Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


GRAVITY RUSH 2
PS4
Irányítsd kedved szerint a gravitációt az utóbbi évek legyegyedibb játékának második részében! Megtartva az előd stílusjegyeit, a Gravity Rush 2 szintén roppant karakteres képregényszerű grafikával rendelkezik, de miután az első részt sújtó technikai limitációk eltűntek, egy sokkal vibránsabb, látványosabb és élettel telibb helyszínt fedezhetsz fel Kat-al, a titokzatos erőkkel rendelkező lánnyal. A sztori helyszínéül szolgáló vadonatúj város két és félszer nagyobb, mint az első részben, ami magával hozza, hogy sokkal több küldetésbe vetheted bele magad, ráadásul óriási újítást jelent, hogy most már te választhatod ki milyen stílusban szeretenéd kontrollálni a gravitációt. Az első részből ismerős irányítási metódus mellett helyezheted a hangsúlyt a sebességre vagy egy lassabb, de nagyobb sebzést okozó testtartást is felvehetsz, melyek közül egyetlen gombnyomással válthatsz. A vadonatúj, rombolható környezet mellett a járókelők is saját egyéniséggel rendelkezek és mindig az aktuális szituációhoz illően reagálnak, így tényleg úgy érezheted, hogy egy teljesen másik, élő és lélegző világban jársz, ahonnan soha nem akarsz majd kiszabadulni...

Dirt-rally-ps4_640x0.fill
1

DIRT Rally
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The-sims-3-3ds_872_640x0.fill
The Sims 3 Nintendo 3DS
1

The Sims 3
Nintendo 3DS
Az eddig kizárólagosan PC-re megjelent Sims sorozat mára igen csak nagy múltra tekint vissza.Az első két részhez számtalan kiegészítőjáték jelent meg, de az évek alatt semmit sem kopott az időröl időre megjelenő játokok iránti érdeklődés. Most végre a konzotulajdonosok is belevethetik magukat a kalandozásba, mert a mai naptól a Sims 3 nálunk is kapható Xbox 360, Playstation3 és Nintendo 3DS konzolokra!

Forza Motorsport 6 Ten Year Anniversary Edition
XBOX One
Tartalma: Forza Motorsport 6 játékszoftver Ten Year Anniversary Car Pack, ami 10 tuningolt és egyedi festéssel ellátott sportautót tartalmaz. Immáron a hatodik részel jelentkezik a világhírű Forza Motorsport sorozat, mely jeles alkalom egyben a sorozat tizedik születésnapját is jelenti, így a játékot készítő Turn 10 Studios minden szempontból az eddigi leggyönyörűbb grafikával és legnagyobb versenypályákkal rendelkező Forza játékot tárja a szemünk elé. Az Xbox 360 konzolon debütált Forza Motorsport és azt követő részek gyakorlatilag minden létező díjat és rajongói elismerést bezsebeltek az évek során, így nem meglepő, hogy az újgenerációs Xbox One konzol bivalyerős hardveréhez mérten a Forza Motorsoprt 6 már olyan élményeket kínál, amelyekről egykoron még álmodni sem mertek az autóversenyzés szerelmesei. 450 szinte a végletekig kidolgozott, vezethető és fejleszthető autó, valamint 26 versenypálya vár arra, hogy korlátok és sebességhatár nélkül hódolhassunk a száguldozás örömének, a karrier mód pedig nem kevesebb mint 70 óra játékidővel hosszabbítja meg az egyébként is rendkívül tartalmas játékmenetet! A Forza Motorsport 6-ban most először lehetőségünk lesz eső áztatta pályákra lépni, de részt vehetünk éjszakai versenyeken is, amelyek további izgalmas kihívásokat rejtenek, nem utolsó sorban, az egyes mezőnyökhöz akár már 24 gépcsoda is rajthoz állhat! Mindezt szemkápráztató 1080p felbontásban és stabil 60 fps képkocka/másodperc képfrissítéssel, kizárólag Xbox One konzolon.

Lego Batman 2 DC Super Heroes
Nintendo 3DS
A világszerte minden eladási rekordott megdöntött Lego Batman, logikai és akciójáték szereplői idén ismét berepülnek a szobákba, hogy tovább szórakoztassanak minden fanatikus és újonnan belépő rajongót. A Lego Batman 2 DC Super Heroes-ban a Denevérember és Robin mellé ismét csatlakozik a régi jól ismert bajtárs Catwoman, de ezúttal a trió mellett olyan nagy szuperhősök is a játszható karakterek között lesznek mint Wonder Woman, Green Lantern vagy a legendás Superman! A fejlesztők elárulták,hogy az új részben szerették volna Gotham City városát jól bejárhatóvá tenni és ezért immáron száguldozhatunk a Batmobillal vagy hasíthatjuk a levegőt a Batwing repülőgépünk segítségével. Szükségünk is lesz rá, hiszen az új részben Joker mellett minden létező főgonosz visszatér de új belépőként köszönthetjük Superman világából a hipergonosz Lex Luthort-is. A Lego Batman 2 a nagy elődhöz hasonlóan ismét bővelkedik a lego játékoktól elvárt töménytelen mennyiségű humorban és az agytekervényeket megmozgató logikai feladatokban. Bátran ajánljuk minden korosztály számára. Kapható Xbox 360, PS3, PS Vita, Nintendo Wii és Nintendo 3DS konzolra.

2dark-xbox-one-xboxone-box
2DARK XBOX One
0

2DARK - STEELBOOK EDITION
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Epic Mickey 2: Power of Two
PS Vita
Az Epic Mickey első részének sikerén felbuzdulva Disney Interactive Studio minden nagy mikiegér rajongó örömére elkészítette a sorozat folytatását aminek az Epic Mickey 2 The Power of Two nevet adták és ezúttal nem csak a Nintendo Wii tuljadonosok örülhetnek, hiszen a játék Xbox 360, PS3 és PS Vita konzolokra is elkészült ! A zseniális és egyedi látásmóddal megáldott Warren Spector ígerete szerint minden olyan hibát igyekeztek kijavítani amit az előző részben elkövettek és minden erejükkel a fejlődésre és a rengeteg újításra törekedtek, de mind ezt olyan alapossággal, hogy azok a rajongók akik odavoltak az első részért, ezúttal tényleg a felllegekben érezhessék magukat. Optimalizáltak, javítottak a kamerakezelésen és ezúttal lesz szinkron is amit igen nagy nevek közreműködésével készítettek. Valamint két játékost befogadó kooperatív móddal is felszerelték a Disney filmek híres helyszíneit bemutató új részt. De ha ez még nem lenne elég, a játék nem csupán egy egyszerű mászkálós kalandjáték lesz, hanem egy musical is egyben, ami abban nyilvánuél meg, hogy szereplőink számos helyen dalra fog fakadni. A számok pedig a játékosok által elkövetett gaztettek vagy jótétek alapján váltanak hangnemet, ezzel is növelve az Epic Mickey egyedi világára jellemző élményt.

Mad-max-xbox-one_2531_640x0.fill
Mad Max XBOX One
6

Mad Max
XBOX One
Az Avalanche Studios Sandbox, poszt-apokaliptikus játéka, vagyis a Mad Max a Just Cause-szériából ismert és kedvelt elemekből építkezik, miközben a nyolcvanas évek egyik legnagyobb mozis klasszikusát idézi fel. A külső nézetű, kaland és akcióelemekkel megfűszerezett játékban Max a sivatagot rója fejleszthető verdájával, amely igen csak fontos és hű társunk lesz a játékmenet szempontjából. Főhősünk különböző módon teheti ártalmatlanná ellenségeit, legyen szó az ökléről vagy olyan fegyverekről, mint a kés, a sörétes puska vagy a kocsiban tartogatott távcsöves fegyver. Maximálisan testre szabható autó, akciódús és változatos összecsapások, élethű törésmodellek és reális fizika, valamint rombolható környezet jellemzi az elképesztő látványvilággal felvértezett Mad Max-et.

Tom Clancy's The Division Sleeper Agent Edition
PS4
Tartalma: Tom Clancy's The Division játékszoftver Tom Clancy's The Division Season Pass Ügynök óra replika Karpánt Gyűjtői doboz Artbook (Művészeti album) Poszter A Division története szerint egy pusztító járvány söpör végig New York Cityn, egymás után állnak le az alapszolgáltatások, pár nap után pedig már víz és étel se marad, a társadalom ennek következtében összeomlik. A rendfenntartás és a lakosság megmentése érdekében létrehozzák a Division névre keresztelt taktikai-katonai csoportot, ennek egyik tagjaként fogunk részt venni a játékban. Mindez egy nagy online világban játszódik, ahol a világ más játékosaival karöltve vehetünk részt különböző küldetésekben. Akció-RPG-ről lévén szó karakterünk képességei és fegyverei folyamatosan fejlődnek majd a küzdelmek nyomán. Felszerelésünk bővítése és tápolása érdekében más játékosokkal is üzletelhetünk, karakterünket pedig fegyverek széles választékával szerelhetjük fel. A The Division mellé ráadásul okostelefonos és tabletes alkalmazást is kapunk majd, amelyen egy barátunk segíthet minket a játék folyamán.

Wolfenstein The New Order
PS3
A Wolfenstein The New Order 1960-ban játszódik egy a világ minden pontjára kiterjedő náci elnyomás közepedte, melyet szuperfegyverekkel és gépesített katonákkal értek vívnak. Hősünk természetesen a korábbi részekből jól ismert B.J. Blazkowicz, aki egy lehetetlennek tűnő offenzívát indít a régi ellenség ellen. Hősünk véres kalandját Európában kezdi meg, ahol a feladata a náci bunkerek kitakarítása mellett a hatalom visszaszorítása lesz, éppen azokkal a fegyverekkel, amikkel az ellenség megszerezte azt. A Wolfenstein szériát sokan a videojátékok ősapjaként emlegetik, melyre több tíz éves múltjával rá is szolgált. A Wolfenstein hangulatából és megoldásiból még napjainkban is több száz játék táplálkozik és készülnek ehhez a játékhoz kisértetiesen hasonló koncepciók. A Wolfenstein minden lovöldözős játék kedvelőnek kötelező darab.

Street Fighter IV
PS3
Hosszú idő után, végre megint egy nívós verekedős játék látott napvilágot! A negyedik rész visszavisz minket a már jól ismert utcai harc világába, ahol egy már korábban felszámolt bűnszövetkezet újra éledezik... A sötét idők harca úgy látszik még nem a múlté. Újra életre kel az utca és annak lakói. Újra helyre kell állítani a rendet, és meg kell mutatni, hogy ki a főnök! Azt talán senkinek nem kell mondani, hogy az utcai harc legfőbb szabálya, hogy nincsen szabálya. A cél szentesíti az eszközt... Tisztítsd meg az utcákat... Ha tudod....

51r6ptft1nl._sy445_
elérhető
0

The Sims Bustin Out
PS2
Utazz 16 vadonatúj helyszínre a Rubb dance klubtól a Casa Caliente-ig a szerelmesek házáig! Találkozz különleges emberekkel- oldd fel a tárgyak százait és az új társasági eseményeket, fűszerezd életed különféle botrányokkal.

DIRT RALLY VR
PS4
Offroad versenyzés először VR-ban! Merülj el még jobban a DiRT Rally világában a virtuális valóság segítségével! A DiRT Rally minden idők legélethűbb és legizgalmasabb rallyszimulátora, amit maga a rajongótábor tesztelt a terepen, több mint 80 millió mérföldnyi utat szelve át. Tökéletesen megragadja azt az izgalmat, amit az igazi versenyzők éreznek, tudván, hogy egyetlen elrontott kanyar is a féktelen száguldás végét jelentheti. Minden egyes szakasz más és más módon tesz próbára, miközben a havas, a jeges, a sáros vagy épp a kavicsos utakon száguldasz. Ahogy egyre több a teljesítendő szakasz és egyre inkább elhasználódik a kocsid, úgy kell a csapatodnak is küzdenie, hogy a maratonná változó futamok során minden koncentrációd és tudásod bevetve szerezd meg a lehető legjobb időt. A DiRT Rally ezen felül hivatalosan licencelt Rallycross tartalommal is rendelkezik, lehetővé téve, hogy összemérd a tudásod a világ leggyorsabb offroad kocsijaival a jól ismert szakaszokon, egyedül vagy más online játékosok társaságában állva a sarat.

This War of Mine The Little Ones
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Madden NFL 17
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Prototype-boxart
Prototype XBOX One
1

Prototype - Biohazard Bundle
XBOX One
You are the Prototype, Alex Mercer, a man without memory armed with amazing shape-shifting abilities, hunting your way to the heart of the conspiracy which created you; making those responsible pay. Fast & Deadly Shape-Shifting Combat: Reconfigure your body to the situation at hand. From Claws to Blades to Hammers to Whips, choose the right weapon for the situation Over-the-Top Locomotion & Agility: Seamlessly and fluidly bound from building to building, run up walls, bounce off cars and everything in your path. Adaptive parkour lets you move freely through the open-world environments of New York City. Unique Disguising Abilities: Consume anyone at anytime, take on their appearances and assume their memories and special abilities. Deep, Conspiracy-Driven Storyline: Wake up with no memory of the past...just mysterious powers and a link to a town in Idaho. Delve into the mysteries of your origin, the true nature of your power and your part in a conspiracy 40 years in the making.

Watch-dogs-magyar-felirattal-xbox-360-hasznalt_3932_640x0.fill
Watch Dogs XBOX 360
1

Watch Dogs
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Colin-mcrae-dirt-2-xbox-360_25_640x0.fill
1

Colin Mcrae Dirt 2
XBOX 360
Isten hozott az idei év legnagyobb autós játékában, a Colin Mcrae's DIRT2-ben" - üdvözöl minket egy hang a játék már kipróbálható demójában, és ha ez az állítás kicsit kemény is olyan időszakban, amikor a Need for Speed SHIFT, a Forza Motorsport 3 és a Gran Turismo Mobile is megjelenni kívánkozik, a köszöntés utáni demonstráció meggyőzi a laikusokat is arról, hogy a DIRT2 a legkeményebb versenyben is képes lesz arra, hogy az élbolyban találja magát. A legendás rallis, Colin Mcrae halála óta ez az első játék, amely az ő nevét viseli a dobozon, a fejlesztők pedig jól láthatóan megtettek mindent azért, hogy a DIRT2 méltó legyen a nevére: az igéretek szerint az előd hiányosságait kijavítják, a már most működő dolgokat pedig tovább csiszolják majd. A játékban öt kontinensen versenyezhetünk majd, megannyi különböző játékmódban (a klasszikus rally mellett van még raid, rally cross, trailblazer, land rush), a kocsik pedig a standard, televíziókban is közvetített rallis modellek mellett lehetnek hatalmas kerekű (baja) szörnyetegek, a Buggyk által képviseltetik magukat a dombosabb terepek versenyzői is - Colin Mcrae Dirt 2 tehát egyértelműen a definitív versenyjáték szeretne lenni, ami minden olyan versenyzési fajtát magába foglal, amely nem a fényes és tiszta aszfalton, hanem a vad földes utakon játszódik. És teszi ezt micsoda elképesztő grafika mellett! A játék demóját elindítva egyértelműen látni, hogy az első részhez képest is erőteljes a fejlődés, a hátterek most már egy cseppet sem ütnek el négykerekűnktől, a tempó pedig továbbra is fergeteges maradt. Látványosak a csobbanások, ha beleszáguldunk egy tócsába, kocsink kerekei felkavarják az út porát, azt pedig talán mondani sem kell, hogy az ütközésekkor autónk annak rendje és módja szerint amortizálódik le; a kezdők bekapcsolhatják segítségként azt, hogy ilyenkor csak lássuk a sérülést, de az ne legyen hatással az autónk kormányozhatóságára, sebességére. A DIRT2-ben nem lesznek rideg menük, ugyanis egy rendkívül látványos és ötletes felületen keresztül választhatjuk ki, hogy sikeres pilótává válásunk útján mely versenyeken indulunk, milyen autókat választunk ehhez, és milyen beállításokat kérünk : ha maga a versenyzés ennyire pörgős, ennyire gyönyörű, akkor nem adhatták alább a fejlesztők a menüben sem.

Assassin's Creed Unity
PS4
Assassin's Creed Unity Playstation 4 (PS4) Vadonatúj főhős és egy új történelmi korszak vár a sorozat minden rajongójára az Assassin's Creed Unity játékban. Az új Assassin's Creed Unity része az új generációs Playstation 4 (PS4) konzolokon is megvásárolható! Az évek alatt legendává érett sorozat ezúttal jókora vérfrissítés kíséretében lehengerlően szép grafikával, új játékmódokkal felvértezve a Francia forradalom időszakába klauzolja el a játékosokat. Az alkotók nem titkolt célja volt, hogy az Assassin's Creed Unity játék minden korábbi részét túlszárnyalva elképesztően nagy méretű bejárható területet hozzanak létre, nevezetesen kalandjaink fő állomását, Párizst, ahol például a Notre Dame megegyezik a valóságban ismert kiterjedéssel! Az Assassin's Creed Unity játékban megnyílnak előttünk az ajtók és most már nem csak az épületek tetejére mászhatunk fel és adott szobákba, helyiségekbe mehetünk be, hanem akár az összes lakóteret, továbbá házakat is feltérképezhetünk! Természetesen a hatalmas városon kívül is lesz lehetőségünk a kalandozásra és fejlesztők ígérete szerint, minden egyes régió merőben eltérő lesz egymástól, soha eddig nem látott részletességgel megalkotva. Az egyszemélyes küldetések mellett ezúttal helyet kapott a játékban a 4 fős kooperatív mód melynek segítségével, barátainkkal karöltve egy összehangolt csapatban is kiiktathatjuk a kiszemelt célpontokat! Az AC Unity Playstation 4 (PS4) konzolra igazi csemege a rajongók számára. Vásárold meg Tőlünk online vagy telefonon és légy részese az elképesztő látványvilágnak!

Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
PS3
A Vicious Cycle fejlesztőcsapata által készített Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends, egy minden ízében fiataloknak szóló és hamisítatlan verekedős játék. Az új kalandban az első két mozifilm főbb szereplőit irányíthatjuk, szám szerint 20-at de a harmadik, idén ősszel a mozivásznakra kerülő új film kapcsán, további szereplőkkel bővíthetjük a díszes társaságot!Az egyszemélyes módok mint a Tournament of Legends, valamint a gyakorlásra és oktatásra készített opciókon túl, természetesen vár ránk a multiplayer mód, de a Versus, Team Play, Tag-Team és az online multiplayer lehetőségeit is kihasználhatjuk, melynek keretében a világ másik végén élő játékosokkal is összemérhetjük tudásunkat!

Simcity-4-deluxe-pc
0

Simcity 4
PC
Játssz Istent Formázz hegyeket, idézz vulkánokat, cserélj városokat barátaiddal, hogy létrehozd saját képzeleted világát. Játssz polgármestert Építs világvárosokat valódi nevezetességekkel, majd kösd össze a régió városait, amelyek megosztják forrásaikat vagy versengenek. Játssz saját simjeiddel Helyezd simjeidet a városba, figyelve mindennapjaikat, problémáikat, a csúcsforgalom vagy az éjszakai csend óráit.

Twister Mania Kinect
XBOX 360
A kinect mozgásérzékelő megjelenése óta a játékfejlesztők egyre viccesebb és minden ügyességünket próbára tevő kalandokra hívják a vállalkozó kedvű játékosokat. A Twister Mania az olyan Xbox 360 és Kinect tulajdonosoknak szól akik egy-egy feladat végrehajtása közben is szeretnek aktívan mozogni és a rendszer nyújtotta lehetőségeket nagyobb baráti társoságban vagy családi körben szeretnék kihasználni. A játékban egy olyan virtuális térben kell bizonyítanunk az ügyességünket ahol külömböző alakzatokban kivágott falak közelítenek felénk,miközben nekünk minden hajlékonyságunkat latbavetve kell felvennünk az adott alkzatot,hogy átférjünk a vészesen közelítő falon. A játék rendkívül hosszútávú és tartalmas szórakozást biztosít minden mozgást és önfeledt szórakozást kedvelő baráti társoság vagy a család számára.

Dark-souls-3499
4

Dark Souls 3
PS4
Az akció-szerepjátékok első számú nagyágyúja, a hosszú évek óta töretlen sikernek örvendő sorozat, immáron 3 részéhez érkezett! A Dark souls 3 továbbra is egy rendkívül sötét, brutalitással, titkokkal teli világot fest és olyan atmoszférát teremt, amelyből napjainkban is számos hasonló stílusú játék táplálkozik. A program kapcsán már korábban megszokhattuk a hatalmas bejárható területeket, ám készítők szerint a Dark Souls 3 minden eddiginél tartalmasabb játékmenettel és teljesen szabadon felfedezhető, döbbenetesen nagy térképpel fog bírni. Mint hamisítatlan RPG lévén természetesen maradt a külső nézet, így ezúttal is lehetőségünk lesz a legapróbb részletességig megterveznünk a saját irányítható harcosunkat, aki a történet előrehaladtával, a küldetések teljesítésével ill. a ránk váró főellenségek legyőzésével egyre erősebb lesz. Ám rendesen fel kell kötnünk nadrágot, hiszen a legendásan nagy kihívást jelentő sorozat, a Dark Souls 3 esetében sem adja könnyen a sikerélményeket! Készülj fel egy akár több 100 órát is magában foglaló kalandra, döbbenetesen szép, ugyanakkor rendkívül komor és veszélyekkel teli világra, ahol minden döntésednek következménye lesz. Vértezd fel magad és Indulj el a kalandra egyedül, vagy az online multiplayer mód használatával harcolj vállvetve barátaiddal vagy ismerőseiddel, a Dark Souls 3-ban garantáltan nem fogsz csalódni!

Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Edition
XBOX One
Tartalma: Rise of the Tomb Raider játékszoftver 20 Year Celebration különleges csomagolás A játékhoz megjelent minden eddigi extra tartalom Bloos Ties sztori DLC (kiegészítő) Blood Ties Nightmare túlélő mód Endurance kooperatív mód Extreme Survivor nehézségi szint 5db klasszikus Lara Croft skin A Rise of the Tomb Raider története szerint a titokzatos viharszigeten elszenvedett, igencsak gyötrelmes kaland után, Lara ismét útra kel, ám régésznőnk ezúttal a fagyos Szibéria felé veszi az irányt, hogy felkutassa az örök élet ereklyéjét. Főhősünknek ezúttal sem lesz könnyű feladata, hiszen a természet pusztító erején kívül ismét akadnak olyanok is akik minden erejükkel azon lesznek, hogy megakadályozzák a legendás kincs megszerzését! A Rise of the Tomb Rider-ben azonban nem csak a veszedelmes hólavinákkal kell megküzdenünk, utunk ugyanis szerteágazó, így a jég birodalmától, egészen a perzselően forró sivatagokon át fog vezetni! A megújult Tomb Raider széria fejlesztésért felelős Crystal Dynamics, az előző résszel már bizonyította profizmusát, de ami most az újgenerációs Xbox One konzol hardveréből előcsalogattak, az valami egészen elképesztő látványvilágot és olyan élethű fizikát eredményezett, amelytől garantáltan minden játékosnak leesik majd az álla! A Rise of the Tomb Raiderben a természeti elemek minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kaptak: A dinamikus időjárás változás eredményeképpen, számtalan alkalommal kell majd felvennünk a küzdelmet a természet pusztító erejével, mely hóvihar, lavina, zivatar, valóságos özönvizek és még sivatagi homokvihar formájában is a nyakunkba fog szakadni. Az új Tomb Raider-ben a korábbiaknál sokkal kidolgozottabb logikai fejtörők, nagyobb és szabadabban bejárható nyitott világ, minden eddiginél emberibben viselkedő szereplők várnak ránk. A történet alapján Lara ugyan még mindig fiatal, ám az előző részben a törékeny fiatal lány jókora tapasztalatot szerzett a harc terén, ezért a Rise of the Tomb Raider-ben már egy sokkal kiforrottabb és lendületesebb harcmodor birtokosa és a legkülönbözőbb fegyverek használatát is tökéletes elsajátította.

Alien Isolation ripley-editon
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Skate-xbox-360_640x0.fill
Skate XBOX 360
0

Skate
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Wolfenstein The Old Blood
PC
A Wolfenstein: The Old Blood 1946-ban cselekménye, a New Order előtti időszakba kalauzolja el a játékosokat,melynek keretében a gyönyörű Bajorországban kell felvennünk a harcot a náci hadsereggel. Méghozzá két meglehetősen nagy terjedelmű küldetés keretében: A Rudi Jager and Den of Wolves-ban a Wolfenstein kastélyába ronthatunk be, ahol azt a feladatot kell teljesítenünk, hogy felfedjük Deathshead búvóhelyének pontos helyszínét, a The Dark Secrets of Helga Von Schabbs-ban, pedig Wulfburgba megyünk, és egy mindenre elszánt náci archeológussal találjuk szembe magunkat, aki olyan misztikus ereklyék kiásásán dolgozik, melyek egy veszedelmes ősi erőt szabadítanak fel.

68851_front
elérhető
0

TimeSplitters
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sacred 3 First Edition
PC
Sacred 3 PC A RPG játékok világában nagy sikereket elkönyvelő Sacred sorozat ezúttal PC platform mellett, konzolokon is bemutatkozik. A Történet szerint Ancaria évszázadokon át tartó békéje már a multé. Lord Zane a sötét nagyúr szövetkezik az alvilág démonaival melynek célja, hogy megnyissa az alvilág kapuit. Lord Zane seregéből azonban hős harcosok egy kis csoportja kilép mert elveikkel ellentétesnek érzik a gonosz hadúr törekvéseit. Légy részese egy fantasztikus grafikával, lebilincselő történnettel és fordulatokkal teli kalandnak és mentsd meg Ancaria békés földjét a zsarnokok uralmától.

Plants-vs-zombies-garden-warfare-xbox-one_2560_640x0.fill
elérhető
0

Plants VS Zombies: Garden Warfare
XBOX One
Megkezdődött az újabb csata növények és a zombik vicces és igazi új generációs élményt kínáló világában! Küzdj növényekkel a zombik ellen vagy bújj egy agyalágyult zombi bőrébe és vedd be a színes kertek birodalmát. Harcolj kooperatív és többszemélyes módban, szövetkezz barátaiddal vagy akár a világ túlsó felén lévő játékostársaddal és induljatok egy felejthetetlen kalandra!

Middle-Earth Shadow of Mordor
PC
A Middle-Earth Shadow of Mordor története szerint a Hobbit és a Gyűrűk Ura eseményei közötti időszakban járunk, és egy olyan történet részesei lehetünk, amely egyéni döntéseink hatására formálódik és alakul. A főhős Talion, akivel Mordorban utazgathatunk majd, még jóval azelőtt, hogy azzá a fekete sivataggá vált volna, melyet Peter Jackson filmjeiből, vagy a Gyűrűk Ura oldalairól megismertünk volna. Talion szüleit Sauron és katonái gyilkolják meg, azon az éjszakán, amikor visszatérnek Mordorba. A program tehát a külsőnézetes akciójátékok táborát erősíti igy lehetőségünk lesz változatos eszközökkel elpusztítani a ránk támadó orkokat, illetve a bosszú szelleme által ránk ruházott, természetesen fejleszthető képességeinket is latba vehetjük.

The-simpson-game_136_640x0.fill
The Simpson Game XBOX 360
1

The Simpson Game
XBOX 360
Kedveled a Simpsons rajzfilmsorozatot? Ha igen, akkor ez biztosan a te játékod! A világhírű sorozatból az Electronic Arts ugyanis egy nagy költségvetésű, az eredetihez minden ízében illő új történetet csinált, amely felvonultatja az összes főszereplőt, egy vicces és őrült sztorit mutat be, és mindezt olyan körítésben, mintha a rajzfilm megelevenedett volna 3D-ben. A program egy külső kameranézetes mászkálós kalandjátékként funkcionál, amelyben többféle küldetésen kell részt venni, főellenségeket kell legyőzni, és változatos minijátékokat kell megtanulni a továbbjutás érdekében. A betanító pályán még csak Homer irányítható, de onnan kezdve minden pályán két-két figura szerepel, őket felváltva lehet irányítani. A család minden tagjának egyedi képességei vannak, ezeket be kell vetni a pálya megoldása érdekében. Homer át tud változni egy hatalmas labdává, és így tud gurulni a pályákon. Ha chilit eszik, akkor tüzes golyóvá változik. Bart Simpson, aki a legtöbbet irányítható karakter, lévén tizennégy pályán is feltűnik, át tud változni Bartman-né, fel tud mászni bizonyos falakon, és nagy távolságokat képes szárnyai segítségével vitorlázni. Lisa, akit a negyedik pályán ismerhetsz meg, elsősorban rúgásokra képes, de a "Buddha keze" speciális képességgel hatalmas támadásokra képes, villámokat is szórhat ellenfeleire. Végül itt van Marge, akinek az a képessége, hogy nagy tömegeket manipulál. Ezzel le lehet dönteni akadályokat, felépíteni objektumokat, megtámadni az ellenségeket, vagy bizonyos dolgokat megjavítani. A készítők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a The Simpsons Game pontosan olyan legyen, mint a rajzfilmsorozat. Az eredeti írók készítették hozzá a forgatókönyvet és a történetet, és az összes karaktert a valódi szinkronhangjuk festi alá hangjával a még hitelesebb hatás kedvéért. A grafika is szót érdemel, a játék látványvilága egy az egyben a rajzfilmé, csak épp 3D-ben. Ugyanaz a rajzstílus, színvilág, hiteles és vicces animációk, jól kidolgozott környezet. A The Simpsons Game minden tekintetben kiszolgálja a rajongókat, de bizonyos szinten azokat is, akik csak egy jópofa mászkálós játékra vágynak.

Platformok

Kategóriák