Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Assassin's Creed
PC
Időszámításunk után 1191-ben járunk. A harmadik Keresztes Hadjárat kettészakítja a Szentföldet. Altair szerepében kell megállítnunk az ellenségeskedést azzal, hogy mindkét oldalon elfojtjuk a konfliktust. Assassin vagy - egy titokzatos harcos, akinek félnek kegyetlenségétől. Tetteid káoszt okoznak közvetlen környezetedben, és jelenléted formálja a történelem e jelentős pillanatának eseményeit. Az Assassin's Creed fantasztikus grafikájával és páratlan játékmenetével minden a stílust kedvelő játékos számára kihagyhatatlan darab! Kapható Xbox 360 és Playstation 3 konzolra !

Pilotwings-resort-3ds_623_640x0.fill
Pilotwings Resort Nintendo 3DS
0

Pilotwings Resort
Nintendo 3DS
A Nintendo 3DS kézikonzollal egy időben érkező Pilotwings Resort a repülős játékok táborát erősíti.Összetett küldetések,harc a levegőben és a repülés 3 dimenziós élményét fogja a szemünk elé tárni. A játékban a Wuhu sziget (itt játszódott a Wii Sports Resort is) felett, illetve körül repülhetünk, propelleres géppel, sárkányrepülővel vagy egy jet-pack szerű eszközzel. A szabad repülés, a nyugodt felderítés, fényképezés mellett a Mission játékmódban 40 fajta fokozatosan nehezedő műrepülő kihívás vár a repülés szeremeseire. Megjelenés: 2011. 03. 25. Nintendo 3DS konzolra !

Life is Strange Limited Edition
XBOX One
Tartalma: Life is Strange játékszoftver Egyedi gyűjtői doboz 32 oldalas művészeti album soundtrack (Zenei album) Rendezői kommentár

Sniper Ghost Warrior 3
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mafia-3-xbox-one_4165_640x0.fill
Mafia 3 XBOX One
6

Mafia 3
XBOX One
Előrendelői ajándékok: 3db exkluzív fegyver (Family Kick-Back DLC) 3db exkluzív jármű (Family Kick-Back DLC) A Mafia 3 története szerint 1968-ban járunk New Orleans városában, ide tér vissza főhősünk és irányítható karakterünk Lincoln Clay, aki a hadseregben teljesített szolgálata után, csatlakozik a helyi alvilághoz. A dolog érdekessége, hogy az árván felnőtt színes bőrű Lincolnt már régi ismerősként, igazi bennfentesként üdvözlik a mafia rettegett kulcsfigurái! Hogy mi ennek a magyarázata? A már említett családi háttér hiánya miatt Clay gyerekkorától fogva arra törekedett, hogy tartozzon valahová, ezért már korán kapcsolatba került a vallással, majd a város bandáival, majd következett az Amerikai hadsereg, melynek kötelékében Vietnámban harcolt a hazájáért. A hazatérését követően azonban Lincoln egy véres tűzharcba keveredik, ahol olyan súlyos sérülést szenved, hogy az csaknem az életébe kerül. Ám a bűnözői múlttal és a kőkemény katonai kiképzéssel rendelkező férfi nem adja fel ilyen könnyedén, így bosszút esküszik és megfogadja, addig nem nyugszik, ameddig az egész olasz Maffiával le nem számol! A játékban tehát nem más lesz a feladatunk, mint hogy uralmunk alá hajtsuk egész New Orleanst és kiiktassuk az utunkban álló összes konkurens bandát. A Mafia III-ban irányítani ugyan csak Lincolnt lesz lehetőségünk, de a rendkívül veszélyes és drámai kalandunkhoz néhány barátunk is csatlakozni fog, akik segítségével, számos életveszélyes helyzetből fogunk megmenekülni. A Mafia 3-ban a szemünk előtt elterülő és lélegzetelállítóan lemodellezett korabeli New Orleans, mindenféle kötöttség nélkül, teljesen szabadon bejárható és tökéletes betekintést enged az éjszakai élet minden misztériumába. A korábbi hagyományokhoz hűen, ismét vár ránk a tömérdek fő és mellékküldetés, a korszakból ismert összes vezethető autó, melyek soha eddig nem tapasztalt valósághű fizikával fognak rendelkezni, továbbá részünk lehet a rendkívüli lendülettel és brutalitással megfűszerezett fegyveres összecsapásokban egy kegyetlen őszinteséggel elmesélt történetben!

Dark Souls Prepare to Die Edition
PC
A Namco Bandai kiadó hallgatott a PC tulajdonosok kérésére és Xbox 360 és PS3 mellett most elkészítette a tavalyi év legsikeresebb Akció-szerepjátékának az újragondolt változatát, telepakolta rengeteg extra tartalommal és mindenki számára elérhetővé tette a Dark Souls Prepare to Die Edition-t ! Már a címből is kikövetkeztethető, hogy ezúttal nem lesz módunk segítséget kérni és az életünkért könyörögni, az új Dark Souls-ban bizony alaposan bele kell húznunk, hogy sikereket érjünk el. Az új részt szinte teljesen átdolgozta fejlesztésért felelős csapat és a rajongók legnagyobb örömére semmilyen szinten nem végeztek fél munkát. Az összes pályaszakasz: várak, erdők és barlangok, mind telis-tele vannak csapdákkal és démoni teremtményekkel akik csak arra várnak, hogy a karmaik közés sétáljunk. Kíméletlen és hosszú összecsapások várnak ránk de a kemény ütközeteket ezúttal is csak olyan módon tudjuk sikerre vinni, ha átgondoltak vagyunk és elővesszük a kifinomultabb taktikus vénánkat. Az új részben is lehetőségünk lesz megalkotni és minden ízében a saját igényeinkre szabni a karakterünket, amelynek fejlődése ezúttal is az álltalunk legyőzött ellenségek és begyűjtött lelkeinek számától függ. Összegezve: A Dark Souls Prepare to Die Edition egy ízig-vérig akció-szerepjáték ami hosszú játékidőt, irgalmatlanul kemény kihívást és rengeteg izgalmas kalandot tartogat a stílus megszállott játékosainak számára. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Brink-ps3_519_640x0.fill
Brink PS3
0

Brink
PS3
Úgy tűnik a belső nézetes, lövöldözős játékok 2011- ben is maximális erőbedobással képviseltetik magukat a videójátékok piacán. A Brink sem kivétel és már a most kiadott rövid kedvcsinálók és néhány perces Gameplay videók alapján elmondható, hogy egy nagyon precíz és hangulatos játéknak örülhet minden a stílust kedvelő megszállott rajongó!A történet egy szigeten veszi kezdetét, amikor is egy természeti katasztrófa alkalmával rengetegen menekülnek ide. A rejtelmes sziget viszont csak 15 ezer embert lett volna képes eltartani, ehhez képest pedig már ötvenezren vannak. Lassan elfogyott az étel, az elektromosság és a hely. Vagy mégsem? Mert az alapítók, a sziget valódi urai nagyobb készleteken őrködnek, mint amire szükségük lenne. Lassan megindul a harc a készletekért, a túlélésért, óriási adok-kapok formályában! Megjelenés: 2011. 03. 10 Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra!

ridge racer unbounced - unbounded
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

SBK Generations
PC
Az SBK Generations a készítők elmondása alapján előző részhez képest rengeteg grafikai és játékmenetbeli újítással rendelkezik majd, új effektek, átalakult menürendszer, újraszabott 3D-s építmények, fényeffektek és még számtalan más újdonság várható a programtól, amely természetesen kivétel nélkül az adott évad összes versenyzőjét és versenypályáját tartalmazza! A tavalyi megjelent SBK 2011 folytatásaként az új kaland rengeteg új versenyzőt és természetesen a motorsport legújabb gépszörnyetegeit is tökéletesen és hiánytalanul bemutatja nekünk és a 2012-es szezon pályáin égethetjük a virtuális kerekeket. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Lords of the Fallen Limited Edition
XBOX One
Lords of the Fallen Xbox One Megérkezett és mostantól megvásárolható webshopunkban a Lords of the Fallen Xbox One akció-szerepjáték! A CI Games legújabb alkotásában egy istenség halála után ezer évvel járunk, melynek következtében az emberiség két részre szakadt és egy hatalmas hegy választja el egymástól a civilizációkat. A felsőbb hatalom pusztulásának azonban egyenes következménye lett a sötét, démoni erők felszínre törése amelyet kizárólag egy különlegesen kiképzett csapat gátolhat meg, akik testi erejükön kívül, szintén emberfeletti képességekkel rendelkeznek. A Lords of the Fallen világában mi is egy ilyen harcost irányíthatunk, akinek segítségével kell elpusztítanunk a pokolfajzatok és egyéb szörnyűséges teremtmények egész seregét! Tradicionális szerepjátékhoz hűen a harcok valós időben zajlanak és meglehetősen tisztességes kihívást garantálnak a játékosok számára. Karakterünket természetesen ízlésünknek megfelelően mi építhetjük fel, illetve fejleszthetjük, hogy idővel egy minden tekintetben legyőzhetetlen és a mágiában is jártas harcos váljon belőle! Bár ahogy említettük a Lords of the Fallen-ben kihívásban nem lesz hiányunk, viszont más hasonló játékkal ellentétben a készítők megtalálták azt az egészséges egyensúlyt melynek köszönhetően azét nem fogunk gutaütést kapni a méterenként való haladás és elhalálozás következtében.

Fifa-14-xbox-360_2181_640x0.fill
FIFA 14 XBOX 360
elérhető
0

FIFA 14
XBOX 360
A FIFA 14 ebben az évben is a nagy futballmérkőzések élményét idézi a középpályán felépített akciókkal, feszültséggel és helyzetteremtéssel, valamint hihetetlen befejezésekkel. A sorozat egyedülálló játékmenetének, innovációinak köszönhetően a FIFA 14 teljes meccsnapi játékélményt kínál, és olyan funkciókat mutat be, melyek segítségével a rajongók támadásokat építhetnek fel a középpályán, diktálhatják egy meccs tempóját és látványos lehetőségeket teremthetnek a mérkőzéseken. A nagy meccseket a fokozatos építkezés és a jó befejezés teszi teljes élménnyé. A Tiszta lövés átalakítja a helyzetek befejezését, így a leleményes játékosok a helyzetnek megfelelően változtathatnak a kapura lövés előtti taktikájukon, hogy ideális pozícióból varrhassák be a labdát. A jól eltalált labdák valódi sikerélményt varázsolhatnak a pályára. Az új lövéstípusok között a tiszta lövéseken túl a kibillentett lövések és az elsietett rálövések is szerepelnek. Ezen kívül valódi labdafizika számolja ki a labdák ívét, melynek segítségével a játékosok élethű távoli, erős lövéseket, pontos lapos passzokat és vadul csavarodó lövéseket adhatnak le, akár az igazi futballisták. A játékosok hiteles helyzeteket teremthetnek, és számos eszköz áll a rendelkezésükre, hogy irányítsák egy meccs tempóját. Ebben négy új funkció lesz a segítségükre. A labdavédés lehetővé teszi, hogy távol tartsák a védőket a labdától cselezgetés közben, bármilyen sebességnél, vagy izomból billentsék ki az ellenfelet a labda fogadása előtt. A csapattárs-intelligencia a labda mindkét oldalán továbbfejlesztésre került. Az új döntéshozó logika pontosabb, okosabb emberfogást és fejlettebb lekövetést tesz lehetővé, ahol a védők felismerik a lehetőségeket, hogy támogatást nyújtsanak vagy visszaszerezzék a labdát, míg a támadó játékosok új módokon járhatnak túl az ellenfelek eszén és teremthetnek helyet maguknak. A labdairányítás jelentős megváltoztatása és az új eszközök segíthetnek megnyerni a csatákat a középpályán. A sprintelő labdavezetéssel a játékosok sprintelés közben is bármerre irányt válthatnak, miközben megőrzik a lendületüket, és teljes magabiztossággal vehetik fel a küzdelmet a védőkkel. A változó labdavezetési érintések a változatos, futás közbeni labdaérintéseket vezetik be, amelyeknek köszönhetően a jobb játékosok jobban képesek uralni a labdát futás közben. A játékmenetbeli újításokon túl a Fifa 14 alapvető változást hoz a karriermódba. A globális tehetségkutatói hálózat életre kelti a profi felderítők világát. A játékosok egész évben fejleszthetik és igazgathatják a felderítői hálózatukat. A tehetségkutatók világszerte figyelemmel kísérhetik az ígéretes tehetségeket, hogy felfedjék a képességeiket és tulajdonságaikat az átigazolási időszakra. Az új központi oldal segítségével könnyebb navigáció, kevesebb zavaró tényező és élő felderítői jelentések állnak majd rendelkezésre. A FIFA 14 lebilincselő online funkciókat és élő szolgáltatásokat kínál, amelyeken keresztül a játékosok közvetlenül rácsatlakozhatnak a sport vérkeringésére, és tarthatják a kapcsolatot egymással az EA SPORTS Football Club hálózatán keresztül. Így lesz a FIFA 14 a foci közösségi hálója, ahol a rajongók megtalálhatják egymást, versenghetnek egymás ellen, és megoszthatják élményeiket a másikkal a világ bármelyik pontjáról. Lehetőségek: Változások a népszerű FIFA Ultimate Teamben Új online mód, amely támogatja a közösségi versengést Számos új funkció és kedvezmény az EA SPORTS Football Clubbal, a FIFA élő szolgáltatásával Teljesen hiteles adatbázis több mint 500 licencelt klubbal!

Dishonored 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lego City Undercover
Wii U
A Lego City Undercover-ben a Wii U új exklúzív játékában egy rendőr, Chase McCain szerepát kell magunkra öltenünk és felderíteni,megoldani a külömböző feledatokat a híres építőkockákból álló városban. A küldetések nagyrészénél beépített ügynökként, álruhában fogunk tevékenykedni, így próbáljuk majd megszüntetni a gonosz Rex Fury vezette szervezett bűnözést. A Wii U kontrollerét innovatív módon fogjuk tudni használni, a mozgásérzékelő és a képernyő együttműködésével a távolból figyelhetjük meg ellenfeleinket, de a térkép és az új feladatok is a kezünkben tartott kijelzős kontrolleren jelennek meg. Több mint száz járművet vezethetünk, amik között szerepel földön, vízen és levegőben üzemelő is. A Lego City Undercover minden Lego játék kedvelő számára mondhatni kötelező darab, mert ahogy azt a híres sorozattól megszokhattuk: Akció, kaland, humor és izgalmakkal teli órák sokasága vár ránk.

119737-fifa-soccer-06-gamecube-front-cover
Fifa 06 (GameCube) Nintendo egyéb
0

Fifa 06 (GameCube)
Nintendo egyéb
Totális futball

Mass Effect 3
PC
Megjelenés: 2012. 03. 09.

Short Peace Rankos Tsukigimes Longest Day
PS3
A Short Peace Ranko Tsukigime’s Longest Day-t egy 1979-ben megjelent és legendássá vált manga inspirációjaként látta meg a napvilágot, kizárólag PS3 konzolon. Az oldalnézetes akciójátékok táborát erősítő Short Peace egy iskolás lány veszedelmes kalandjait dolgozza fel, melynek föszereplőjeként Rankot, a nappal tanuló, éjjel viszont hidegvérű gyilkosként dolgozó tinédzsert köszönthetjük. Az Short Peace őrült rohanásai közepette, minden ügyességünkre és logikai érzékünkre szükségünk lesz, továbbá rengeteg harcban is alkalmunk lesz kibontakozni, egy kissé ijesztő, ugyanakkor rendkívül varázslatos világban! A Sajátságos látásmóddal rendelkező Goichi Suda, akinek többek között a rendkívül sikeres Killer is Dead játékot is köszönhetjük, ismét bizonyította, hogy az őrült és szélsőséges hangvételű mangák megalkotásában a világon egyedülálló tehetséggel rendelkezik.

Hawx-2-ps3_396_640x0.fill
Hawx 2 PS3
0

Hawx 2
PS3
MEGJELENÉS:2010 09. 10.

Assassin’s Creed
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Terrorist takedown 3
PC
Rendszer követelmények: - windows xp/vista/7 - Directx 9.9c vagy frissebb - CPU 2.4GHz - ATI/GF 7600videókártya 128 MB memóriával Rövid ismertető Egy régi lövöldözős játék, gyengébb grafikával amiben fő küldetés, hogy a terroristákat visszaszorítsuk. Eredeti játék, cd kiváló állapotban, nem karcos

LEGO Marvel Avengers
PC
A hatalmas sikereket elért LEGO Marvel Super Heroes után, a TT Games ezúttal a mozikban szintén kasszasikernek örvendő, Bosszúállók hőseit vette górcső alá, melynek gyümölcseként, megszületett a LEGO Marvel Avengeres! A néhány fős, ám annál elszántabb szuperhősből verbuválódott elit osztagra, nem kissebb feladat vár, mint New York, majd a második részben az egész világ megmentése! Bizony, hiszen a LEGO Marvel Avengers-ben nem csupán az első rész, hanem a második, Ultron kora című mozifilm történésiet követhetjük végig. A pörgős akciófilmek ellenére a játékban azért túl sok komolyságra ne számítsunk, hiszen a LEGO videojátékok legfőbb ismérve, a rekeszizmokat nem kímélő, tömérdek mennyiséghumor és laza poénok sorozata. Aggodalomra azonban semmi okunk, mert a nevetésen kívül rengeteg feladat vár ránk! Irányítható hőseink egymástól eltérő képességekkel rendelkeznek és akárcsak a Marvel Super Heroes-ban, úgy a LEGO Marvel Avengers-ben is kedvünkre váltogathatunk közöttük, attól függően éppen melyik karakter extra tulajdonságira van szükségünk. Válasszuk akár az ultramodern páncéllal felszerelkezett Vasembert, vagy a Thort a villámok istenét, Amerika Kapitányt vagy a csapat izomemberét Hulk-ot, minden figura irányításával újabb élménnyel leszünk gazdagabbak. A LEGO Marvel Avengers-ben a sok-sok harcon kívül logikánkra is szükségünk lesz, hiszen számtalan gyűjtögetés, a pályák felfedezésén túl, az elmaradhatatlan építés ránk vár, melynek segítségével sok esetben a továbbhaladásunkat biztosíthatjuk be. Játszhatunk egyedül vagy mentsük meg a földet kooperatív módban barátunkkal karöltve, a Marvel Avengers-el életünk eddigi legizgalmasabb LEGO kalandjában lesz részünk!

God of War 3 Platinum
PS3
A Sony Santa Monica-i stúdiója az előző generációban egész egyszerűen történelmet írt a God of War játékokkal. A masina tökéletes ismerete mellett bámulatos grafikára voltak képesek - ez egy része a sikernek. A második harmad a sztori: Kratos, a látszólag egyszerű harcos nem kevesebbet ér el, mint hogy egy ligába kerül az istenekkel - a görög mitológiára építő játékban nem egyszer hatalmas szörnyeket, és akár ennél hatalmasabb félisteneket, isteneket ruházhattunk meg. A siker titka pontosan ebben rejlik: videójátékban olyan dolgokat még nem csinálhattunk, amit Kratos véghezvitt az első két PlayStation 2-es, és a PlayStation Portable-s játékokkal. Nem véletlen tehát, hogy hatalmas várakozás előzi meg a triológia folytatását, az utolsó részt: Kratos minden eddiginél keményebb kalandját - a PlayStation 3-exkluzív God of War 3-at.

Metro-redux-ps4_2405_640x0.fill
2

Metro Redux
PS4
A Metro Redux a 4A Games népszerű lövöldözős sorozatának mindkét részét, A Metro 2033-at és a Metro Last Light-ot is magába foglaló szuper kiadása. Az új generációs konzolok tudásához és lehetőségeihez mérten mindkét játék alapos grafikai tuningoláson esett át és új játékmódokkal lett felruházva, továbbá a készítők mellékelték a csomaghoz, a játékokhoz megjelent összes eddigi DLC-t! A grafikai finomhangolások mellett az ellenségek még intelligensebbek, a fedezék és a harcrendszer pedig minden eddiginél kifinomultabb és új lehetőségek egész tárházát tartogatja a sorozat rajongóinak!

Nba-2k14-ps4_2454_640x0.fill
Nba 2k14 PS4
0

Nba 2k14
PS4
Kosárlabda játékok elkötelezett híveit, idén is megörvendezteti az EA Sports egy vadonat új 2K résszel. Elmondásuk alapján és az új generációs konzolok érkezésével, az NBA 2K14 a valaha megjelent és a videojátékos világban ismert kosaras játékok mindegyikét, kenderbe fogja vágni! Az idei borítóképen korunk Michael Jordan-jaként számontartott ultraklasszis játékos LeBron James láthatjuk akinek neve a sportvilágban egyet jelent a prfizmussal. A játékban az összes az idei szezonban helyet kapott csapat és játékos , mardéktalanul felsorakozik de ha ez mind nem lenne elég újdonságként lehetőségünk lesz, saját csapatunkat is virtuálisan létrehozni és megmérdtetni a bajnokságokon. A Fejlesztők rendkívül okos döntést is meghoztak, így ezúttal az egyszerüsített irányítás kifejlesztésével szélesebb rétegekhez is eljuttatják a sportot és megkedveltetik azon játékosokkal is akiket ennek a funkciónak a hiánya eddig visszatartott a virtuális labdapattogtatástól és cselezgetéstől.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

C700x420
XBOX 360 XBOX 360
elérhető
0

XBOX 360 - E 500 GB
XBOX 360
A lehető legolcsóbban szeretnél csatlakozni a több, mint hetven millió felhasználóhoz, akik több éve boldogan használják a 2005 óta töretlen sikereket elérő Xbox 360 konzolt? Akkor most itt van a megfelelő konzolcsomag számodra: Az “E” típusú Xbox 360 konzol 4gb-os beépített belső memóriával ideális belépő szintű csomag azoknak, akik a lehető legkevesebb pénz befektetésével akarnak egy minőségi konzolra szert tenni! Az Xbox 360 konzol a 2005-ös megjelenése óta több revízión esett már át: minden egyes újítás során halkabb, kevesebbet fogyasztó gépeket kaptak kézhez a végfelhasználók. A legutolsó ilyen frissítés 2013-as, ekkor született meg az E-típusú Xbox 360, ami pompás külsejével bármelyik lakásban megfér a legegyedibb bútorok és tévék mellett is. Egyszerű, de mégis elegáns külsejéhez tartozik, hogy ezek a modellek már nagyon keveset fogyasztanak (egy modern pécé energiaigényének ötödét-hatodát csupán), úgyhogy az áramszámlád sem fog hízni, ha emellett a gép mellett döntesz.

Toukiden Kiwami
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Enslaved-xbox-360_368_640x0.fill
Enslaved XBOX 360
elérhető
0

Enslaved
XBOX 360
Az Enslaved nyitányában Monkey nevű főhősünk megszabadul a kalitkájától és üldözni kezd egy rejtélyes fiatal lányt, Tripet, az égi hajó úticélja a szürreális New York. A lángokban álló gép belsejéből kiszabadulva, hamarosan a szárnyakon ugrándozva találja magát, lélegzetelállító látvánnyal felvértezve de hamarosan némi közelharci küzdelemben kell helytállnia agresszív gépek ellen.Az Enslavednek sikerült egyedi ízzel megfűszerezni az önmaguk parodijájába forduló TPS-ek sorát és nem túlzás kijelenteni,hogy valami egészen varázslatos hangulata van a Ninja Theory Xbox 360-ra és PS3-ra érkezett játékának!

Sherlock Holmes The Devil's Daughter
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Forza-motorsport-3-ultimate-edition-xbox-360_42_640x0.fill
elérhető
0

Forza Motorsport 3 Ultimate Edition
XBOX 360
A Forza Motorsport 3 Ultimate Edition az az autós játék volt, amely még az előző Xbox-on debütált, és nem titkoltan azt a célt tűzte ki maga elé, hogy szakítson egy szeletet a tortából, amelyet egyedül a Gran Turismo eszeget lassan egy évtizede. Realisztikus vezetési élmény, változatos helyszínek, megannyi autó. A fejlesztőcsapat nyilván kisebb volt, az Xbox pedig jóval kevesebb háztartásban volt jelen, mint a PlayStation 2, ezért az eredeti célkitűzés annyira nem járt sikerrel, de a sorozat keménymagját, a rajongótábort így is létrehozta. A második rész már Xbox 360-ra jelent meg, ennek megfelelően egészen látványos (de mára sajnos mindenképpen elmaradottabb) grafikájával, tovább finomított vezetési modelljével brillírozott, de ennél jóval fontosabb volt az a hihetetlen online tartalom, amely aukciós házakat, az autók festését, teljes külső átalakítását tette lehetővé - és ezzel az Xbox 360 és a Forza Motorsport 2 párosa hosszú évekre lekötötte, leköti az autós játékok és a tuning, festegetés rajongóit. A Gran Turismo 5 árnyéka azonban továbbra is rávetült a csapatra - ezért is folytak a munkálatok lassan három éve, hogy a harmadik eljövetel már minden szempontból megállja majd a helyét mindenfajta konkurenssel szemben. Kapható Xbox 360 konzolra!

Dirt-rally-xbox-one_640x0.fill
DIRT Rally XBOX One
6

DIRT Rally
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Watch-dogs-special-edition-ps4-hasznalt_4502_640x0.fill
elérhető
1

Watch Dogs
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand-theft-auto-chinatown-wars_psp_thumb674_1_
elérhető
0

Grand Theft Auto - Chinatown Wars
Egyéb
A GTA sorozat 13. része, mely ezúttal kimondottan hordozható eszközökre jelent meg. A történet szerint a fiatal, kínai Huang Lee-t személyesítjük meg, aki tagja a kínai triádoknak, s apja halála után nyomozva érkezik Liberty City-be. Természetesen ezek után a sztori gerincét az egyéb bűnbandák, a rendőrség elleni harc, és az ellopott családi ereklye (egy kard) utáni nyomozás adja. A játék felépítésében, a járművekben, a minijátékokban komolyabb változás nem történt az előző részekhez képest, viszont ami a grafikát illeti, ott annál inkább. Ez a hordozható platformokra készült változat sokkal inkább a klasszikus képregényekre emlékeztet grafikailakg, valamint a nézőpont sem a föld szintjén van, hanem felülről tekinthetünk az akciójelenetekre. Érdemes még megjegyezni, hogy a PSP szélesvásznú kijelzőjével érhetjük el a maximumot a játék grafikájával kapcsolatban.

Platformok

Kategóriák