Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Fantastic Pets Kinect
XBOX 360
A Fantastic Pets elején négy állat közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, gondozhatunk gyíkot, macskát, kutyát, vagy lovat. Ha megfelelően ellátjuk kedvencünket és sokat foglalkozunk vele, akkor idővel egy különleges varázslénnyé változik át, többek között unikornissá, vagy sárkánnyá. A játék támogatja a Kinect mozgásérzékelős technológiát, ráadásul a kamera megjeleníti magát a felhasználót is a kisállat mellett. A játékban hangunkkal is irányíthatjuk a kiválasztott állatkánkat, játszhatunk vele, megtaníthatjuk különféle trükkökre és részt vehetünk különböző mini játékokban. A késztermékben készíthetünk képeket is magunkról és kedvencünkről, amelyeket megoszthatunk barátainkkal, ismerőseinkkel. Kapható kizárólag Xbox 360 konzolra !

Kane and Lynch 2 Limited Edition
PS3
A népszerű, de mindeközben fejlesztési hiányosságoktól küszködő eredeti Kane And Lynch elég sikeres volt ahhoz, hogy a Hitman sorozatról is ismert IO Interactive csapata elkészíthessen egy folytatást hozzá. A Kane and Lynch 2: Dog Days egy igen ötletes második epizódnak igérkezik, amely bizony lecserélte szinte teljesen az előd koncepcióját. Persze megmaradtak az akciójelenetek, de a játék prezentációja egy egykamerás dokumentumfilmre vagy a felhasználók által a YouTube-ra feltöltött házi videóra hasonlít - a hangulat pedig ennek megfeleően komorabb, sötétebb lesz. A nyár végén megjelenő, Shanghai-ban játszódó folytatás a különféle egyjátékos módok mellett izgalmas online multiplayert is kínál majd a játékosoknak. MEGJELENT Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Red Faction Guerrilla
XBOX 360
A Vörös Bolygón tovább folytatódtak a bányászati munkálatok. Közel ötven év telt el az első bányászlázadás óta, a helyzet azonban nem sokat változott. Az emberi mohóság egyre nagyobb méreteket ölt az erőforrások kiaknázása céljából. A bányászokat most is halálra dolgoztatják, amikor azonban már a bérüket is visszatartják, és kegyetlenkedni kezdenek velük... Kitör a LÁZADÁS! A felkelés élére ezúttal egy bányász lép, aki bátyja halálát akarja megbosszulni, és elhatározza, hogy megdönti az elnyomó hatalmat. A statikai szimulációnak köszönhetően teljesen élethű módon dönthetünk romba mindent a bolygón. Persze ezen túl taktikáznunk is kell, és vállalni a bányászok forradalmi érdekképviselelét. Az ellenfél jól felszerelt csapataival szemben a csáklyával küzdő lázadóknak csak egy lehetőségük van: a gerilla küzdelem...

Fallout New Vegas Game of The Year edition
XBOX 360
A Fallout New Vegas minden tekintetben méltó folyatása a 2008-ban megjelent harmadik résznek. A harcrendszert a megszokott,a grafika pedig még szebb lett az eőző részhez képes.Ísmét lehetőségünk lesz óriási területeket bejárva igzságot szolgáltatni a zombik és és más szélsőséges közösségekkel szemben.A Fallout New Vegas hamarosan érkezik Xbox 360 és PS3 konzolokra. Megjelenés : 2010. 10. 22.

Yaiba Ninja Gaiden Z
XBOX 360
A világhírnévnek örvendő Dead Rising sorozat szülőatyja Keiji Inafune új alkotása a Yaiba Ninja Gaiden Z elképesztően eszelős és meglehetősen véres kalandnak ígérkezik. A különleges technológiával megrajzolt Yaiba a Ninja Gaiden sorozat mellékágaként látott napvilágot. A képregényszerű világ melyet a fejlesztők életre hívtak, komor, sötét tónusú karakterei és díszletei a jól ismert Ninja Gaiden világát és harcmodorát tükrözik. A készítők szerint a Yaiba-ban életünk talán egyik legvéresebb virtuális utazásában lesz részünk melyben leghűbb társunk a kardunk lesz. A játékban nagy szerephez jutnak a különböző kombók és speciális muzdulatok melyeket a későbbiekben a zombi, és robot ninja hordák egész hada ellen kell majd bevetnünk. A Yaiba különleges hanguláta és lendületes akcióelemei miatt a műfaj minden rajongójának melegen ajánljuk, természetesen 18 éven felűl.

Just Dance 3 PS3 PlayStation Move
PS3
Just Dance 3 Ps3 ( Playstation3 Move ) A táncos játékot már senkinek nem kell bemutatni. A széria eddigi részei is nagyon hangulatosra sikeredtek, de most igazán belecsaphatunk az élvezetekbe.

Lego Pirates of the Caribbean
PS3
A Lego Pirates of the Caribbean egy misztikus, humoros történetek világsztár szereplőkkel és elbűvölő szuper látványvilággal. A film és a zenéje is telitalálat lett, sorra nyerte a leg rangosabb kitüntetéseket és az elismeréseket. Aztán egyszercsak megjelent a LEGO változat is, így egyértelmű volt, hogy szükség lesz egy LEGO videójáték verzióra is, amely majd az összes részt végigjátszatja a játékosokkal - mindezt az eredeti filmekből örökölt, és a LEGO játékokban kötelező vicces, humoros jelenetekkel, fejtörőkkel és kalandokkal megspékelve! Megjelenés: 2011. 05. 13. Xbox 360,PS3,Wii és Nintendo 3DS konzolokra !

Dancing Stage Universe 2 + Táncszőnyeg
XBOX 360
A Dancing Stage Universe 2 táncszőnyeggel, baráti összejövetelek és akár az egész család számára kínál, rendkívül szórakoztató és tartalams mozgásban gazdag órákat. Nincs más dolgunk mint kihajtogatni a mozgásérzékelőkkel ellátott nagy máretű táncszőnyeget, behelyezni a Dancing Stage Universe 2 szoftvert az Xbox 360 konzolunkba és már indulhat is a móka. A program egészen elképesztő: 70 db zeneszámot kínál fel amelyekhez videóklipp is tartozik,hogy minnél egyszerűbben eltanulhassuk az adott tánclépéseket és összemérhessük tudásunkta a barátainkkal egy fergeteges hangulatú buli keretében.

Army of Two: 40th day
XBOX 360
Ebben a videójáték-generációban az egyik legfontosabb újdonság az online játék megjelenése volt. A számítógépen játszók már lassan másfél évtizede megannyi erre felépített játékkal tudtak szórakozni,a konzolokon azonban nem is feltétlenül az egymás elleni online meccsek terjedtek el, hanem a kooperatív játékok, az egymást segítő, az adott játékok történetében együtt előre haladó termékek váltak a játékosok nagy kedvencévé - az élen pedig a Halo 3 állt a megannyiszor újrajászható online co-op lehetőségével. Az Electronic Arts az első Army of Two-val szeretett volna egy szeletet kiharapni az online kooperatív játékok tortájából nagy és zajos sikerrel! A Sorozat most visszatért és akik szerették az első részt, az Army of Two 2, garntáltan nem fog csalódást okozni a számukra. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Sonic unleashed
PS3
Mindenki kedvenc sünije szűz talajon hasít, az alapok mégis változatlanok a játékban, és az elképesztő következő generációs technológia klasszikus 2D-s játékmenettel keveredik. A híres Sonic Team fejlesztése, a Sonic Unleashed erős "Hedgehog Engine"-je gondoskodik a 3D-s és a klasszikus 2D-s kameraváltások folyamatosságáról, miközben gazdag és szerteágazó világot teremt, több választható úttal. A világrészeket Dr. Eggman szétszakította, Sonic dolga hogy összeraakja és megszüntesse a káosz smaragdok hatalmát. Eközben Sonic szembe száll az idővel, és korábban soha nem látott képtelen helyzetekbe kerül. A nagyon változatos pályákat teljesítve, a világ hét földrészén a játékosoknak szabadjára kell ereszteniük Sonic elképesztő erejét, hogy megmentsék a világot és a sünit. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Platformok

Kategóriák