából. A Metro Last Light egy klasszikusnak nem éppen mondható belső nézetes, lövöldözős játék ami komor és sötét pályáival rengeteg izgalmat és töménytelen mennyiséű akcióval fog megajándékozni minden a stílust kedvelő vásárlónkat! Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Art of Siege Edition
PC
Tartalma: Rainbow Six Siege játékszoftve Speciálsi gyűjtői doboz 120 oldalas taktikai Kézikönyv Arany fegyver skinek A csapat alapú akcióra épülő Tom Clancy's Rainbow Six Siege az új generációs játékok egyik legkiemelkedőbb lövöldözős alkotása. A választható egyjátékos opció mellett a Rainbow Six Siege legnagyobb erőssége a multiplayer módban rejlik, hiszen a fejlesztők elmondása szerint, az ötfős taktikai küldetések izgalmát, eddig egyetlen videojátéknak sem sikerül olyan magaslatokba emelnie, mint azt a Siege minden egyes pillanatában prezentálja. A két öt főből álló csapat egyik fele a terroristákat, a másik pedig a terrorelhárító osztagot irányíthatja, a feladatunk pedig a túszejtéstől, a túszok kiszabadításán át, a különböző robbanóanyagok és bombák hatástalanításáig terjedhet. Mindezek olyan valóságos szimulációban jelennek meg a képernyőn, mintha csak egy igazi akcióban vennénk részt, ahol csak és kizárólag a társainkra számíthatunk.

F1-2010-pc_763_640x0.fill
F1 2010 PC
0

F1 2010
PC
F1 2010 - PC

For-honor-pc_4023_640x0.fill
3

For Honor
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Farmer simulator 2011
PC
A földművelés mellett most lehetőséged nyílik állattenyésztésre is. Sőt! Most már nem kell egyedül rónod a termőföldet, a barátaid is besegíthetnek a munkában.

Call of Juarez: The Cartel
PC
Call of Juarez: The Cartel - PC Megjelenés: 2011. 07. 01.

Assassin's Creed Unity Notre Dame Edition
PC
Tartalma: Assassin's Creed Unity PC Játékszoftver Notre Dame gyűjtői doboz 40 centiméteres Arno figura Assassin's Creed Unity artbook (Művészeti album) 2 db kőnyomat (litográfia) Soundtrack CD (A játék zenei albuma) The American Prisoner - bónusz küldetés The Chemical Revolution - bónusz küldetés Vadonatúj főhős és egy új történelmi korszak vár a sorozat minden rajongójára az Assassin's Creed Unity-ben, immáron az új generációs Xbox One és PS4 konzolok mellett, PC-re is elkészült! Az évek alatt legendává érett sorozat ezúttal az új generációs konzolokat megcélozva és jókora vérfrissítés kíséretében,lehengerlően szép grafikával, új játékmódokkal felvértezve, a Francia forradalom időszakába klauzolja el a játékosokat. Az alkotók nem titkolt célja volt, hogy az Assassin's Creed Unity-vel minden eddigi részét túlszárnyalva, elképesztően nagy méretű bejárható területet hozzanak létre, nevezetesen kalandjaink fő állomását Párizst, ahol például a Notre Dame megegyezik a valóságban ismert kiterjedéssel! Az Assassin's Creed Unity-ben ezúttal megnyílnak előttünk az ajtók és most már nem csak az épületek tetejére mászhatunk fel,és adott szobákba, helyiségekbe mehetünk be, hanem akár az összes lakóteret, továbbá házakat is feltérképezhetünk! Természetesen a hatalmas városon kívül is lesz lehetőségünk a kalandozásra és fejlesztők ígérete szerint, minden egyes régió merőben eltérő lesz egymástól, soha eddig nem látott részletességgel megalkotva. Az egyszemélyes küldetések mellett ezúttal helyet kapott a játékban a 4 fős kooperatív mód melynek segítségével, barátainkkal karöltve egy összehangolt csapatban is kiiktathatjuk a kiszemelt célpontokat!

Origin account
PC
Eladó Origin Accauntom...mivel feleslegessé vált számomra. -Battlefield 4 + DLC -Battlefield 3 + DLC -Need For Speed Most Wanted 2012

Need for Speed Hot Pursuit
PC
Need for Speed Hot Pursuit - PC

Assassin's Creed Syndicate Rooks Edition
PC
Assassin's Creed Syndicate Rooks Edition (Magyar felirattal) PC Tartalma: Assassin's Creed Syndicate játékszoftver Exkluzív gyűjtői doboz Kétoldalú térkép Londonról Artbook ( Művészeti album) Zenei lemez Két extra küldetés (Runaway Train, The Darwin and Dickens Conspiracy) Az Assassin's Creed Syndicate története szerint az 1880-as évek végén járunk, mégpedig az ipari forradalom kiteljesedésének időszakában. A korszakra jellemzően az emberi munkaerőt egyre inkább kezdik felváltani a gépesített gyáregységek, megjelennek a modern eszközök és az emberek mindennapjait megállíthatatlanul átszövi az innováció! A technikai fejlődés és a kor legújabb vívmányai, azonban korántsem jelentenek egyet a kollektív békével, tehát az eltérő társadalmi rétegek között tovább gyűrűznek az egyenlőtlen anyagi helyzetből eredő konfliktusok. Ebből kifolyólag különböző bűnbandák csatározásai erőteljesebbek mint valaha és az alvilág mélyén dúló évezredes háború, mely a Templomosok és az Assassinok között zajlik, most a viktoriánus Londonban folytatódik tovább! Az Assassin's Creed Syndicate-ben, a sorozat történetében először, lehetőségünk lesz egyszerre több karaktert is párhuzamos irányítani! Bár fontos megjegyezni, hogy ez az opció nem egy kooperatív lehetőség, hiszen az AC Syndicate kampányát ezúttal kizárólag egyedül játszhatjuk végig, ugyanakkor egy gombnyomásra, kedvünk szerint váltogathatunk a főszereplők között. Az új rész főszereplőinek tisztségét ezúttal egy ikerpár tölti be, név szerint Jacob és Evie Frye kalandos életébe nyerhetünk betekintés. A testvérek életét már a kezdeti időkben sem lehetett szokványosnak nevezni, hiszen már gyermekként beléptek az Assassinok rendjébe, de a Londoni alvilág, két ismert alakját is személyükben üdvözölhetjük! A mély szegénységben felcseperedett Jacob és Evie már korán beletanultak abba, hogyan gondoskodjanak magukról, így amellett, hogy profi gyilkosok, mesterei a rablásnak és válogatott eszközökkel képesek pillanatok alatt elvenni ellenségeik életét. Az erőszakos cselekedetek ellenére azonban, hitvallásuk szerint a cél szentesíti az eszközt, és ők maguk olyan nemes eszmékért harcolnak, mint a diktátorok elnyomása, az emberi egyenlőtlenségek megszüntetése és ezáltal a világ jobbá tétele! A fejlesztők az Assassin's Creed Syndicate-ben a korábbi részek kapcsán sokak által kifogásolt harcrendszert is újraértelmezték és elmondásuk szerint, sokkal dinamikusabb és agresszívabb közelharci stílussal ismerkedhetnek meg a rajongók. A fegyverek tekintetében is változásokra számíthatunk, ezért az orgyilkosok védjegyéül szolgáló rejtett pengén kívül, rendelkezésünkre áll egy hosszított pengével ellátott speciális kés, dobókések, a verekedésekhez elengedhetetlen boxer, az időszak egyik legkedveltebb lőfegyverét a revolvert is előkaphatjuk a túlerővel szemben! A kalandjaink helyszínt adó London minden eddigi résznél nagyobb területen tárul a szemünk elé, így a jelentős távolságok áthidalása érdekében most először egy kötéllel ellátott csáklyát is bevethetünk, melynek segítségével pillanatok alatt a házak tetejére kapaszkodhatunk a nagyobb látószög érdekében de akár lovaskocsikat vagy hintókat is elköthetünk és soha nem tapasztalt lendületű üldözésekben is részt vehetünk!

Portal-2-pc_806_640x0.fill
1

Portal 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Sims 4 Collector's Edition
PC
Tartalma: The Sims 4 PC játékszoftver Interaktív USB plumbob The Sims 4 zenei CD Life of the Party DLC (Extra tartalom) Up All Night DLC (Extra tartalom) Creator's Guide Keményfedeles Könyv A milliók által türelmetlenül várt The Sims 4 életszimulációs játékban olyan szabadsággal alakíthatod a szereplők életét, amire a sorozat történetében még nem volt példa. Személyre szabott külsővel, személyiséggel, viselkedési formákkal és érzelmekkel rendelkező, a korábbiaknál jóval intelligensebb simeket hozhatsz létre és alakíthatod kedved szerint a sorsukat. A The Sims 4-ben minden csak a te kreativitásodtól függ: az úgynevezett hatékony Simtervező funkcióval kívánságaid szerint alkothatod meg a szereplőket, míg a könnyen kezelhető, helyiségalapú Építés mód használatával bármilyen lakást vagy házat megtervezhetsz nekik! A The Sims 4 galériában új játékmeneti elemeket alkalmazhatsz, oszthatsz meg és adhatsz hozzá a játékhoz. Tapasztald meg a fergeteges és valóságosabb szimulációt, ahol az általad megalkotott karakterek érzelmeire és egész sorsuk alakulására hatással lehetsz a döntéseid nyomán!

World of Warcraft: Wrath of the Lich King
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Turtle Beach Star Wars X-Wing Pilot Gaming Headset
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Medal of Honor PC Limited Edition
PC
Medal of Honor PC Limited Edition - PC

Assassin's Creed Syndicate Charing Cross Edition
PC
Assassin's Creed Syndicate Charing Cross Edition (Magyar felirattal) PC Tartalma: Assassin's Creed Syndicate játékszoftver Különleges gyűjtői doboz Jacob Frye szobor (26 cm) Kétoldalas térkép Londonról Artbook (Művészeti album) A játék zenei lemeze Két extra küldetés (Runaway Train, The Darwin and Dickens Conspiracy) ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOK: Egyedi tervezésű AC Syndicate Póló AC Syndicate Poszter Az Assassin's Creed Syndicate története szerint az 1880-as évek végén járunk, mégpedig az ipari forradalom kiteljesedésének időszakában. A korszakra jellemzően az emberi munkaerőt egyre inkább kezdik felváltani a gépesített gyáregységek, megjelennek a modern eszközök és az emberek mindennapjait megállíthatatlanul átszövi az innováció! A technikai fejlődés és a kor legújabb vívmányai, azonban korántsem jelentenek egyet a kollektív békével, tehát az eltérő társadalmi rétegek között tovább gyűrűznek az egyenlőtlen anyagi helyzetből eredő konfliktusok. Ebből kifolyólag különböző bűnbandák csatározásai erőteljesebbek mint valaha és az alvilág mélyén dúló évezredes háború, mely a Templomosok és az Assassinok között zajlik, most a viktoriánus Londonban folytatódik tovább! Az Assassin's Creed Syndicate-ben, a sorozat történetében először, lehetőségünk lesz egyszerre több karaktert is párhuzamos irányítani! Bár fontos megjegyezni, hogy ez az opció nem egy kooperatív lehetőség, hiszen az AC Syndicate kampányát ezúttal kizárólag egyedül játszhatjuk végig, ugyanakkor egy gombnyomásra, kedvünk szerint váltogathatunk a főszereplők között. Az új rész főszereplőinek tisztségét ezúttal egy ikerpár tölti be, név szerint Jacob és Evie Frye kalandos életébe nyerhetünk betekintés. A testvérek életét már a kezdeti időkben sem lehetett szokványosnak nevezni, hiszen már gyermekként beléptek az Assassinok rendjébe, de a Londoni alvilág, két ismert alakját is személyükben üdvözölhetjük! A mély szegénységben felcseperedett Jacob és Evie már korán beletanultak abba, hogyan gondoskodjanak magukról, így amellett, hogy profi gyilkosok, mesterei a rablásnak és válogatott eszközökkel képesek pillanatok alatt elvenni ellenségeik életét. Az erőszakos cselekedetek ellenére azonban, hitvallásuk szerint a cél szentesíti az eszközt, és ők maguk olyan nemes eszmékért harcolnak, mint a diktátorok elnyomása, az emberi egyenlőtlenségek megszüntetése és ezáltal a világ jobbá tétele! A fejlesztők az Assassin's Creed Syndicate-ben a korábbi részek kapcsán sokak által kifogásolt harcrendszert is újraértelmezték és elmondásuk szerint, sokkal dinamikusabb és agresszívabb közelharci stílussal ismerkedhetnek meg a rajongók. A fegyverek tekintetében is változásokra számíthatunk, ezért az orgyilkosok védjegyéül szolgáló rejtett pengén kívül, rendelkezésünkre áll egy hosszított pengével ellátott speciális kés, dobókések, a verekedésekhez elengedhetetlen boxer, az időszak egyik legkedveltebb lőfegyverét a revolvert is előkaphatjuk a túlerővel szemben! A kalandjaink helyszínt adó London minden eddigi résznél nagyobb területen tárul a szemünk elé, így a jelentős távolságok áthidalása érdekében most először egy kötéllel ellátott csáklyát is bevethetünk, melynek segítségével pillanatok alatt a házak tetejére kapaszkodhatunk a nagyobb látószög érdekében de akár lovaskocsikat vagy hintókat is elköthetünk és soha nem tapasztalt lendületű üldözésekben is részt vehetünk!

Disney Universe
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

StarCraft II Legacy of the Void Collectors Edition
PC
Tartalma: Starcraft II Legacy of the Void játékszoftver speciális gyűjtői doboz 'Making of Legacy of the Void' DVD / Blu-ray lemez Soundtrack CD (Zenei lemez) Starcraft II ismertető Extra digitális tartalmak

Captain Morgane and the Golden Turtle
PC
A játék Morgane Castillo utazgatásait meséli el, aki egy bájos hölgy és nem mellesleg a Karib-tenger első félelmet nem ismerő női kalózkapitánya. Morgane egy igazi kalózkalandra invitál minket, kincskereséssel és egyéb izgalmakkal nyakon öntve, mindezt öt különböző szigeten, több mint 50 csodálatosan illusztrált helyszínen. A Captain Morgane And The Golden Turtle idulását követően a klasszikus, fejtörőkkel gazdagon dúsított játékmenet tárul elénk,rengeteg logikai és ügyességi feladattal fűszerezve. Kapható PC,PS3 és Nintendo Wii platformokra.

Fallout Anthology
PC
Tartalma: Fallout játékszoftver Fallout 2 játékszoftver Fallout játékszoftver Fallout Tactics játékszoftver Fallout 3 Game of the Year Edition játékszoftver Fallout New Vegas Ultimate Edition játékszoftver Speciális gyűjtői doboz A játékokat tartalmazó, gyűjtői mini-atombomba egyedi hangokkal

Total War: Eras
PC
Az első három Total War rész egyben az összes kiegészítővel együtt: Shogun Total War + Mongol Invasion Medieval Total War + Viking Invasion Rome Total War + Barbarian Invasion + Alexander

The Witcher 2: Assassins of Kings (PC)
PC
The Witcher 2: Assassins of Kings (PC) Premium Edition !!! Geralt kalandjai folytatódnak az első rész után. Valaki megpróbálta megölni a királyt, így a feladatunk, hogy kiderítsük ki a titokzatos merénylő és kinek a megbízásából cselekedett. A kalandok során Geralt múltjára is fény derül, miközben végigkalauzol minket egy fantasztikus világban, ahol nemcsak a látvány egyedülálló, hanem az előlények és minden része a világnak döntéseink alapján változik. Köszönhetően az új motoros grafikának és az egyszerűbb játékmenetnek egy igazán élménydús RPG játkkal gazdagodik a PC gamerek tábora. Megjelenés : 2011.05.16 A Premium Editon tartalma: The Witcher 2 The Assassins of Kings játék DVD, A The Witcher 2 zenei CD A játékhoz tartalmas segédlet, mely minden RPG rajongó álma, Brosúra és érme, speciális változata a játékbeli tárgyaknak, Ingyenes letölthető tartalom (DLC), a Titokzatos árus címmel, Making of DVD, a fejlesztői naplók egy DVD lemezen, Térkép a játék világáról, Kézikönyv, mely minden alapvető információt tartalmaz, két egyedi papírfigura Premium Edition magas minőségű papír doboz [img_assist|nid=1879|title=|desc=|link=none|align=left|width=530|height=375]

Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition
PC
A tartalma: Duke Nukem mellszobor Egyedi sorszám minden egyes darabnak 100 oldalas kézikönyv: History, Legacy & Legend: Duke Nukem Forever Art from the Vault Képeslapok Matrica radioaktivitás jellel Képregény Papírkirakó Poker zsetonok Kártyapakli 2 dobókocka, radioaktivitás jellel

Terrorist takedown 3
PC
Rendszer követelmények: - windows xp/vista/7 - Directx 9.9c vagy frissebb - CPU 2.4GHz - ATI/GF 7600videókártya 128 MB memóriával Rövid ismertető Egy régi lövöldözős játék, gyengébb grafikával amiben fő küldetés, hogy a terroristákat visszaszorítsuk. Eredeti játék, cd kiváló állapotban, nem karcos

The-sims-3-pc_875_640x0.fill
1

The Sims 3
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hitman Absolution Deluxe Professional Edition
PC
A tartalma: 25 cm-es 47-es Ügynök vinyl szobor különleges ablaküveg-szerűen áttetsző csomagolásban prémium, keményborítású művészeti album Tore Blystad, a játék igazgatójának előszavával exkluzív, színfalak mögötti "hogyan készült?" videó hozzáférés a legmenőbb ügynökségi fegyverekhez (Agency Gun Pack DLC): Jagd P22G Ügynökségi pisztoly - a néma gyilkosok kedvence, míg a HX UMP SMG Ügynökségi gépfegyver és az SPS 12 félautomata Ügynökségi puska megfelelő erőt kölcsönöz a 47-es Ügynöknek a szemtől-szembeni hadviseléshez Hitman: Absolution játék egyedi, kagylót formáló tokban A IO Intarctive fejlesztőcsapatának nevéhez olyan játékok fűződnek mint a Kane and Linch sorozat,a tőlük egyálltalán nem megszokott Mini Ninja, amit a fiatalabb korosztály szórakoztatására készítettek, és a Hitman amivel visszatértek az álltaluk jól ismert akció-játékok terepére. A hosszú évek óta fejlesztett új játékuk a Hitman Absolution végre elkészült és a sorozat rajongói óriási várakozással tekintenek rá, szerte a világon! A játékban ismét a kegyetlen és vérprofi bérgyilkost kell irányítanunk akit az előző részből már megismertünk, de azóta rengeteg idő eltelt és a készítők egy egészen elképesztő kinézetü és mesterséges inteligenciával felvértezett játékkal tértek vissza. A hitman Absolutionban ismét nagy szerepet kap a lopakodás és a csendes becserkészés, ami együtt jár azzal,hogy minden játékos kénytelen lesz elővenni a taktikai és logikai képességet. Azon cél érdekében, hogy észrevétlenül juthassunk be akár egy rendőrörsre, természetesen az általunk leütött rendőr ruhályát kell magunkra ölteni és a szemkontaktusokat kerülve kell megközelítenünk a célpontot. A taktikus játékmenet mellet a fejlesztők természetesen gondoltak a pörgős és látványos akciók kedvelőire is tehát a Hitman-ben ebben sem lesz hiány, ahogy a rendelkezésünkre álló fegyverkészletből sem. Egy szó mint száz ezt a játékot látni kell mert meghökkentően részletgazdag grafikája mellet egy napjainkban minden kritériumnak megfelelő játékot kapunk a pénzünkért. Kapható Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Far-cry-megjelenes-dobozkep-96a565e8aa66a2ed84e7-large
Far Cry PC
1

Far Cry
PC
Jack Carver hajóskapitány, múltját maga mögött hagyva egy charter-hajó üzletet nyit a Csendes-óceánon. Felbérelte Valerie Konstantint és elvitte egy kis Mikronéziai szigetre. Miután megérkeznek a szigethez, Valerie egy jet-ski-n közelíti meg azt. Ekkor egy, a szigeten lévő zsoldos, aki észrevette az akciót, egy rakétával megpróbálja megsemmisíteni Jack hajóját és ezzel Jacket is. Jacknek sikerül megmenekülnie, de hajója felrobban, ő pedig egyedül maradt a sziget közelében. Valerie-nek nem sikerült partra szállnia, elveszett az óceánban. Jack kiúszik a partra és elhatározza, hogy hazajut. Doyle segítségével, aki rádión tartja a kapcsolatot Jack-kel, keresi meg elveszett társát, Valerie-t. Hamarosan információkat szerez arról, hogy a sziget nem ártatlan hely a Csendes-óceánon, és arra is rájön, miért akarták megölni.

Battlefield 3 Premium Edition
PC
tartalma: Az alapjáték mellett egy teljes értékű Battlefield 3 Premium előfizetést is kapunk, aminek keretében letölthetjük az addig a pontig megjelent három DLC-t melyek a Back To Karkand, Close Quarters, Armored Kill és a későbbiekben érkező további két (Aftermath, End Game) kiegészítőt. Továbbá 15 fegyver, felszerelés és járműfejlesztés. A Battlefield 3 fejlesztését 3 évig végezte a Dice de a hivatalos bejelentés után nem kellett sokat várnunk, hogy a kezünkben tarthassuk a legendás sorozat új részét! A folytatásban pedig rengeteg újdonságot ígérnek a fejlesztők,az új grafikai motornak köszönhetően megújult, részletesebb pályák várnak a fanatikus rajongókra. A Battlefield 3 PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, ám a különböző platformoknál eltérő részvételi arányokra számíthatunk a multiplayer részben. PC-n akár 64 játékos is összecsaphat, míg a konzolokon "csak" huszonnégyen vethetik bele magukat a küzdelembe. A többjátékos mód mellett pedig az új BF single, illetve kooperatív részt is tartalmaz és a küldetések alatt Tehránba, Párizsba és New Yorkba is eljuthatunk. A szokásokhoz hűen a harcok most is földön, vízen, levegőben zajlanak és a fegyverek mellett a különböző járművekkel is harcbaszállhatunk egymás ellen.

Platformok

Kategóriák