Ajax-loader

platform: PC

DMC Devil May Cry
PC
A Ninja Theory csapata már javában egy új Devil May Cry játékon dolgozik, azonban nem az ötödik részen, hanem a gyökerekhez visszatérő DMC Devil may Cry címet viselő leendő remkművükön. A fejlesztők ígérete szerint újradefiniálják a franchise-t, aminek első látható jele, hogy Dante meglehetősen más kinézetet kapott. Változások lesznek a vizuális megvalósítás terén is de a rajongók megnyugtatása miatt Keiji Inafune egyértelműen kinyilatkoztatta, hogy a készülő sorozat első része minden tekintetben el fogja kápráztatni a fanatikus és az új rajongóat egyaránt!

Mass Effect Andromeda
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Splinter Cell Blacklist Ultimatum Edition
PC
Tartalma: Splinter Cell Blacklist PS3 játékszoftver Különleges gyűjtői karóra Exklúzív gyűjtői doboz 24 oldalas Splinter Cell Blacklist képregény Egy- és többjátékos térképek: Dead Coast, Billionaire's Yacht Kiegészítő játéktartalmak: Arany éjjellátó, Upper Echelon öltözet, Szellem csizma A Tom Clancy's-játékok, különösképp a Splinter Cell, mindig is az egyedi és esztelen lövöldözést mellőző játékok közé tartoztott. A Ubisoft fejlesztői olyan akciójátékokat készítettek, amikben komoly összecsapások mellett,a taktikai érzékünket is kénytelenek voltunk elővenni és egyes küldetések során jócskán megdolgoztatni. A széria első három része szinte tökéletesre sikeredett, mindegyikben megvolt az, ami az alkotást kiemelte a hasonszőrű játékok tömegéből. A Double Agent-nél már kezdett érződni egyfajta változás, a később megjelent Conviction pedig teljesen újraértelmezte velünk Splinter Cell szellemiségét. Most végre elkészült a Splinter Cell Blacklist, amit már hosszú évek óta vártak a fanatikus rajongók, de a régi játékosok kiszolgálása mellett a készítők szándéka szerint egy rendkívül széles réteget is szeretnének megszólítani az új alkotásukkal. Az új Splinter Cell Xbox 360 Kinect támogatással érkezik. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Star Wars Battlefront II (2)
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Prince of Persia - Warrior Within
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Bureau: XCOM Declassified
PC
XCOM néven bejelentett, majd később The Bureau névre átkeresztelt játékban a fejlesztés során. A perspektíva eredetileg külső és belső nézetek keveréke lett volna, de aztán úgy döntöttek, maradnak a teljes külső nézetnél, hogy a játékos jobb képet kaphasson környezetéről miközben harcba száll az idegen lényekkel. A 2K Marin fejlesztői sokat dolgoztak azon, hogy élvezetessé tegyék a játékot, ennek végeredménye egy nagyon erős, külső nézetes játékmechanika lett, melynek segítségével tökéletesen láthatjuk környezetünket és követhetjük a körülöttünk zajló eseményeket. Mindez segít a taktikai döntések meghozatalában. "Csak a kamera helyzetét változtattuk meg, de a játék alapjai, melyeket felépítettünk, az elemek, amelyekből a The Bureau, vagy bármilyen más XCOM játék építkezik nem változtak a fejlesztés során.

Destiny-2-pc_640x0.fill
0

Destiny 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ultra Street Fighter 4
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Sims 4 Premium Edition
PC
Tartalma: The Sims 4 PC játékszoftver Life of the Party DLC (Extra tartalom) Up All Night DLC (Extra tartalom) Creator's Guide Keményfedeles Könyv A milliók által türelmetlenül várt The Sims 4 életszimulációs játékban olyan szabadsággal alakíthatod a szereplők életét, amire a sorozat történetében még nem volt példa. Személyre szabott külsővel, személyiséggel, viselkedési formákkal és érzelmekkel rendelkező, a korábbiaknál jóval intelligensebb simeket hozhatsz létre és alakíthatod kedved szerint a sorsukat. A The Sims 4-ben minden csak a te kreativitásodtól függ: az úgynevezett hatékony Simtervező funkcióval kívánságaid szerint alkothatod meg a szereplőket, míg a könnyen kezelhető, helyiségalapú Építés mód használatával bármilyen lakást vagy házat megtervezhetsz nekik! A The Sims 4 galériában új játékmeneti elemeket alkalmazhatsz, oszthatsz meg és adhatsz hozzá a játékhoz. Tapasztald meg a fergeteges és valóságosabb szimulációt, ahol az általad megalkotott karakterek érzelmeire és egész sorsuk alakulására hatással lehetsz a döntéseid nyomán!

The Witcher 3 Wild Hunt
PC
A csomag tartalma: The Witcher 3 Wild Hunt játékszoftver Magyar nyelvű használati utasítás A Witcher univerzum kompendiuma - magyar nyelvű könyv Színes térkép a Witcher 3 világáról A játék zenei albuma CD lemezen Farkas matrica A Witcher 3 Wild Hunt történet szerint főhősünk Geralt minden emléke visszatért és emiatt már nem érdeklik őt a frakciók közti harcok és a politika. Ehelyett azt teszi, amihez mindig is értett: bolyong a világban, pénzért szörnyeket öl, és rejtélyeket old meg, pont úgy, mint a könyvekben. A kalandok során a szörnyvadászatot is ki kell tanulnunk: ha megkaptuk a küldetést, miszerint le kell győznünk a várost terrorizáló rémséget de,elsőként információt kell gyűjtenünk a bestiáról - a könyvek jó barátaink, de a városiak is sok tudnivalóval szolgálhatnak. Főzeteket kell készítenünk, s minden olyan eszközt, ami elengedhetetlen kellékünk lesz a harcok során. Az adott napszak és az egyéb körülmények befolyásolják, hogy az adott szörny mikor és hol bukkan fel, illetve, hogy milyen képességeket használ. A mágikus jeleink is megújultak. Az Igni-vel például új lángszóró-effektet hozhatunk létre. Ha felfejlesztjük a mágikus képességfánkat, akkor másodlagos hatásokkal is szembesülhetünk, az Igni esetében egy 360 fokos robbanást is előidézhetünk. Az Yrdennel csapdákat állíthatunk egy nagyobb területre, melyek lassítják az ellenséget. A kardvívói, illetve az alkimista képességeink is fejlődtek. A Swordsmanship-ág alatt pedig, javíthatjuk állóképességünket és hárításunkat, de a mutációs mechanika esetében is különböző fejlődési utakat járhatunk be A helyváltoztatás legjobb eszköze természetesen a lóvunk, mely fontos szerepet kap a navigációban. A fogadók istállójában mindig megtaláljuk a derék paripánkat. A játékosok testreszabhatják a saját maguk által készített fegyvereket az egyes összetevők alapján. A szörnyek irhájából bőrpáncélt készíthetünk. Minden páncél egyedi megjelenést kapott, a ruhák animációjáért új animációs technológia felel minden játékos maximális lenyűgözésének érdekében.

Mass Effect 3 PC Collectors Edition (Gyűjtői kiadás)
PC
Megjelenés: 2012. 03. 09. Xbox 360,PC és PS3 platformokra ! A Mass Effect 3 N7 Collector's Edition tartalma: A teljes játék díszdobozban Férfi és női Shepard parancsnok képe Egy kemény fedeles Artwork könyv Egy N7 felvarró Egy kép a Normandiáról A Mass Effect 3 hivatalos képregénye a Dark Horse jóvoltából Digitális tartalom: Két új páncél (egy emberi és egy turián) Egy robotkutya Négy új fegyver (N7 gépfegyver, N7 pisztoly, N7 mesterlövész puska, N7 Sörétes puska) Ingyenes letölthető küldetés, melyben egy új karakterrel bővül Shepard csapata A játék exkluzív, kibővített zenei anyaga Bónusz avatárok

Tom Clancy's EndWar
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lego The Hobbit
PC
A játék a Hobbit filmtrilógia első két részét, a Váratlan Utazást és a Smaug Pusztaságát dolgozza fel 100%-ig Lego köntösbe bújtatva, végigkísérve Gandalf, Bilbó és Tölgyfapajzsos Thorin izgalmas kalandozásait. Természetesen a csapat többi törp tagja is elkísér bennünket, akik többek között egyedi mozdulataik használatával lehetnek majd segítségünkre a különböző logikai feladványok és harcias összecsapások alkalmával! Az utazás során Középfölde óriási területe tárul a szemünk elé és olyan távoli helyeire juthatunk el, mint a Magas Hágó, a Ködhegység, vagy a Koboldváros, de a Bakacsinerdő és Völgyzugoly is ránk vár egy garantáltan izgalmas, humorban és élményekben gazdag Lego világban.

StarCraft II: Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 Kiegészítő)
PC
StarCraft II: Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 Kiegészítő) tartalma: StarCraft II: Heart of the Swarm játékszoftver (kiegészítő) StarCraft II: Heart of the Swarm Soundtrack (zenei CD) StarCraft II: Heart of the Swarm Artbook (művészi könyv) StarCraft II: Heart of the Swarm témájú egérpad StarCraft II: Heart of the Swarm - Így készült Blu-ray lemez In-game tartalmak: StarCraft II-ben 6-6 exkluzív portré és szimbólum, illetve új külső az Ultralisk egységnek; Diablo III-ban csontszárnyak és exklusíz zerg szimbólumok; World of Warcraftban exklusív Baneling pet.

Tom Clancy's The Division
PC
A Tom Clancy's The Division története szerint egy pusztító járvány söpör végig New York Cityn, egymás után állnak le az alapszolgáltatások, pár nap után pedig már víz és étel se marad, a társadalom ennek következtében összeomlik. A rendfenntartás és a lakosság megmentése érdekében létrehozzák a Division névre keresztelt taktikai-katonai csoportot, ennek egyik tagjaként fogunk részt venni a játékban. Mindez egy nagy online világban játszódik, ahol a világ más játékosaival karöltve vehetünk részt különböző küldetésekben. Akció-RPG-ről lévén szó karakterünk képességei és fegyverei folyamatosan fejlődnek majd a küzdelmek nyomán. Felszerelésünk bővítése és tápolása érdekében más játékosokkal is üzletelhetünk, karakterünket pedig fegyverek széles választékával szerelhetjük fel. A The Division mellé ráadásul okostelefonos és tabletes alkalmazást is kapunk majd, amelyen egy barátunk segíthet minket a játék folyamán.

The Elder Scrolls Anthology
PC
Tartalma: The Elder Scrolls Arena The Elder Scrolls II: Daggerfall The Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal kiegészítő Bloodmoon Kiegészítő The Elder Scrolls IV: Oblivion Knights of the Nine kiegészítő Shivering Isles kiegészítő The Elder Scrolls V Skyrim Dawnguard kiegészítő Hearthfire kiegészítő Dragonborn kiegészítő

Torino 2006
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Witcher 3 Wild Hunt Hearts of Stone
PC
Tartalma: The Witcher III Hearts of Stone letöltőkód Kétféle Gwynt kártyapakli (szörnyek és scoia'tel) Magyar nyelvű Gwynt útmutató Gwynt zsetonok A The Witcher 3 Hearts of Stone címre keresztelt, hozzávetőlegesen tíz órányi szórakozást nyújtó óriás kiegészítőben Olgierd von Everec, egy varázslat miatt halhatatlanná vált bandavezér legyőzése lesz a feladatunk, aki a Novingrad és Oxenfurt közelében elterülő, ezernyi veszéllyel teli vidéken kell majd kézre kerítenünk! A Hearts of Stone segítségébel persze számtalan új tárgyra is szert tehetünk a kiegészítő betöltése után és amenniyben vásárlóink úgy döntenek, hogy ebben a rendkívül igényes kialakítású dobozos változatban csapnak le a játékra, két csomag egyedi Gwent-kártyát is kapnak majd a letöltőkód mellé!

Assassin's Creed Unity Bastille Edition
PC
Tartalma: Assassin's Creed Unity PC Játékszoftver Jumbo Steel Book (fémdoboz) Assassin's Creed Unity artbook (Művészeti album) 2 db kőnyomat (litográfia) Soundtrack CD (A játék zenei albuma) The American Prisoner - bónusz küldetés The Chemical Revolution - bónusz küldetés Vadonatúj főhős és egy új történelmi korszak vár a sorozat minden rajongójára az Assassin's Creed Unity-ben, immáron az új generációs Xbox One és PS4 konzolok mellett, PC-re is elkészült! Az évek alatt legendává érett sorozat ezúttal az új generációs konzolokat megcélozva és jókora vérfrissítés kíséretében,lehengerlően szép grafikával, új játékmódokkal felvértezve, a Francia forradalom időszakába klauzolja el a játékosokat. Az alkotók nem titkolt célja volt, hogy az Assassin's Creed Unity-vel minden eddigi részét túlszárnyalva, elképesztően nagy méretű bejárható területet hozzanak létre, nevezetesen kalandjaink fő állomását Párizst, ahol például a Notre Dame megegyezik a valóságban ismert kiterjedéssel! Az Assassin's Creed Unity-ben ezúttal megnyílnak előttünk az ajtók és most már nem csak az épületek tetejére mászhatunk fel,és adott szobákba, helyiségekbe mehetünk be, hanem akár az összes lakóteret, továbbá házakat is feltérképezhetünk! Természetesen a hatalmas városon kívül is lesz lehetőségünk a kalandozásra és fejlesztők ígérete szerint, minden egyes régió merőben eltérő lesz egymástól, soha eddig nem látott részletességgel megalkotva. Az egyszemélyes küldetések mellett ezúttal helyet kapott a játékban a 4 fős kooperatív mód melynek segítségével, barátainkkal karöltve egy összehangolt csapatban is kiiktathatjuk a kiszemelt célpontokat!

The Witcher 3 Wild Hunt Blood and Wine
PC
A csomag tartalma: Witcher III: Wild Hunt Blood and Wine kiegészítő 2db Gwynt kártyapakli (154 Kártya) + Játék zsetonok

Assassin's Creed Chronicles
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Project Cars Limited Edition
PC
tartalma: Project Cars játékszoftver Project Cars egyedi fémdoboz Project Cars: By Racers 4 Racers fejlesztői bemutató könyv Extra autók (BMW M1 ProCar, Ford Mk IV (1967), McLaren F1, Mercedes-AMG C-osztáky Coupé DTM, Sauber C9) Extra karrier futamok Elképesztő, döbbenetes és lenyűgöző. Talán ezekkel a szavakkal tudnánk leginkább jellemezni a Project Cars nevű PC játékot. Hiszen olyan gyönyörű és a valóságot meghazudtoló szimulátort készítettek a Slightlymad Studios alkotói, amivel még eddig egyetlen alkotásnak sem sikerült felvenni a versenyt! A Project Cars autóinak minden egyes centimétere az utolsó részletig ki van dolgozva, a verseny pályák pedig szinte a valóságot bemutató, fotó realisztikus részletességet kaptak, ezzel tényleg lenyűgöző összképet produkálva minden autós-játék rajongónak. Az Xbox One és a PS4 új generációs és ultramodern konzolok és PC-k képességeit és lehetőségeit, teljes mértékben kihasználja a játék, így a Microsoft új Virtuális szemüvegét Oculus Riftet is támogatja mely elősegíti a mélységérzet és a sebesség tökéletes szimulációját!

The Lord of The Rings: Battle for Middle Earth II
PC
Hogy mi is a Gyűrűk ura? Göncz Árpád szerint tündérmese, a rajongók szerint maga a szentírás, sok mozilátogató szerint pedig az újkori Hollywood legnagyobb alkotása, amit az Akadémia több mint egy tucat Oscar-díjjal jutalmazott. A sikerfilm - és véletlenül sem a regény - kötelező érvényességgel ráncigálta magával a játékadaptációt, amelynek jogait az EA vásárolta meg, és még most (pár esztendővel a filmet követő hisztéria lecsengése után) is birtokolja. Kedvenc kiadónk pedig nem volt rest, és rengeteg - leginkább középszerű - Gyűrűk ura témájú játékkal lepjen meg minket, plusz egy érdekes kivétellel, amely stratégiai játék mivolta ellenére képes volt a keményvonalas rajongókat is a számítógép elé vonzani. A Battle for Middle-Earth sikeresen ültette át a film csatáinak hangulatát, és ez elég volt ahhoz, hogy rengeteget eladjanak belőle - ez pedig menetrendszerűen folytatást vonz magával. A harc Középföldéért folytatódik, és mindjárt kiderül, mennyit tanultak másfél év alatt a fejlesztő fiúk-lányok, mennyire sikerült megújítani az első rész kissé egysíkú, és szűk határok közé szorított játékmenetét. PC Guru

Header
1

Deathtrap
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zombi-pc_4459_640x0.fill
Zombi PC
0

Zombi
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
PC
A Ghost Recon Wildlands a széria legjobbjának ígérkezik. A sorozatban először nyílt világban, kötöttségek nélkül, és akár négy fős kooperatív módban is harcolhatunk a Santa Blanca drogkartell ellen. Akcióinkat megtervezhetjük előre, legyen szó túszmentésről, szabotázsról, vagy egyéb hajmeresztő kommandós akcióról. Lopakodj szellemként, használj drónokat a felderítéshez, pattanj a géppuska mögé egy teherautó platóján, vagy kérj légitámogatást ha szorul a hurok, ezt mind megteheted a Wildlands-ben. A dinamikusan változó időjárás szintén opciókat kínál egy feladat elvégzéséhez, a hatalmas kolumbiai játéktér pedig bőven tartogat kalandot és meglepetést. A karaktergenerálás részletesebb mint eddig bármelyik játékban, a fegyver és jármű választék pedig bőségesebb mint bármelyik hasonló játéknál. Érdemes tehát szellembőrbe bújni márciusban, hiszen egy életre szóló kalandnak ígérkezik.

ridge racer unbounced - unbounded
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lego Worlds
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

South Park The Fractured But Whole
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Port Royale
PC
The adventure takes place between the 16th & 17th centuries, in the real-world location of Port Royale. Your goal is to become the governor of this port town -- how you achieve that is up to you. Undertake missions of behalf of various seafaring nations -- work for Spain, Holland, England, and France as you capture or sink treasure-laden convoys throughout the Gulf Of Mexico Accept contracts to hunt down rival ships, and earn rank that you can use politically The higher your ranks, the more ships you can command -- see if you can reach the highest rank, then command 100 ships in the greatest naval battles ever seen! forrás: Amazon.com

World of Warcraft Cataclysm
PC
World of Warcraft Cataclysm - PC

Rocksmith 2014 Edition + Gitárkábel
PC
A Rocksmith 2014 Edition végre elkészült. Az előző rész sikerén felbuzdulva a fejlesztők számos új móddal és lehetőséggel sarkalják a rajongókat a kitartó gyakorlásra. A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk az Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith 2014 Edition ez év őszére várható, 50 új dallal, megújult külsővel, és számos más újítással. A legfontosabb új funkció a Session mód lesz, amelyben egy virtuális együtteshez csatlakozva jamelhetünk. Virtuális társaink követik majd gitározásunkat, de a játék tanácsokat is ad a kezdőknek, és különböző feladatokat is adhat, ezzel motiválva a gyakorlást. A Rocksmith 2014 Edition PC-re, PS3-ra, X360-ra érkezik és kompatibilis lesz az eredeti játék átalakítókábelével, amellyel egy valódi elektromos gitárt köthetünk gépünkre. A játék kezelni fogja a Rocksmith számait és a korábbi részhez megvett DLC-inket amiket tovább használhatunk.

Platformok

Kategóriák