Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Darksiders 2 PS3 Gyűjtői Kiadás (Collectors Edition)
PS3
A Darksiders 2 Collectors Edition PS3 Tartalma: - Egyedi Darksiders II "Death" Replika maszk - Darksiders II hivatalos artbook ( Művészeti könyv )- Darksiders II Soundtrack (digitális letöltőkód) - Shadow of Death ingame tartalom Három évvel ezelőtt az igencsak végnapjait élő THQ kiadó és fejlesztőcsapata Vigil Games egy utolsó minden minden erejüket és tudásukat összegző projectre szánta el magát. Olyan játékot szerettek volna készíteni amely hitelesen adja vissza a God of War-ból már megismert és megszerette kíméletlenül menetelő,kaszabolós élményt, de ugyanakkor elgondolkodtató és logikai feladatokban is megfelelő mennyiségben bővelkedik. A kiadást megelőző kőkemény három éves fejlesztőidőszak meghozta a gyümőlcsét mert a Darksiders személyében egy olyan sikeres játékot hoztak létere amire talán ők maguk sem számítottak. Az első részben az Apokalipszis négy lovasa közül,Háborút irányíthattuk aki a földön harcolt az emberiség megmentéséért. A Darksiders 2-ben a félelmetes és a lovasok között a legöregebb démont testesítjük meg aki nem más mint maga a Halál. A már megszokott speciális képességeink mellett segítségünkre lesz a hatalmas kaszánk amivel a fejlesztők elmondása szerint, tömérdek és pusztító erejű támadásokat tudunk előcsalni. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Castevania - lords of Shadow Gyűjtői Kiadás
PS3
MEGÉRKEZETT! Xbox 360 és PS3 Konzolokra! A gyűjtői kiadás tartalma:-Alapjáték-Artbook-LOS Soundtrack Gabriel Belmont a halott feleségét próbálja meg visszahozni az élők sorába, a mágikus képessgekkel rendelkező God and Devil maszkokat használva. A Castlevania sorozat eddigi részeihez nem sok köze lesz, tekinthetünk rá úgy is, mint egy komplett reboot.

Assassin's Creed Rogue Collectors Edition
PS3
tartalma: Assassin's Creed Rogue játékszoftver Különleges Gyűjtői doboz Artbook (Művészeti album) Soundtrack (Hivatalos zenei CD) Három darab litográfia stilizált borítékban The Siege of Fort de Sable küldetés The Armor of Sir Gunn Quest küldetés Assassin's Creed Rogue címmel jelentkezik a legendás és kultuszt teremtett sorozat, amely a 18. század Észak-Amerikájába invitálja az Xbox 360 és Playstation 3 konzollal rendelkező játékosokat! Az Assassin's Creed Rogue a hétéves háború időszakában játszódik amelyet a Franciák és az indián törzsek vívtak egymással, 1754-től egészen 1763-ig amelyet egyes történészek az első világháborúként is aposztrofálnak. Főhősünk név szerint Shay Patrick Cormac aki az Assassinokat elhagyva, a templomosok rendjébe lép és életét arra teszi föl, hogy levadássza a hírhedt és rettegett orgyilkosokat! A Rogue-ban kalandjaink fő helyszíne Észak-Amerika lesz ahol eddig még nem látott új területekre juthatunk el pl.: Az észak-atlanti partvidék, az Appalache-folyó völgye de betekintést nyerhetünk a teljesen újratervezett New York városába is! A készítők az előző részből ismert hajózást is átemelték az Assassin's Creed Rogue-ba, így csak úgy mint Black Flag-ben ezúttal is saját hajóval fogunk rendelkezni amelyet a Morrigan névre kereszteltek. Természetesen a Rogue-ban is lesznek tengeri ütközetek, melyek alkalmával az előttünk tornyosuló jéghegyeket akár fedezékként is használhatjuk de a vízbe dobott olajoshordók is jó szolgálatot tehetnek, ugyanis felgyújthatjuk azokat és komoly kárt tehetünk a felénk közeledő hajóban! Templomosként komolyabb és modernebb fegyverzettel leszünk felszerelve, így a vágó és szúró fegyverek mellett, használhatunk akár légpuskát, gránátvetőt és különböző füstgránátokat amelyekkel megzavarhatjuk a ellenségeinket és észrevétlenül léphetünk olajra egy rázós szituáció alkalmával. Az Assassin's Creed Rogue továbbviszi és még változatosabban tálalja a vadászat élményét, hiszen a jegesmedvéken kívül úgynevezett nerválokat is elejthetünk amelyek az óriási cetek családjához tartoznak. Az Assassin's Creed Rogue tehát óriási élményt ígér minden a sorozatért rajongó játékos számára, de várja azokat a vásárlóinkat is akik csak most ismerkednek az Assassin's Creed világával és részesei szeretnének lenni egy meghatározó történelmi időszaknak, amelyet garantáltan nem fognak elfelejteni!

Assassin's Creed 3 Freedom Edition
PS3
Assassin's Creed 3 Freedom Edition Tartalma: Assassin's Creed III alapjáték Ezüstös Alex Ross Assassin's Creed 3 fémdoboz Gyűjtői csomagolás korabeli mintázatú AC 3 logóval George Washington jegyzetfüzete, térképpel Élethű és minőségi Connor AC3 figura Ghost of War és Lost Mayan Ruins egyjátékos bónusz küldetések Sharpshooter multiplayer bónusz csomag Az Assassin's Creed III-ban az 1753 és 1783 közötti eseményeket követhetjük nyomon, az Amerikai függetlenésgi háburú időszakában. Főhősünk és irányítható karakterünk ezúttal egy Connor nevű félig indián vérvonallal büszkélkedő bérgyilkos lesz akit az Indiánok csak Ratohnhake-nak hívnak.A történet szerint miután a telepesek felgyújtották és elpusztították falujának teljes lakosságát, megerőszakolták a nőket és megölték a gyermekeket, Connor irdatlan hargra gerjed és bosszút esküszik. A készítők szerint az Assassin's Creed 3 életünk legnagyobb kalandját ígéri számunkra, a történelem egy küzdelmes de ugyanakkor rengeteg szépséggel tarkított Amerikájában amit szabadon bejárhatunk Bostontól egészen New York City-ig. A játékban feltünnek a telepesek és Brittek is de részesei lehetünk olyan történelmi eseményeknek mint az óriási New York-i tüzvész vagy bekapcsolódhatunk akár a Valley Forge- i csatába ahol, akár több ezer ember összecsapását is láthatjuk a képernyőn! Nagy hangsújt fektettek az időjárásváltozás részletes bemutatására,de ezúttal vadásznunk is kell a külömböző erdőkben,hogy az eljtett zsákmányt eladhassuk vagy elcserélhessük arra amire éppen szükségünk van.Elmondásuk szerint a harcrendszer mellett a grafikai motoron is egy nagyobb tuningolást hajtottak végre amelynek köszönhetően, soha nem látott látványvilág tárul a szemünk elé! Kapható: PC, PS3 és Xbox 360 platformokra, Magyar felirattal !

God of War Ascension Collectors Edition
PS3
God of War Ascension Collectors Edition PS3 God of War Ascension PS3 Collector's Edition tartalma: 8-inches Kratos szobor Prémium fémdoboz szoftverrel Dupla XP bónusz a multiplayerhez és minden jövőbeli DLC ingyenes birtokjoga Mythological Heroes Multiplayer Pack Digitális soundtrack PS3 avatarcsomag és dinamikus téma God of War Ascension PS3 A Sony Santa Monica studio végre hivatalosan is bejelentette a világ leghíresebb hack and slash játékának a God of War-nak a folytatását amely ezúttal a játék kezdete előtti időszakot fogja bemutatni és talán minden eddiginél mélyebb betekintést enged a főszereplő Kratos, sötét lelki világába. A God of War pályafutását egyszerűen lehetetlen szuperlativuszok és az egekig érő ódák zengése nélkül jellemezni. A bivalyerős Spártai harcos világhódító útjára még jó néhány évvel ezelőtt indult a Playstation 2 konzolon, de már akkor is megdöntött minden eladási rekordot, szerte a világon. A játék minden egyes része hűen tükrözi és be is mutatja a Görög mitológia minden egyes apró részletét, beleértve az összes rút szörnyeteget, a hatalmas és monumentális városokat és persze az isteneket akik főhősünket égtelen haragra gerjesztették és elindult, hogy megbosszulja halott családját és lerombolja az istenek birodalmát, az alvilágtól egészen az Olümposz hegyéig! A God of War Ascension a készítők elmondása szerint a történet előzményeire fog fókuszálni és azt az időszakot fogja bemutatni amikor Kratos még nem úgy ismerték mint Spárta legyözhetetlen szelleme. A grafikai megvalósításra már a harmadik részben sem volt panasz, sőt mi több a God of War 3-at stílusában többször is kikiáltották a világ egyik legszebb és legkomolyabb történettel és harcrendszerrel megalkotott játékának. A készítők nem titkoltan az új részben természetesen ezt az elismerést szeretnék mégjobban kiérdemelni és a kor követelményeinek megfelelően egy olyan játékot létrehozni amitől minden videojátékosnak és a stílus elkötelezett hívének, leesik az álla. A széria történetében elősször pedig lehetőségünk lesz kihasználni az online és az offline multiplayer lehetőségét is, amit egyszerre akár 8 játékossal karöltve, vehetünk igénybe. Előrendelhető kizárólag PS3 konzolra.

God of War Ascension Limited Edition
PS3
tartalma: Prémium fémdoboz szoftverrel Dupla XP bónusz a multiplayerhez és minden jövőbeli DLC ingyenes birtokjoga Digitális soundtrack PS3 avatarcsomag és dinamikus téma A Sony Santa Monica studio végre hivatalosan is bejelentette a világ leghíresebb hack and slash játékának a God of War-nak a folytatását amely ezúttal a játék kezdete előtti időszakot fogja bemutatni és talán minden eddiginél mélyebb betekintést enged a főszereplő Kratos, sötét lelki világába. A God of War pályafutását egyszerűen lehetetlen szuperlativuszok és az egekig érő ódák zengése nélkül jellemezni. A bivalyerős Spártai harcos világhódító útjára még jó néhány évvel ezelőtt indult a Playstation 2 konzolon, de már akkor is megdöntött minden eladási rekordot, szerte a világon. A játék minden egyes része hűen tükrözi és be is mutatja a Görög mitológia minden egyes apró részletét, beleértve az összes rút szörnyeteget, a hatalmas és monumentális városokat és persze az isteneket akik főhősünket égtelen haragra gerjesztették és elindult, hogy megbosszulja halott családját és lerombolja az istenek birodalmát, az alvilágtól egészen az Olümposz hegyéig! A God of War Ascension a készítők elmondása szerint a történet előzményeire fog fókuszálni és azt az időszakot fogja bemutatni amikor Kratos még nem úgy ismerték mint Spárta legyözhetetlen szelleme. A grafikai megvalósításra már a harmadik részben sem volt panasz, sőt mi több a God of War 3-at stílusában többször is kikiáltották a világ egyik legszebb és legkomolyabb történettel és harcrendszerrel megalkotott játékának. A készítők nem titkoltan az új részben természetesen ezt az elismerést szeretnék mégjobban kiérdemelni és a kor követelményeinek megfelelően egy olyan játékot létrehozni amitől minden videojátékosnak és a stílus elkötelezett hívének, leesik az álla. A széria történetében elősször pedig lehetőségünk lesz kihasználni az online és az offline multiplayer lehetőségét is, amit egyszerre akár 8 játékossal karöltve, vehetünk igénybe. Előrendelhető kizárólag PS3 konzolra.

Assassin's Creed - Brotherhood Limited Codex Edition
PS3
Az Assassins Creed Brotherhood - Codex Edition gyűjtőknek szóló kiadás, a következő extrákkal:- Reneszánsz gyűjtői doboz- Kódex stílusú művészeti album- Bónusz tartalom a játékban (2 többjátékos karakter, 2 egyjátékos pálya)- Róma térképe (különleges, tépésálló anyagból)- Assassin's Creed Lineage DVD- Bónusz DVD és hivatalos zenei album- Többjátékos karakter-kártyák- Helmschmied Drachen páncél Ezio számára Megjelenés: 2010. 11. 19. Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra!

The Last of Us PS3 + Ellie Last of Us póló
PS3
The Last of Us PS3 A The Last of Us című új és kizárólag Playstation 3-ra készült műremek az alkotók elmondása szerint korántsem tekinthető egy szimpla akció-kaland játéknak, mert állításuk szerint egy olyan különleges élménnyel szerették volna megajándékozni az embereket, amit eddig még soha nem láttak amióta videojátékok léteznek. A játék napjainkban játszódik, egy Joel nevű férfi és egy fiatal lány szívbemarkoló történetét elmesélve amikor egy váratlan és világméretű katasztrófát követően egy hosszú és viszantagságos utazásra indulnak ami alapjaiban változtatja meg az életüket. A főként apokaliptikus látásmódban készített de részben valóságos elemeket használó játékban egy az emberiség bizonyos hányadát elpusztító vírus életben maradt és vérszomjas fenevaddá változó teremtményei elől kell menekülnünk. Az utcákat uraló bűnbandák és fertőzöttek fenyegetése közepette kell egymást segítve előre haladnunk a kietlennek tűnő és eldzsungelesedett városokban, élelem,lőszer és menedék után kutatva. A kalandok során rengeteg új embert fogunk megismerni, de fontos, hogy mindig résen kell lennünk mert akit talán az első néhány percben barátunknak és szövetségesünknek könyvelünk el, egy óvatlan pillanatban megpróbálhat az életünkre törni,hogy megszerezze az értéktárgyainkat. A készítők elmondták azt is,hogy azok a játékosok akik az Uncharted harmadik részét imádták de azt hitték már nem lehet tovább feszegetni a Playstation 3 konzol képességeit, akkor a The Last of Us minden kétségüket el fogja oszlatni, mert ígéretük szerint a játékot meglátva mindenkinek a szó legnemesebb értelmében le fog esni az álla. Kizárólag PS3 konzolra kapható. Digitális képzőművészek,avagy információk az alkotókról: A Sony Computer berkein belűl dolgozó több száz fős fejlesztőcsapat a Naughty Dog emberei mindig azok közé a művészek közé tartoztak aki olyan minőségi és maradandó alkotásokat tettek le az asztalra,amelyek minden szempontból kiemelkedőek és követendő például szolgáltak a soron következő videójátékok generációinak számára. A fejlesztőcsapat egyik fő erőssége az emberi mozgáskultúra,arcmimika lemodellezése és a játékokba való beültetése amit az úgynevezett "motion capture" technológiával érnek el. Az eljárás lényeg, hogy minden egyes mozdulatot és jelenetet, speciális ruhába öltözött szinészek végeznek el amely apró érzékelőkkel van felszerelve. Ezután kimondottan erre a célra kifejlesztett kamerák sokasága rögzít, minden egyes mozzanatot. Legutolsó trilógiává nőtt játékuk az Uncharted sorozat is azok közé az alkotásaik közé tartozik amelyekről még hosszú évekig beszélni,élvezni fognak a játékosok és a konkurens fejlesztőcégek pedig időről időre a csodájára fognak járni az óriási szakértelemnek amit a Naughty Dog, minden egyes munkájával képvisel. Légy részese és ismerd meg a The Last of Us lenyűgöző precizitással megalkotott világát! Fedezd fel az új világot ami rengeteg veszélyt,izgalmat, kalandot és kihívást tartogat. Szerezz élelmet, az utazáshoz és fegyvert, hogy mevédhesd magad a folyton rád leselkedő fertőzöttekkel és a városokban portyázó rablóbandákkal szemben. Döntsd el,hogy minden erőddel harcolsz vagy a taktikus és csendes lopakodást választod, hogy elkerüld az erőszakos összecsapásokat.

The Last of Us PS3 + Joel Last of Us póló
PS3
The Last of Us PS3 A The Last of Us című új és kizárólag Playstation 3-ra készült műremek az alkotók elmondása szerint korántsem tekinthető egy szimpla akció-kaland játéknak, mert állításuk szerint egy olyan különleges élménnyel szerették volna megajándékozni az embereket, amit eddig még soha nem láttak amióta videojátékok léteznek. A játék napjainkban játszódik, egy Joel nevű férfi és egy fiatal lány szívbemarkoló történetét elmesélve amikor egy váratlan és világméretű katasztrófát követően egy hosszú és viszantagságos utazásra indulnak ami alapjaiban változtatja meg az életüket. A főként apokaliptikus látásmódban készített de részben valóságos elemeket használó játékban egy az emberiség bizonyos hányadát elpusztító vírus életben maradt és vérszomjas fenevaddá változó teremtményei elől kell menekülnünk. Az utcákat uraló bűnbandák és fertőzöttek fenyegetése közepette kell egymást segítve előre haladnunk a kietlennek tűnő és eldzsungelesedett városokban, élelem,lőszer és menedék után kutatva. A kalandok során rengeteg új embert fogunk megismerni, de fontos, hogy mindig résen kell lennünk mert akit talán az első néhány percben barátunknak és szövetségesünknek könyvelünk el, egy óvatlan pillanatban megpróbálhat az életünkre törni,hogy megszerezze az értéktárgyainkat. A készítők elmondták azt is,hogy azok a játékosok akik az Uncharted harmadik részét imádták de azt hitték már nem lehet tovább feszegetni a Playstation 3 konzol képességeit, akkor a The Last of Us minden kétségüket el fogja oszlatni, mert ígéretük szerint a játékot meglátva mindenkinek a szó legnemesebb értelmében le fog esni az álla. Kizárólag PS3 konzolra kapható. Digitális képzőművészek,avagy információk az alkotókról: A Sony Computer berkein belűl dolgozó több száz fős fejlesztőcsapat a Naughty Dog emberei mindig azok közé a művészek közé tartoztak aki olyan minőségi és maradandó alkotásokat tettek le az asztalra,amelyek minden szempontból kiemelkedőek és követendő például szolgáltak a soron következő videójátékok generációinak számára. A fejlesztőcsapat egyik fő erőssége az emberi mozgáskultúra,arcmimika lemodellezése és a játékokba való beültetése amit az úgynevezett "motion capture" technológiával érnek el. Az eljárás lényeg, hogy minden egyes mozdulatot és jelenetet, speciális ruhába öltözött szinészek végeznek el amely apró érzékelőkkel van felszerelve. Ezután kimondottan erre a célra kifejlesztett kamerák sokasága rögzít, minden egyes mozzanatot. Legutolsó trilógiává nőtt játékuk az Uncharted sorozat is azok közé az alkotásaik közé tartozik amelyekről még hosszú évekig beszélni,élvezni fognak a játékosok és a konkurens fejlesztőcégek pedig időről időre a csodájára fognak járni az óriási szakértelemnek amit a Naughty Dog, minden egyes munkájával képvisel. Légy részese és ismerd meg a The Last of Us lenyűgöző precizitással megalkotott világát! Fedezd fel az új világot ami rengeteg veszélyt,izgalmat, kalandot és kihívást tartogat. Szerezz élelmet, az utazáshoz és fegyvert, hogy mevédhesd magad a folyton rád leselkedő fertőzöttekkel és a városokban portyázó rablóbandákkal szemben. Döntsd el,hogy minden erőddel harcolsz vagy a taktikus és csendes lopakodást választod, hogy elkerüld az erőszakos összecsapásokat.

Assassin's Creed Revelations PS3 Gyűjtői Kiadás
PS3
Megjelenés: 2011. 11. 15 xbox 360 és Playstation 3 konzolra ! Az Assassin's Creed Revelations PS3 Gyűjtői Kiadás tartalma: -Különleges csomagolás -Artbook ( művészeti könyv ) -Így készült DVD -Speciális ingame tárgyak -A játék teljes zenei anyaga ( Soundtrack )

Metal Gear Solid The Legacy Collection
PS3
tartalma: Metal Gear Solid játékszoftver Metal Gear Solid 2: HD Edition játékszoftver Metal Gear Solid 3: HD Edition játékszoftver Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition játékszoftver Metal Gear Solid: VR Missions játékszoftver Metal Gear Solid 4: Trophy Edition játékszoftver Két darab digitális képregény Ashley Wood-tól

Disney Infinity Starter Pack
PS3
A Disney új videojátéka, a Disney INFINITY a képzelet varázslatos erejével kalauzol el bennünket a jól ismert és kedvelt Disney, illetve Disney-Pixar világokba.Játsz kedvenc karaktereid világában! Helyezd Disney Infinity figurádat a talapzatra és egy szempillantás alatt átélheted valamennyi eredeti kalandot a Szörny Egyetem, a Karib-tenger kalózai és a Hihetetlen család világában! Bújj Sulley, a tehetséges rémisztő bőrébe, játszd el a kardforgatásban verhetetlen Jack Sparrow kapitányt, vagy változz Mr. Irdatlanná, a világ egyik leghíresebb szuperhősévé! Harcolj az ellenséggel, old meg a fejtörőket, küzd le a különféle akadályokat és teljesítsd az egyedi küldetéseket! A csomag tartalma: Disney Infinity játékszoftver Disney Infinity talapzat 3 Disney Infinity figura: Mr. Irdatlan, Jack Sparrow és Sulley 3 Disney Infinity Play szett: Szörny Egyetem, A Karib-tenger - kalózai, Hihetetlen család Disney Infinity Power Disc Egyedi kódok online tartalmak feloldásához

Naruto Ultimate Ninja Storm Generations PS3 Gyűjtői Kiadás
PS3
A Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm Generations PS3 Gyűjtői Kiadás tartalma: -Speciális gyűjtői doboz -Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm Generations játék -Naruto kártyajáték, a hozzá tartozó útmutatóval A mára már fogalommá vált Naruto nevű szőke tincsekkel megáldott és meglehetősen lobbanékony természetű harcművész barátunk, és diszes társasága ismét visszatér,hogy a jó és a rossz végeláthatatlan harcát megvívja!A Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generationsban-ben a korábbi részekből megismert karakterek mind visszatérnek és így egy egészen elképesztő 50 választható harcossal lesz lehetőségünk megvívni ádáz küzdelmeinket. A Naruto kezdetben még csak animációs sorozatként lett ismert világszerte,amit videojátékos körökben elősször csak Playstation platformon ismerhettek meg a rajongok és követhették végig az ismert karakterek szövevényes és kalandokkal teli életét. Az új részben minden eddig ismert karakter visszatér, többek között: Yondaime,a fiatal Kakashi vagy Zabuza aki ősi és retegett ellenfele Naruto csapatának. A Naruto sorozat térhódítása az évek alatt világméretűvé nőtte ki magát, szerethető karaktereivel és több tíz órás játékélményt nyújtó kalandjaival minden manga és anime stílust kedvelő játékos számára kötelező darabnak számít! De ajánljuk mindazon játékosok számára is akik csak most ismerkednek a sorozattal, és szeretnének egy gyönyörűen megrajzolt és szabadon bejárható világban kalandozni ami telis-tele van véget nem érő kalandokkal. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra.

FIFA 17 Standard Edition
PS3
A csomag tartalma: Fifa 17 játékszoftver 5 db Fifa Ultimate Team (FUT) draft token (hetente egy, öt héten keresztül) 8 meccsre szóló Fifa Ultimate Team (FUT) kölcsönjátékos (Hazard, Martial, Reus vagy Rodriguez) Speciális Fifa Ultimate Team (FUT) felszerelések a Fifa 17 soundtrack előadóitól. Hamisítatlan focis élménnyel és minden eddiginél látványosabb köntösbe bújva tér vissza a FIFA 17 mely ezúttal is bebizonyítja, hogy nincs párja a labdajátékok műfajában! A megszokott egy és a többjátékos lehetőségek mellett visszatérnek a teljes egészében játszható női csapatok is. A FIFA 17 játékmenete is alapos tuningoláson esett át, így a focisták mozgásától a legnehezebb cselekig, minden egyes momentum szinte már a valósággal megegyező érzést kelt a játékosokban, továbbá a látványvilágáért is felelős Frosbite Engine, minden eddiginél részletesebb és döbbenetesen szép látványvilágot kölcsönöz a világ legsikeresebb focis játékának!

Beyond Two Souls Special Edition
PS3
Beyond Two Souls Special Edition tartalma: Beyond Two Souls PS3 játék magyar felirattal Egyedi Beyond Two Souls fémdoboz (steelbook) 30 perc bónusz tartalom "Így készült" videók, jelenetek Beyond Two Souls soundtrack Dinamikus PS3 téma PSN avatar csomag (Beyond Two Souls témában) A Quantic Dream fejlesztőinek új játéka ismét arra törekszik, hogy elmossa a játékok és filmek közötti határt, olyan interaktív élményt nyújtva, amit eddig nem kaphatunk meg egyetlen alkotásban sem. A történetet nagy odafigyeléssel írták meg a készítők, hiszen nem csupán szórakoztatni akarják a játékosokat, hanem el is akarják gondolkodtatni őket. A készítők elmondása szerint a Beyond Two Souls egy olyan kalandjáték, amely érzelmi utazásra is invitálja a játékosokat. A játék rengeteg új élménnyel gazdagít minden játékost, így nyugodt szívvel ajánljuk. A történetben Jodie Holmes karakterével játszhatunk, aki különleges képességével kapcsolatba tud lépni a szellemvilággal. A Beyond Two Souls lenyűgöző látványvilága mellett számos izgalmat rejt: Vegyél rész a kiszámíthatatlan akció-thrillerben, ahol a főszerepet a hollywoodi színésznő, Ellen Page játssza Éld a fiatal lány, Jodie Holmes életét, aki természetfeletti erőkkel rendelkezik Élvezd az extra tartalmakat, zenéket és a Beyond Two Souls Special Edition tartalmát, amit minden gyűjtő számára ajánlunk.

Assassin's Creed 4 Black Flag Skull Edition
PS3
Tartalma: Assassin's Creed 4 játék AC4 különleges gyűjtői fémdoboz Kemény kötésű artbook (művészeti album) A játék hivatalos zenei gyűjteménye 2db litográfia védőborítékban Megnyitható in-game tartalom: Captain Kenway's Legacy Bónusz egyjátékos küldetések: Hidden Mytery és Sacrificed Secrets Assassin's Creed 4 Black Flag PS3 ajánló: Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is! A játékban természetesen kulcsfontosságú eszközként tekinthetünk főhősünk hajójára, amely a Jackdaw nevet kapta. Óriási újításként tekinthetünk továbbá a búvárkodásra, melynek során a tengerbe merülve elveszett kincseket és egyéb tárgyakat hozhatunk a felszinre, hogy ezek eladásából származó összegekből tovább tökéletesíthessük hajónk felszereltségét, beleértve a fegyvertárunkat is.

Assassin's Creed 3 Join or Die Edition
PS3
Az Tartalma: Assassin's Creed III játék A főszereplő Connor ezüst medálja George Washington naplója, benne titkokkal a templomosokról és az assassinokról 1 in-game single player misszió 1 in-game multiplayer csomag Az Assassin's Creed III-ban az 1753 és 1783 közötti eseményeket követhetjük nyomon, az Amerikai függetlenésgi háburú időszakában. Főhősünk és irányítható karakterünk ezúttal egy Connor nevű félig indián vérvonallal büszkélkedő bérgyilkos lesz akit az Indiánok csak Ratohnhake-nak hívnak.A történet szerint miután a telepesek felgyújtották és elpusztították falujának teljes lakosságát, megerőszakolták a nőket és megölték a gyermekeket, Connor irdatlan hargra gerjed és bosszút esküszik. A készítők szerint az Assassin's Creed 3 életünk legnagyobb kalandját ígéri számunkra, a történelem egy küzdelmes de ugyanakkor rengeteg szépséggel tarkított Amerikájában amit szabadon bejárhatunk Bostontól egészen New York City-ig. A játékban feltünnek a telepesek és Brittek is de részesei lehetünk olyan történelmi eseményeknek mint az óriási New York-i tüzvész vagy bekapcsolódhatunk akár a Valley Forge- i csatába ahol, akár több ezer ember összecsapását is láthatjuk a képernyőn! Nagy hangsújt fektettek az időjárásváltozás részletes bemutatására,de ezúttal vadásznunk is kell a külömböző erdőkben,hogy az eljtett zsákmányt eladhassuk vagy elcserélhessük arra amire éppen szükségünk van.Elmondásuk szerint a harcrendszer mellett a grafikai motoron is egy nagyobb tuningolást hajtottak végre amelynek köszönhetően, soha nem látott látványvilág tárul a szemünk elé! Kapható: PC, PS3 és Xbox 360 platformokra, Magyar felirattal !

Borderlands 2 Add-On Content Pack
PS3
A Borderlands 2 Add-On Content Pack a Borderlands 2 eddig DLC-ként megjelent kiegészítőit tartalmazza. Figyelem: a kiegészítőhöz az eredeti Borderlands 2 játék is szükséges! A tartalma: Captain Scarlett Pirate’s Booty DLC Mr. Torgue’s Campaign of Carnage DLC Új játszható kaszt: Mechromancer Creature Slaughter Dome aréna Egyedi fegyverek: Gearbox Gun Pack és Skyrocket Grenade Golden Key (ritka ládák kinyitásához) Új beállítható ruhák és arcok a karaktereknek A Borderlands 2 történet ismét Pandora körül forog, ahol le kell vadászunk a hírhedt Handsome Jacket és a korrupt Hyperion Corporationt gonosztevőit. Jó szokásukhoz híven a fejlesztők ismét lehetővé tették számunkra a négyfős kooperatív mód lehetőségét és az oszott képernyő előnyeit kihasználva lehetőségünk lesz beszálni az online akcióba.A Borderlands 2-ben, felfedezhetjük a játék új világát, valamint az új karakterek (Salvador, Maya, Axton, Zero) is bemutatásra kerülnek. A fejlesztők epikus és terjedelmes játékmenetet ígérnek az egyszemélyes kampány során.A fegyverek testre szabhatósága meglehetősen választékos lesz, hiszen a kiegészítőket és az egyéb felszereléseket majd a különféle gyártóktól fogunk tudni megvásárolni. A fegyver minden egyes alkatrésze saját ízlés szerint alakítható lesz és ezzel az új funkcióval egy rendkívűli játékélményben lehet részünk. A Borderlands 2 története szerint öt évvel járunk az első rész történései után, mikor egy Handsome Jack nevű figura megszerzi a Hyperion Corporationt nevű vállalatot és azt állítja, hogy ő az, aki megnyitotta a kaput Pandora világára. A mi feledatunk lesz,hogy hogy a békés megyőzést mellőzve, minden rendelkezésunkre álló eszközt felhasználva lenyomjuk Handsome Jack urat. A dolgunk nem lesz egyszerű mert Jack barátunknak rendesen fel van szerelkezve a legmodernebb harci robotokkal, melyek jelentősen megnehezítik a vállalkozó kedvű próbálkozók dolgát. Van például egy tekintélyes méretekkel rendelkező robot, melynek legfontosabb elfoglaltsága, hogy kisebb, eltérő feladatokat ellátó robotokat potyogtasson ki magából, ezzel az eszközzel szintén a mi életünkre törve. A készítők fontosnak tartották elmondani, hogy a különböző funkciójú robotok nagyon jól fognak összedolgozni, és ennek okán a harctéri helyzet sohasem lesz statikus, ezzel is megnövelve a kihívást, illetve biztosítva a hosszabb távú szórakoztatás élményét. De nem csak mechanikus szerkezetek ellen kell majd harcolnunk, hiszen Pandora világában szinte minden, ami mozog az életünkre kíván törni. A mélységből ronda szörnyek támadnak ránk, de ha ők nem lennének elegek, még a helyi banditákat is le kell gyöznünk, így az első részhez képest ez a kaland sokkal veszélyesebb lesz! Fontos változás továbbá, hogy a játékra ezúttal nem csak a sivatagi környezet lesz a jellemző, hanem havas tájakat, vagy éppen egy fortyogó vulkánt is végigzúzhatunk. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Skylanders Giants Booster Pack
PS3
A csomag tartalma: Skylanders Giants játékszoftver 1db Giant óriás Skylander figura Poszter, gyűjthető kártya és matrica A Skylanders Giants játékokat az teszi igazán különlegessé és egyedivé,hogy ezek az ismert rajzfilm és videojáték hősök eddig kizárólag a virtuálisan, a tévé képernyőjén voltak játszhatóak és megcsodálhatóak. A játék lényegét az adja, hogy a Starter Pack ( induló csomagban ) található valódi játékfigurákat egy a csomagban szintén megtalálható: Portal of Power elnevezésü szerkezetre helyezve, beküldhetjük a játékba és ezáltal kontorollerünk segítségével irányíthatjuk őket! A Skylanders figurák változatosak és minden karakter egyedi képességekkel és a többitől merőben eltérő erősségekke van megáldva.

Dark-souls-2-ps3_2261_640x0.fill
0

Dark Souls 2
PS3
A Dark Souls II története ott folytatódik ahol az első rész végetért, hősünkön pedig továbbra is átok ül, és elsődleges feladatunk, hogy megmentsük lelkünket az élőholtak keserves poklától. A játékban az első résztől eltérően sokkal nagyobb mozgásteret és lehetőségek egész tárházát biztosítják nekünk a fejlesztők. Felfedezhetünk vezethető szekereket, a harcrendszer pedig sokkal kidolgozottabb és összetettebb, mint a debütáló első rész idején. A Dark Souls széria mondhatni már legendás és elképesztően sikeres utat járt be a megjelenése óta. Az RPG stílus kedvelői az egekig magasztalják, összetéveszthetetlen hangulata és kizárólag erre a játékra jellemző, sajátos nehézségi fokozata nyújtotta több száz órányi szavatossága miatt.

Far Cry 4 Limited Edition
PS3
tartalma: Hurk's Redemption DLC (3 exkluzív küldetés, exkluzív szigonypuska) A Far Cry 4 történetének ezúttal a Himalája fagyos és veszélyekkel teli vidéke, azon belül is a Kyrat ad otthont, melynek lakosai egy kegyetlen és önjelölt uralkodó, Pagan Min zsarnoki elnyomásától szenvednek! A harmadik részhez képest a Far Cry 4-ben egy merőben más helyszín és ebből kifolyólag egy a térségre jellemző állítvilág, terepviszonyok, új ellenfelek és természetesen rengeteg használható fegyver vár a játékosokra. A játékban ezúttal is egy hatalmas, térképpel rendelkező nyitott világ vár bebarangolásra, ahol kedvünkre kalandozhatunk és a harcok során felhasználhatjuk a tereptárgyakat, de akár különböző közlekedési eszközöket is igénybe vehetünk, hogy leküzdjük az előttünk álló távolságokat! A Far Cry 4-ben a korábbi részekhez hasonlóan minden lépésünknek meg lesz a következménye, így érdemes átgondolnunk az adott szituációban meghozott döntéseinket. A Far Cry 4 masszívan ápolja a hosszú évekre visszamutató tradíciót ezért abban biztosak lehetünk, hogy ezúttal sem titulálható a végigjátszása egy rövid szösszenetnek. Hiszen tömérdek fő és mellékküldetés vár teljesítésre, rengeteg változatos helyszínre juthatunk el, megismerhetjük a Far Cry 4 élővilágát, segíthetünk a lakosságnak, pénzt és tapasztalati pontokat gyűjthetünk amelyek felhasználásával egyre komolyabb fegyverzetet szerezhetünk magunknak, hogy végül felvehessük a harcot a kegyetlen diktátorral és visszaadjuk a nép szabadságát!

Pro Evolution Soccer 2015 (PES 15)
PS3
A FIFA játékok nagy ellenfelelként, a PES 2015 lesz az első rész a szériában, mely az új generációs konzolokon is megjelenik, és ezzel egyhuzamban úttörő lesz a vadonatúj motor, a Fox Engine teljes körű kiaknázásában. Az előző részhez képest a PES 15-ben a játékosmodellek kidolgozottabbak, a stadion ábrázolása és a szurkolókat irányító mesterséges intelligencia, pedig elődjéhez képest szinte fényévekkel magasabb szintet képvisel, továbbá a játékban az ezret is meghaladó és játszható focista kapott helyet! A PES történetében most először a stadion állaga annak tükrében formálható, hogy milyen játékstílust fekszik a számodra, illetve milyen stílus jellemző az ellenfélre. Ha tegyük fel az ellenfél a passzokra összpontosít, a felhasználó beállíthatja még a fű hosszúságát is, de fel is locsolhatod a pályát, hogy felgyorsuljanak a labda átadások! A mikrótranzakció lehetősége a Pro Evolution Soccer 2015 sem kerülte el így a MyClub funkció segítségével GP és valódi pénzt is használhatunk, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy GP, illetve valódi pénz segítségével vásárolhassunk új csapattagokat vagy akár managereket is. Ahogyan a már említett nagy vetélytársnál a FIFA-ban, úgy a PES 2015-ben is heti szinten fog frissülni a csapatok összetétele, ami egy az egyben a valóságban is megtörtént átigazolásokat fogja prezentálni, továbbá a játékos átlag teljesítményét is megjegyzi a program, ami az online módban automatikus lesz, míg a szóló meccseken pedig mint választható opcióként fog a rendelkezésünkre állni. A PES 15 tehát minden részletében megújulva készen áll arra, hogy felvegye a kesztyűt a nagy riválissal és elkápráztassa a foci szerelmeseinek millióit.

The Last of Us Game of the Year Edition
PS3
Tartalma: The Last of Us játékszoftver Left Behind DLC (Egytöbb mint 3 órás küldetés Ellie oldalán) Abandoned Territories DLC Reclaimed Territories Grounded Mode Minden eddiginél teljesebb kiadásban, mostantól elérhető a több mint 200 díjat bezsebelt The Last of Us Game of the Year Edition változata. A PS3 konzol eddigi legnagyobb sikereket elért játékában egy vírusos gombafertőzés majdnem teljes egészében kipusztította a föld lakosságát. Egyesek életben maradtak, mások pedig magukból kivetkőzött, zombi módjára üvöltöző, vérszomjas gyilkosokká váltak, akik csak arra várnak, hogy egy náluk sokkal gyengébb túlélőt darabokra téphessenek. A The Last of Us egy kiöregedett fegyvercsempész Joel és barátja kislányának Ellie-nek a történetét meséli el, amely egy igazi embert próbáló utazásban bontakozik ki. Joel barátjának tett ígérete szerint elhozza Ellie-t egy karanténvárosból, hogy együtt induljanak el és leljenek rá egy szebb világra, amelyet még nem mérgezett meg az emberi kegyetlenség és nem fenyegetnek a fertőzött hordák százai. A The Last of Us több mint egyszerű akció-játék, melynek kapcsán a készítők nem túloztak amikor azt állították, hogy ilyen élményben még soha ezlőtt nem volt részük azokan a játékosoknak akik úgy döntenek, tesznek egy próbát az alkotással. A szemkápráztatóan szép grafikán, a filmszerű látásmódon és a minden eddiginél realisztikusabb hanghatásokon túl, a The Last of Us minden egyes pillanatában olyan érzés kerít hatalmába mint ha csak mi is a kaland részesei lennénk. Valódi érzelmek, amelyeket a profi színészek keltettek életre. Szomorúság és öröm melyek koncentráltan és eddig soha nem tapasztalt módon hatnak ránk, továbbá rengeteg akció, lehetőség és fegyverek óriási arzenálja vár ránk, életünk eddigi legizgalmasabb kalandjában! Élvezd a számtaland díjjal jutalmazott The Last of Us legteljesebb kiadását, ezúttal Playstation 3 konzolon. Fedezd fel Amerika legszebb vidékeit, rejtőzködj, harcolj és éld túl veszélyekkel teli kalandot! Válaszd a Game of the Year változatot és zsebeld be a játékhoz megjelent összes eddigi extra tartalmat!

Assassin's Creed Birth of a New World The American Saga
PS3
tartalma: Assassin's Creed III játékszoftver Assassin's Creed Liberation HD játékszoftver Assassin's Creed IV Black Flag játékszoftver Ha lemaradtál volna a legendás Assassin's Creed széria, 3 rendkívül jelentős fejezetéről, most itt a nagyszerű alkalom, hogy pótold a hiányosságod és lecsapj erre a nagyszerű csomagra, amely tartalmazza az Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed IV: Black Flag és a PS Vitára megjelent Assassin’s Creed III Liberation HD változatát!Az Assassin's Creed III-ban az 1753 és 1783 közötti eseményeket követhetjük nyomon, az Amerikai függetlenésgi háburú időszakában. Főhősünk és irányítható karakterünk ezúttal egy Connor nevű félig indián vérvonallal büszkélkedő bérgyilkos lesz akit az Indiánok csak Ratohnhake-nak hívnak.A történet szerint miután a telepesek felgyújtották és elpusztították falujának teljes lakosságát, megerőszakolták a nőket és megölték a gyermekeket, Connor irdatlan hargra gerjed és bosszút esküszik. A készítők szerint az Assassin's Creed 3 életünk legnagyobb kalandját ígéri számunkra, a történelem egy küzdelmes de ugyanakkor rengeteg szépséggel tarkított Amerikájában amit szabadon bejárhatunk Bostontól egészen New York City-ig.Az Assassin's Creed IV Black Flag bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek.Az Assassin's Creed Liberation-t eredetileg a Sony kézi konzoljára a PS Vita-ra fejlesztették, ám a nagy sikerre való tekintettel már a PS3 és Xbox 360 tulajdonosok is élvezhetik nagyszerű történetét! Kalandjaink fő helyszíne New Orleans lesz és a főszereplő egy nem egy erőtől és daliától duzzadó férfiú lesz, hanem egy feltűnően csinos leányzó, az elbűvölő, de halálos és profi bérgyilkos Aveline. Ami a játék időbeli elhelyezését illeti, ugyanakkor játszódik, mint az asztali konzolos AC3 ami nem más mint a függetlenségi háború borús időszaka. Aveline története nem kapcsolódik Desmond-hoz, vagy nagy elődeihez mert nem állnak semmilyen vérrokonságban az ismert klánnal. A történetben New Orleans-i orgyilkosok vezetője, egy Agate nevű szökött fegyenc teljes védelmét és szimpátiáját élvezi, ennek értelmében elsajátította a szakma minden csínját-bínját és nem átall azt kamatoztatni is ellenségeivel szemben, tökéletes embervadászként.

Resident Evil Revelations 2
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Injustice 2 Ultimate Edition
PS4
A csomaga tartalma: Injustice 2 játékszoftver 9 DLC karakter Premiere Skin a Zöld lámpás, Flash és Supergirl karaktereihez Exkluzív Gods és Demons Shader Pack Az Injustice 2 kétség kívül kihagyhatatlan minden DC és verekedős játék rajongónak. A játék az elődjének minden közkedvelt alkotóelemét hozza magával, sőt! Minden eddiginél több szuperhőst és szupergonoszt fog felvonultatni a játék, valamint egyenlőre ismeretlen vendégkarakterek is lesznek. Bekerült a játékba a GEAR rendszer, vagyis minden sikeres küzdelem után kapunk lootot, amik lehetnek új kombók, vagy más egyéb extra kedvenc karakterünknek. A sztori ismét rendben lesz, a grafika mégszebb, a dedikált szervereknek köszönhetően pedig adott a lag mentes online harc.

Shaun-white-skateboarding-ps3_465_640x0.fill
elérhető
0

Shaun White Skateboarding
PS3
A híres snowboardos Shaun White ezúttal gördeszkára pattan,hogy tőle szokatlan módon,négykeréken is elkápráztassa híveit!Lehetőségünk lesz a mester bőrébe bújva a nagyvárosi aszfaltdzsungelben bizonyítani bátorságunkat és rátermetségünket! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra!

FIFA 17 Deluxe Edition
PS3
Fifa 17 Deluxe Edition PS3 A csomag tartalma: Fifa 17 játékszoftver 20 db Fifa Ultimate Team (FUT) Jumbo arany kártyacsomag (hetente egy, húsz héten keresztül) 5 db Fifa Ultimate Team (FUT) draft token (hetente egy, öt héten keresztül) 8 meccsre szóló Fifa Ultimate Team (FUT) kölcsönjátékos (Hazard, Martial, Reus vagy Rodriguez) Speciális Fifa Ultimate Team (FUT) felszerelések a Fifa 17 soundtrack előadóitól Hamisítatlan focis élménnyel és minden eddiginél látványosabb köntösbe bújva tér vissza a FIFA 17 mely ezúttal is bebizonyítja, hogy nincs párja a labdajátékok műfajában! A megszokott egy és a többjátékos lehetőségek mellett visszatérnek a teljes egészében játszható női csapatok is. A FIFA 17 játékmenete is alapos tuningoláson esett át, így a focisták mozgásától a legnehezebb cselekig, minden egyes momentum szinte már a valósággal megegyező érzést kelt a játékosokban, továbbá a látványvilágáért is felelős Frosbite Engine, minden eddiginél részletesebb és döbbenetesen szép látványvilágot kölcsönöz a világ legsikeresebb focis játékának!

Batman Return to Arkham
XBOX One
A csomag tartalma: Batman Arkham Asylum felújított kiadása Batman Arkham City felújított kiadása A játékokhoz megjelent összes DLC (Extra tartalom)

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain Day One Edition
XBOX One
Tartalma: Metal Gear Solid 5 (MGS V) The Phantom Pain játékszoftver A játék teljes térképe Adam-ska (speciális fegyver) Egyedi ballisztikus pajzs Kartondoboz (Wetland) Blue Urban Snake ruházat Metal Gear Online XP Boost A Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain története szerint főhősünk Snake, kilenc kómában töltött év és egy súlyos sebesülés után, egy kórházban ébred fel. Hosszú távollét ráébreszti, hogy a dolgok megváltoztak és akit eddig barátnak hitt, mostantól ellenségként kell szembenéznie! A legendás és több mint 20 évet megélt Metal Gear Solid széria így az ötödik, The Phantom Pain is egy nyitott és teljességgel szabadon bejárható világot tár elénk, amelyben bárhová eljuthatunk és minden egyes, általunk meghozott jo vagy rossz döntés fogja alakítani a nagyívű történetet. A játék térképe nem csak, hogy megnőtt, hanem az egyes pályaszakaszok ez eddig megjelent játékok sokszorosát teszik ki!A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain óriási bejárható világával, teljesen elfelejthetjük a lineáris módon teljesíthető küldetéseket, ennek értelemében minden taktikát saját magunknak kell kidolgoznunk, az ellenségek megközelítésén át a legkülönbözőbb harcászati eszközök bevetésén keresztül a megfelelő harcmodor megválasztásáig! A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain minden eddiginél fejlettebb időjárás és napszakváltozásaival hihetetlenül élethű és szinte már a valósággal vetekedő grafikai megoldásokkal kápráztat el. De ha már az élethű szimulációnál tartottunk főhősünk Snake legyen akármilyen rettenthetetlen katona, éppen olyan sérülékeny akárcsak egy valódi harcos, ennél fogva rálőnek és el is találják vagy esetleg egy szúrt sebet kell elszenvedni, akkor igazán komolyan meg kell harcolnunk azért, hogy életben tartsuk! Mivel a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain univerzuma hatalmas területeket ölel fel, a gyalogos közlekedésen kívül igénybe vehetjük a különböző közlekedési eszközöket, terepjáróktól egészen a lovakig! Bizony, a csendes megközelítés érdekében sokszor kell majd hűséges lovunk hátán érkeznünk, mert a rendkívüli mesterséges intelligenciával felruházott ellenséges katonák, a legapróbb zörejeket is gyanakvóan fogják kezelni!

Dishonored Definitive Edition
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mirror's Edge Catalyst
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák