Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


E9236d_diablo-1-pc-full2_edited_zpsa1af7399
elérhető
0

Diablo I
PC
játék Sanctuary ("Menedékföld") világában játszódik, annak is egy eldugott vidékén található Tristram falucskájában. Ebben a faluban található egy Zakarum katedrális, amelyet a titokzatos Horadrim rend felügyelt. Erről a szent helyről azt tartották, hogy itt őriztek egy vörös lélekkövet, amelybe Diablonak, a Rettegés Urának sötét lelkét zárták, ám évszázadokkal később a kolostorban szolgáló Lazarus érsek megtébolyodott, illetve Khanduras királyának, Leoric-nak a felségét is hátborzongató tudathasadás kerítette hatalmába, majd az érsek elrabolta a király fiát, és a templom legmélyére zárta, hogy benne éledjen újjá a démonok uralkodója. Mindeközben a közeli kis falu környékén egyre-másra tűntek fel rettenetes bestiák, félelemben tartva a helyi embereket. A falu reménytelen helyzetbe sodródott, s a falubeliek egyetlen reménye a démonokkal és bestiákkal bátran szembeszálló néhány kalandor, akik a rejtett kincsek és az igazság után kutatva merészkedtek az átkozott katedrális mélységéibe, a Gonoszt követve.

The Sims 3 Korlátozott kiadás - The Sims 3 + The Sims 3 Leszáll az Éj kiegészítő lemez.
PC
Ez egy speciális kiadása volt a The Sims 3 játéknak ami tartalmazza az alap játékot + egy kiegészítőt is ami ebben az esetben a Leszáll az Éj című kiegészítő volt. Újszerű állapotban van a DVD lemezek nem karcosak kérésre tudok küldeni + képeket róla .

308079-bionic-commando-rearmed-playstation-3-front-cover
elérhető
0

Bionic Commando: Rearmed
PC
http://store.steampowered.com/app/21680/

41022-unreal-tournament-2004-linux-front-cover
elérhető
0

Unreal Tournament 2004
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Total-soccer-2000-windows-front-cover
elérhető
0

Total Soccer 2000
PC
Háromdimenziós foci, melyben több neves európai futballcsapattal játszhatunk.

Resident-evil-7-xbox-one_4696_640x0.fill
Resident Evil 7 XBOX One
elérhető
9

Resident Evil 7
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Operation Flashpoint Dragon Rising
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Metro-redux-ps4_2405_640x0.fill
elérhető
0

Metro Redux
PS4
A Metro Redux a 4A Games népszerű lövöldözős sorozatának mindkét részét, A Metro 2033-at és a Metro Last Light-ot is magába foglaló szuper kiadása. Az új generációs konzolok tudásához és lehetőségeihez mérten mindkét játék alapos grafikai tuningoláson esett át és új játékmódokkal lett felruházva, továbbá a készítők mellékelték a csomaghoz, a játékokhoz megjelent összes eddigi DLC-t! A grafikai finomhangolások mellett az ellenségek még intelligensebbek, a fedezék és a harcrendszer pedig minden eddiginél kifinomultabb és új lehetőségek egész tárházát tartogatja a sorozat rajongóinak!

Titanfall-2-ps4_4687_640x0.fill
elérhető
2

Titanfall 2
PS4
Elmondhatjuk, hogy a Titanfall 2 kapcsán a Respawn Entertainment maximálisan engedett a rajongók kérlelésének, ezért a pilóták és a titánok soha eddig nem látott összefogását hozzák el nekünk! Legyen szó az egyszemélyes kampányról, vagy a valóságos tömegeket egyszerre megmozgató Multiplayer módról. Még pörgősebb játékmenet, akár pilótaként, akár Titánként, a virtuális határok védelmezője Te magad vagy! A Titanfall 2 az előző részhez képest számos technikai finomításon ment keresztül, külön kiemelendő a szemkápráztató látványvilágért felelős grafikai motor teljesítménye továbbá a fizika fejlődése, amely még valóságosabbá és látványosabbá varázsolja az elképesztő erejű tűzharcokat! A gyönyörűen megalkotott pályák mellet, természetesen kapunk új fegyvereket, de 6 új hadigépezet, új pilóta képességek és egyedi testreszabási lehetőségek sora is vár ránk életünk egyik legnagyobb virtuális háborújában.

Splinter-cell-blacklist-pc_1745_640x0.fill
elérhető
0

Splinter Cell Blacklist
PC
Splinter Cell Blacklist Upper Echelon Edition PC Splinter Cell Blacklist Upper Echelon Edition PC Tartalma: Splinter Cell Blacklist játékszoftver Dead Coast letölthető térkép Arany fényű éjjellátő szemüveg Upper Echelon öltözet A Tom Clancy's-játékok, különösképp a Splinter Cell, mindig is az egyedi és esztelen lövöldözést mellőző játékok közé tartoztott. A Ubisoft fejlesztői olyan akciójátékokat készítettek, amikben komoly összecsapások mellett,a taktikai érzékünket is kénytelenek voltunk elővenni és egyes küldetések során jócskán megdolgoztatni. A széria első három része szinte tökéletesre sikeredett, mindegyikben megvolt az, ami az alkotást kiemelte a hasonszőrű játékok tömegéből. A Double Agent-nél már kezdett érződni egyfajta változás, a később megjelent Conviction pedig teljesen újraértelmezte velünk Splinter Cell szellemiségét. Most végre elkészült a Splinter Cell Blacklist, amit már hosszú évek óta vártak a fanatikus rajongók, de a régi játékosok kiszolgálása mellett a készítők szándéka szerint egy rendkívül széles réteget is szeretnének megszólítani az új alkotásukkal. Az új Splinter Cell Xbox 360 Kinect támogatással érkezik. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Mass_effect_pc_us_esrb
elérhető
0

Mass Effect 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fable_tlc_-pc-_box_art_high_res
Fable PC
elérhető
1

Fable - The Lost Chapters
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand-theft-auto-v-gta-5-ps4_3234_640x0.fill
elérhető
4

Grand Theft Auto V (GTA 5)
PS4
Az elképesztő siker után végre PS4 konzolon is bemutatkozik a világ legkomolyabb nyitott világú akció játéka a GTA 5, amelyben ezúttal is ránk vár Los Santos elképesztően nagy és a játékosok számára szabadon bejárható városa! A múltgenerációs konzolokhoz megjelent változathoz képest a Grand Theft Auto V története és szereplőgárdája mit sem változott, ezért továbbra is Michael, Trevor és Franklint vehetjük irányításunk alá. Főhőseink tehát továbbra is a három gazfickó, akikkel gyakorlatilag bárhova eljuthatunk és bármit véghezvihetünk az elképesztő méretű térképen, amellyel a GTA 5 rendelkezik! A GTA 5-öt természeten alaptalanul nevezhetnék új generációs játéknak, amennyiben a készítők nem látták volna el számtalan új játékmeneti elemmel és vadonatúj lehetőségek egész tömkelegével. A fanatikus rajongók és a játékra várakozók millióinak álma megvalósul meg, hiszen a Grand Theft Auto 5 a PS3 és Xbox 360 változatokhoz képest döbbenetes grafikai megújuláson ment keresztül! Amire korábban azt mondtuk, hogy már képtelenség tovább fokozni, a készítők rácáfoltak és sokszorosan szárnyalták túl a rajongók elvárásait. A megszépült küllemen és a rengeteg ránk váró balhén túl belevethetjük magunkat a pezsgő város forgatagába: Így kedvünkre vezethetjük a legkülönbözőbb járművek tucatjait és kipróbálhatjuk a könnyedebb vagy akár legextrémebb sportokat is a golftól a búvárkodásig, de a megújult GTA 5-ben a tradicionális külső nézeten kívül, opcionálisan választható az FPS-mód is amely a legkomolyabb lövöldözős játékok hangulatát ismerteti meg velünk. A rendkívül hosszú egyjátékos kampányon kívül a GTA Online segítségével barátainkkal összefogva, csapatokat alkothatunk és összemérhetjük tudásunkat és rátermettségünket, akár a világ másik végén lévő játékos társainkkal is!

Mortal-kombat-xl-xbox-one_4468_640x0.fill
Mortal Kombat XL XBOX One
elérhető
5

Mortal Kombat XL
XBOX One
Tartalma: Mortal Kombat X játékszoftver Jason Vorhees karakter + három skin (Kombat Pack 1 DLC) Predator karakter + három skin (Kombat Pack 1 DLC) Tanya karakter + három skin (Kombat Pack 1 DLC) Tremor karakter + három skin (Kombat Pack 1 DLC) Alien karakter (Kombat Pack 2 DLC) Bo 'Rai Cho karakter (Kombat Pack 2 DLC) Leatherface karakter (Kombat Pack 2 DLC) Triborg karakter (Kombat Pack 2 DLC) The Pit pálya (Kombat Pack 2 DLC) Goro karakter Apocalypse Skin Pack DLC Brazil Skin Pack DLC Kold War Skin Pack DLC Kod War Scorpion Skin DLC Samrurai Skin Pack DLC

F1-2012-ps3_1696_640x0.fill
F1 2012 PS3
elérhető
0

F1 2012
PS3
Mára már biztosan állíthatjuk,hogy a hósszú éveken keresztül parkolópályán pihenő Formula 1 sorozat, az idén megjelenő 2012 vel sorszámoztott része már egy tradíció következő darabja amivel évről évre el fog kápráztatni mindenkit a Codmasters fejlesztőcsapata. A 2010-ben megjelent eső részt világméretű várakozás előzte meg és a rajongók milliói elégedetten nyugtázták,hogy megérte a hosszú várakozás. A 2011-es epizód az elődhöz képest jelentős technikai fejlődésen ment keresztül ami szintén megmutatkozott az eladásoknál, és egy a milliók álltel kedvelt sport, hivatalos és imádott videojátéka lett ! Az elkovetkezendő években nem is lehetne jobb kezekben a játék fejlesztési joga mint a fent említett stúdiónal.A játék új lehetőségeket biztosít, köztük a Young Driver’s Test mód, melyben egy kezdő tesztpilóta bőrébe és autójába pattanhatunk. Fontos útmutatókat kapunk arra nézve, hogy miként kell kezelni egy F1-es autót, és milyen kihívások,időjárási viszontagságok várnak ránk a bajnokságban. Új funkciókkal, széles körű technológiai és játékmeneti fejlődéssel érkezik az F1 2012, kompetitív és kooperatív többjátékos lehetőségekkel Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Lego-worlds-ps4_640x0.fill
elérhető
2

Lego Worlds
PS4
Építsd meg saját világodat a LEGO Worlds segítségével! Azt kérded mégis hogyan lehetséges ez? Az ismert Lego játékok és a világhírű Minecraft sorozat házasságából született Lego worlds megadja a választ, hiszen az izgalmas kalandok és logikai fejtörők mellett, most tényleg Te leszel az aki saját belátása szerint hozza létre építőkockákból tornyosuló fantáziavilágát. Itt tényleg csak a képzeleted szabhat határt! Hozz létre hatalmas építményeket, vagy akár egy egész várost, varázsolj zöldellő réteket a kietlen pusztaságból és népesítsd be különleges állatokkal egy egész birodalmat, amelynek egyes egyedül Te leszel ura. Döntésedtől függően a LEGO Worlds-ben azonban nem leszel egyedül, mert az online lehetőségeknek köszönhetően barátaidat is meginvitálhatod, hogy a legkülönbözőbb közlekedési eszközökkel mint az autó, motor, vagy repülőgép segítségével kalandozzatok. Azonban ez még nem minden, hiszen a kooperatív módnak köszönhetően már a játék első perceiben, akár ketten is nekivághattok az építésnek, felfedezésnek!

Call-of-duty-black-ops-iii-xbox-one--black-ops-3--xboxone-box-2
CALL OF DUTY XBOX One
elérhető
14

CALL OF DUTY - BLACK OPS III
XBOX One
2065-öt írunk és hála a technológia ugrásszerű fejlődésének a modern hadviselés sosem látott eszközöket vet be az ellenség elpusztítása érdekében. Felejtsd el a nagy háborúkat és a tankokat, a hatvanas évek óta először újra eljött az ügynökök ideje! Olyan nanotechnológiák, fejlett drónok és elképesztő kiegészítők gazdagítják majd a játékmenetet, amihez képest még az Advanced Warfare csatái is régimódinak tűnhetnek! Óriási újdonság, hogy ezúttal négy fős co-op módban is végignyomhatod a játék sztoriját, ami még jobban átélhetővé teszi a történetet. Emellett visszatérnek a COD közönségkedvenc multiplayer variánsai, élükön a zombi móddal, ami egy roppant izgalmas saját sztorivonalat kapott olyan sztárok asszisztálásával, mint Jeff Goldblum, Heather Graham vagy Ron Pearlman, akik neve garancia a minőségi szórakozásra. Ha nem szereted az élőholtakat, természetesen belevetheted magad hagyományos multiplayer csatákba is, melyeken a Treyarch eszközöt pár olyan új változtatást, hogy a széria veteránok és az újoncok is egyaránt el tudjanak veszni benne hosszú hetekre (hónapokra). Akármelyik játékmód is válik a kedvenceddé, a Call of Duty : Black Ops III-ban mindenképpen megtalálod majd a számításaidat!

Colin-mcrae-dirt-2-pc-frontcover
elérhető
0

Colin McRae Dirt 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Quarantine
elérhető
1

Quarantine
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Img_6176
elérhető
4

Alien Isolation ripley-editon
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition
XBOX One
The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition (Magyar felirattal) Xbox One Tartalma: The Witcher 3 Wild Hunt játékszoftver Hearts of Stone kiegészítő Blood and Wine kiegészítő 16 extra letölthető tartalom A méltán népszerű The Witcher 3 Wild Hunt, a több mint 800 magáénak tudható díj után, végre megkapta az év játéka kitüntetést, amely most egy remekbeszabott csomagban vásárolhatsz meg. Az alapjátékon kívül a Hearts of Stone és a Blood and Wine óriáskiegészítőt is magában foglaló Game of the Year Edition, több 100 óra játékidővel kecsegtet, melyben belevethetjük magunkat a félelmet nem ismerő szörnyvadász, Riviai Geralt kalandjaiba! A Witcher 3 talán az eddigi legepikusabb kaland-szerepjáték amely Xbox One konzolra megjelent, melyben egy teljesen szabadon bejárható világ vár felfedezésre. Kalandjaink során számos fő és mellékküldetés teljesítése vár ránk, ahol egyre kíméletlenebb ellenfelekkel találjuk majd szembe magunkat, de nem árt megválogatni a barátainkat sem, hiszen minden döntésünk hatással lesz a szövevényes történet alakulására.

Forza Motorsport 5 Racing Game of the Year
XBOX One
Tartalma: Forza Motorsport 5 Xbox One játékszoftver Top Gear DLC autócsomag A Forza Motorsport 5 az Xbox One egyik húzócíme, s mint ilyen, ennek kell bemutatni, hogy mit is tud az új platform. Ez elsősorban azt jelenti, hogy óriási hangsúlyt fektettek a látványra a fejlesztők, ugyanis ezzel a legkönnyebb szemléltetni az előrelépést. A részletes, mérnöki precizitással kidolgozott autókhoz 1080p felbontás és 60 fps társul, ezt maguk a fejlesztők erősítették meg. Természetesen nemcsak a látvány fokozása a cél a Turn 10 berkeiben, hanem a játékmenet fejlesztése is, ezen a téren pedig felhasználják sok éves tapasztalatukat, mely segítette őket abban, hogy a Microsoft konzoljának legjobb versenyjáték-sorozatát hozzák létre, részről részre egyre több lehetőséget és tovább csiszolt játékélményt nyújtva. A Forza Motorsport 5 a Turn 10 Studios-tól: az elmúlt 10 év legmagasabbra értékelt versenyjáték-sorozatának legújabb része. A fejlesztést az alapokról kezdték újra, hogy a program minél teljesebben kihasználhassa az Xbox One adottságait. A száguldás érzését egyetlen játék sem adja vissza jobban. A Forza 5 új etalont jelent a versenyjátékok piacán - kizárólag az Xbox One konzolon lesz elérhető, már a megjelenés napjától.

Outcast1
Outcast PC
elérhető
0

Outcast
PC
Outcast is an action-adventure video game developed by Belgian developer Appeal and released by Infogrames for Windows in 1999. The game was critically acclaimed, for instance it was named the "Adventure Game of the Year" by GameSpot in 1999. forrás: Wikipedia

Torino-2006-winter-olympics-pc
elérhető
0

Torino 2006
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

FIFA 10 South Africa World Cup
PS3
Az Electronic Arts bevett szokása, hogy a nagy világversenyekhez is megérkeznek a megfelelő videójátékok - a futball rajongói pedig idén a Dél-Afrikai Világbajnokság alatt sem unatkozhatnak majd, hiszen az induló csapatokkal és a megfelelő helyszínekkel várja őket a verseny témáját alapul vevő focis játék, a 2010 FIFA World Cup. A játékban 199 csapat (az összes kvalifikáción résztvevő ország nemzeti válogatottja) szerepel majd, és lehetőségünk lesz akár a gép, akár más játékosok ellen is összemérni tudásunkat - természetesen arra is sor kerülhet, hogy az általunk választott nemzet csapatát elindítsuk, és megpróbáljunk eljutni egy világbajnoki győzelemhez... A 2010 FIFA World Cup remek kiegészítés a VB idejére, és az előző évi játékhoz képest finomított játékmenet miatt azoknak is ajánlhatjuk, akiket a foci videójátékban eddig nem túlzottan érdekelt.

Robinson The Journey PS4 (Playstation VR)
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Far-cry-4-ps4_3143_640x0.fill
Far Cry 4 PS4
elérhető
0

Far Cry 4
PS4
A Far Cry 4 történetének ezúttal a Himalája fagyos és veszélyekkel teli vidéke, azon belül is a Kyrat ad otthont, melynek lakosai egy kegyetlen és önjelölt uralkodó, Pagan Min zsarnoki elnyomásától szenvednek! A harmadik részhez képest a Far Cry 4-ben egy merőben más helyszín és ebből kifolyólag egy a térségre jellemző állítvilág, terepviszonyok, új ellenfelek és természetesen rengeteg használható fegyver vár a játékosokra. A játékban ezúttal is egy hatalmas, térképpel rendelkező nyitott világ vár bebarangolásra, ahol kedvünkre kalandozhatunk és a harcok során felhasználhatjuk a tereptárgyakat, de akár különböző közlekedési eszközöket is igénybe vehetünk, hogy leküzdjük az előttünk álló távolságokat! A Far Cry 4-ben a korábbi részekhez hasonlóan minden lépésünknek meg lesz a következménye, így érdemes átgondolnunk az adott szituációban meghozott döntéseinket. A Far Cry 4 masszívan ápolja a hosszú évekre visszamutató tradíciót ezért abban biztosak lehetünk, hogy ezúttal sem titulálható a végigjátszása egy rövid szösszenetnek. Hiszen tömérdek fő és mellékküldetés vár teljesítésre, rengeteg változatos helyszínre juthatunk el, megismerhetjük a Far Cry 4 élővilágát, segíthetünk a lakosságnak, pénzt és tapasztalati pontokat gyűjthetünk amelyek felhasználásával egyre komolyabb fegyverzetet szerezhetünk magunknak, hogy végül felvehessük a harcot a kegyetlen diktátorral és visszaadjuk a nép szabadságát!

Assassin-s-creed-iii-3-_x360_thumb320
Assassin's Creed XBOX 360
elérhető
0

Assassin's Creed - III
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Xbox360-assassins-creed-rogue_thumb320
Assassin's Creed XBOX 360
elérhető
0

Assassin's Creed - Rogue
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Far-cry-megjelenes-dobozkep-96a565e8aa66a2ed84e7-large
Far Cry PC
elérhető
0

Far Cry
PC
Jack Carver hajóskapitány, múltját maga mögött hagyva egy charter-hajó üzletet nyit a Csendes-óceánon. Felbérelte Valerie Konstantint és elvitte egy kis Mikronéziai szigetre. Miután megérkeznek a szigethez, Valerie egy jet-ski-n közelíti meg azt. Ekkor egy, a szigeten lévő zsoldos, aki észrevette az akciót, egy rakétával megpróbálja megsemmisíteni Jack hajóját és ezzel Jacket is. Jacknek sikerül megmenekülnie, de hajója felrobban, ő pedig egyedül maradt a sziget közelében. Valerie-nek nem sikerült partra szállnia, elveszett az óceánban. Jack kiúszik a partra és elhatározza, hogy hazajut. Doyle segítségével, aki rádión tartja a kapcsolatot Jack-kel, keresi meg elveszett társát, Valerie-t. Hamarosan információkat szerez arról, hogy a sziget nem ártatlan hely a Csendes-óceánon, és arra is rájön, miért akarták megölni.

Img_6180
Fallout 4 XBOX One
elérhető
0

Fallout 4
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

World of Tanks Xbox 360 Edition Combat Ready Starter Pack + 1 Hónapos Live Gold
XBOX 360
World of Tanks Xbox 360 Edition Combat Ready Starter Pack tartalma: Panzer 38H Tier II German Light Tank 3 napos premium tagság (50%-kal több XP és ezüst) 200000 in-game ezüst 1500 in-game arany 30 napos Xbox Live Gold előfizetés Mostantól Xbox 360 konzolra is megvásárolható az elképesztő sikerekkel büszkélkedhető és eddig csak PC platformra megjelent World of Tanks! A második világháború tankos ütközeteit bemutató World of Tanks-ben a jelentős történelmi csatákban részt vett tankokat irányíthatjuk és kihasználhatjuk a játék nyújtotta kifinomult többjátékos élményt, pontokat gyűjthetünk, melyek segítségével egyre komolyabbá varázsolhatjuk a félelmetes páncélos gépeinket!